Скандално: Баждеков поискал да се закрие школата на Левски

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Dobri
Контакти:

Re: Скандално: Баждеков поискал да се закрие школата на Левски

Мнениеот Dobri » 10 фев 2010 23:00

Литекс, става дума да се закрие общежитието за децата от страната.

Потребителски аватар
UltraBlue
Контакти:

Мнениеот UltraBlue » 10 фев 2010 23:00

venom написа:Така и така нищо не излиза, поне да спести малко пари. Ако някой може да спаси Левски от фалит, това определено е Баждеков.

Не съм съгласен че не излиза нищо... последните трансфери в клуба го доказват 8-) Просто не се работи правилно с юношите, това е проблема 8-)
Please don't call me arrogant, but I'm European champion and I think I'm a special one !

Потребителски аватар
PFC Litex

Мнениеот PFC Litex » 10 фев 2010 23:01

Cesc Fabregas написа:Изпълнителният директор на Левски - Константин Баждеков е предложил на собственика на сините - Тодор Батков да бъде закрита детско-юношеската школа на клуба, разкри президентът на шампионите.

Къде става дума за ЧАСТ от школата?

Cesc Fabregas написа:Истина е, че новината е на ***, но както се казва-"във всяка лъжа има поне 1% истина..."
Ако има и капка истина, баждеков трябва да стане "пресона нон-грата" на Герена и около Левски като цяло!!! :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:

Къде в поста на Cesc Fabregas става дума за част от школата?

В болднатото пише, че толкова излиза издръжката на децата, но това важи не само за тези в пансиона, а за всички, защото едва ли едни нощувки струват 1000 лева на месец на дете - бъдете малко по-сериозни.
Убеден съм 1000%, че галфоните са извадили думи от контекста.
Изображение

venom

Мнениеот venom » 10 фев 2010 23:08

UltraBlue написа:
venom написа:Така и така нищо не излиза, поне да спести малко пари. Ако някой може да спаси Левски от фалит, това определено е Баждеков.

Не съм съгласен че не излиза нищо... последните трансфери в клуба го доказват 8-) Просто не се работи правилно с юношите, това е проблема 8-)

Според мен тоя човек супер много си разбира от работата и ако нямаше смисъл изобщо нямаше да го предлага. Ако трансферите са били изгодни той няма абсолютно никаква причина да предлага подобно нещо.

Потребителски аватар
Flash1912
Контакти:

Мнениеот Flash1912 » 10 фев 2010 23:14

Искам модераторът да ми обясни защо ми беше изтрито мнението? Защото беше неудобно за Вас ли, господине ? Някъде да съм нарушил правилата, обида или нещо подобно? Жалка работа.

Потребителски аватар
_RoKi_
Контакти:

Мнениеот _RoKi_ » 10 фев 2010 23:37

Поредната лъжа,не виждам защо трябва да дискутираме 8-)

Потребителски аватар
deepblue1963

Мнениеот deepblue1963 » 11 фев 2010 00:10

Всеки има право на мнение.Дори Баждеков.От финансова гледна точка сигурно е прав.Но никой не е казал,че школата е създадена да "прави пари".
ТАМ, ПОД СИНЬОТО НЕБЕ, ПОД СВЕТЛИНИТЕ НА ГЕРЕНА, БУШУВА СИНЬОТО МОРЕ, ПРИТИХВА ЦЯЛАТА ВСЕЛЕНА!

Потребителски аватар
noo
Контакти:

Мнениеот noo » 11 фев 2010 00:17

балоните и подобните нему сайтове се издържат основно с лъжи и преписване от други медии. А всичките им мнения са написани с една единствена цел - да настройват феновете помежду им.
Гледах тази вечер предаването. Батков каза, че издържането на школата не е лесно, гълта доста пари. Именно в този смисъл каза, че е по-изгодно да купуваш готови футболисти, отколкото да издържаш школа. Но не каза, че ще закрива школата, дори не е намеквал за това.

Потребителски аватар
plamenst7
Контакти:

Мнениеот plamenst7 » 11 фев 2010 01:47

А бе хора, не мога да повярвам, че от едни подметнати на майтап в личен разговор думи се прави подобна дискусия. Много ясно, че никой в Левски няма намерение да закрива школата. Напротив, именно Левски е отбора вложил най-много средства в детско-юношеската си школа.

Kalts
Контакти:

Мнениеот Kalts » 11 фев 2010 02:01

Поредната олигофрения на донгалфон в жалките им опити да търсят сензации. Няма логика да закриеш обжещитието на юношите и то само 2 години, след като помпозно си го открил и после нон стоп си се биел в гърдите, че инвестираш в бъдещето на клуба. Но като се замисля, то няма много логика в Левски напоследък :( Обаче това би било мега голяма глупост дори и за доказан глупак като мустака. Слаб адвокат, тъп президент, жалък човек...

Върни се в “Левски”