Скандално: Баждеков поискал да се закрие школата на Левски
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Re: Скандално: Баждеков поискал да се закрие школата на Левски
Литекс, става дума да се закрие общежитието за децата от страната.
venom написа:Така и така нищо не излиза, поне да спести малко пари. Ако някой може да спаси Левски от фалит, това определено е Баждеков.
Не съм съгласен че не излиза нищо... последните трансфери в клуба го доказват
Please don't call me arrogant, but I'm European champion and I think I'm a special one !
Cesc Fabregas написа:Изпълнителният директор на Левски - Константин Баждеков е предложил на собственика на сините - Тодор Батков да бъде закрита детско-юношеската школа на клуба, разкри президентът на шампионите.
Къде става дума за ЧАСТ от школата?
Cesc Fabregas написа:Истина е, че новината е на ***, но както се казва-"във всяка лъжа има поне 1% истина..."
Ако има и капка истина, баждеков трябва да стане "пресона нон-грата" на Герена и около Левски като цяло!!!![]()
![]()
![]()
![]()
Къде в поста на Cesc Fabregas става дума за част от школата?
В болднатото пише, че толкова излиза издръжката на децата, но това важи не само за тези в пансиона, а за всички, защото едва ли едни нощувки струват 1000 лева на месец на дете - бъдете малко по-сериозни.
Убеден съм 1000%, че галфоните са извадили думи от контекста.

UltraBlue написа:venom написа:Така и така нищо не излиза, поне да спести малко пари. Ако някой може да спаси Левски от фалит, това определено е Баждеков.
Не съм съгласен че не излиза нищо... последните трансфери в клуба го доказватПросто не се работи правилно с юношите, това е проблема
Според мен тоя човек супер много си разбира от работата и ако нямаше смисъл изобщо нямаше да го предлага. Ако трансферите са били изгодни той няма абсолютно никаква причина да предлага подобно нещо.
Искам модераторът да ми обясни защо ми беше изтрито мнението? Защото беше неудобно за Вас ли, господине ? Някъде да съм нарушил правилата, обида или нещо подобно? Жалка работа.
Поредната лъжа,не виждам защо трябва да дискутираме 
- deepblue1963
Всеки има право на мнение.Дори Баждеков.От финансова гледна точка сигурно е прав.Но никой не е казал,че школата е създадена да "прави пари".
ТАМ, ПОД СИНЬОТО НЕБЕ, ПОД СВЕТЛИНИТЕ НА ГЕРЕНА, БУШУВА СИНЬОТО МОРЕ, ПРИТИХВА ЦЯЛАТА ВСЕЛЕНА!
балоните и подобните нему сайтове се издържат основно с лъжи и преписване от други медии. А всичките им мнения са написани с една единствена цел - да настройват феновете помежду им.
Гледах тази вечер предаването. Батков каза, че издържането на школата не е лесно, гълта доста пари. Именно в този смисъл каза, че е по-изгодно да купуваш готови футболисти, отколкото да издържаш школа. Но не каза, че ще закрива школата, дори не е намеквал за това.
Гледах тази вечер предаването. Батков каза, че издържането на школата не е лесно, гълта доста пари. Именно в този смисъл каза, че е по-изгодно да купуваш готови футболисти, отколкото да издържаш школа. Но не каза, че ще закрива школата, дори не е намеквал за това.
А бе хора, не мога да повярвам, че от едни подметнати на майтап в личен разговор думи се прави подобна дискусия. Много ясно, че никой в Левски няма намерение да закрива школата. Напротив, именно Левски е отбора вложил най-много средства в детско-юношеската си школа.
Поредната олигофрения на донгалфон в жалките им опити да търсят сензации. Няма логика да закриеш обжещитието на юношите и то само 2 години, след като помпозно си го открил и после нон стоп си се биел в гърдите, че инвестираш в бъдещето на клуба. Но като се замисля, то няма много логика в Левски напоследък
Обаче това би било мега голяма глупост дори и за доказан глупак като мустака. Слаб адвокат, тъп президент, жалък човек...