Лято 2021 - морски трансфери, мачове и вълнения :)

Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Готвача
Контакти:

Re: Лято 2021 - морски трансфери, мачове и вълнения :)

Мнениеот Готвача » 02 юли 2021 12:14

ShooterMan написа:Денислав ще успее и аз вярвам в него. Впрочем, не мисля, че някой го спомена - юношите до 19 г. станаха Вицешампиони! Това е втория най-голям успех на нашата школа за последните 20 години след титлата преди 2 г. Мисля, че при това класиране няма вариант да нямаме поне 2-3ма читави. Павел Георгиев според мен има качества и ще стане доста приличен халф, също ми харесва Мартин Милушев - остър футболист, който направи доста асистенции след пробиви по крилото, напомня ми на съименника си Минчев 8-)

Павел и Велислав показват хубави неща,но от време на време.Отдавам го на младостта им,дано започват да показват постоянство.Останалите са твърде млади с епизодични изяви в мъжкия футбол и е трудно да ги коментираме.Все пак е видно че в школата се работи.
Живей днес,защото вчера няма да се върне,а утре може да не дойде!
В сайт за запознанства-"Търся жена която може да лови ,чисти и готви риба.Да може да копае червеи и да обича секса.Да има мотор и лодка.Моля постнете снимки на мотора и лодката!"

Потребителски аватар
Готвача
Контакти:

Мнениеот Готвача » 02 юли 2021 18:54

Черно море-Берое 4-3 с два гола и две асистенции на Младши,поо един гол на Вилела и Андраде.Вилела имаше анс за още един гол,но му я изчистиха под носа,а малко преди края,един от новите сам срещу вратаря би в аут.
Живей днес,защото вчера няма да се върне,а утре може да не дойде!
В сайт за запознанства-"Търся жена която може да лови ,чисти и готви риба.Да може да копае червеи и да обича секса.Да има мотор и лодка.Моля постнете снимки на мотора и лодката!"

Потребителски аватар
ogrizko
Контакти:

Мнениеот ogrizko » 04 юли 2021 22:58

https://www.24chasa.bg/sport/article/9479688 ето една интересна статия за Илия Груев - младши :) попаднах на нея случайно очевидно понеже е малко стара, обаче ме впечатли как разсъждава това момче ...че е осъзнал, че трябва да работи и да си подобри физиката и други аспекти на играта ..и че не иска да бъде преотстъпван, а да остане в отбора си и да се бори за титуляр :idea: и ми се струва, че част от младите ни играчи трябва да се поучат..... абе на който му е интересно да прочете статията :roll:
ИзображениеИзображениеИзображение

Потребителски аватар
'enki'
Контакти:

Мнениеот 'enki' » 13 юли 2021 22:22

Полузащитникът на Черно море Илиан Илиев-младши е попаднал в трансферните цели на френския рекордьор по титли Сент Етиен, пише butfootballclub.fr. 21-годишният талант е привлякъл вниманието на тима в приятелската среща с Франция в началото на юни.

Според изданието Сент Етиен не може да си позволи да харчи много пари за нови футболисти, но цената на Илиев няма да представлява проблем - 600 хил. евро. Друг вариант за "зелените" е Зинедин Ферхат от Ним.

Изданието твърди още, че футболистът на Черно море е следен от два португалски тима. Неговият баща и треньор Илиан Илиев има пет сезона в елита на Португалия с екипите на Бенфика и Маритимо.

Иначе Илиан Илиев-младши е налаган в състава на Черно море и ако трансфер не се осъществи, ще започне трети сезон на "Тича". За отбора на Сент Етиен са играли двама българи в миналото - Георги Славков и Георги Димитров - Джеки.

----------------------------------------------------------------------------------
Ако е вярно, аз лично предпочитам да го пуснем да се развива. Сент Етиен е достатъчно голям клуб в топ първенство и ще е идеален трамплин за големия футбол. Със сигурност евентуален трансфер на Джуниър ще остави голяма дупка в отбора, но ще се справим, няма да изпаднем. Пък и току-виж се е пръкнала някоя нова надежда отнякъде. Юноши имаме доволно.

Sole
Контакти:

Мнениеот Sole » 14 юли 2021 22:11

Рано му е на младшият да ходи където и да е, както беше и грешка,че Марто го шитнаха още на 19 години и сега е пейка в Спарта.Едно заминаване на Илиан значи пак нулева година за Черно море,феновете и Илиан старши!

Потребителски аватар
ogrizko
Контакти:

Мнениеот ogrizko » 14 юли 2021 22:53

Илиан Илиев: Имаме конкретно предложение за Илиан Илиев-младши, но не е от Франция
dsport.bg 14 Юли | 21:33

Старши треньорът на Черно море Илиан Илиев заяви, че в клуба има постъпило конкретно предложение за Илиан Илиев-младши, но не е от Франция. Той отказа да направи всякакъв друг коментар.

“Тези проверки, казвам го много пъти вече, са повече, за да се натоварят физически футболистите, да изиграят цели мачове, което не беше се случвало. Така че от тази гледна точка, да, доволен съм. Има неща, които е нормално да са ни още тежки и трябва да започнем малко да се поосвежаваме, за да сме готови за първия мач”, коментира наставникът на Черно море.

„Още не можем да кажем, които ще са титулярите за Черно море. Имаме предвид, че има двама наказани за първите мачове - Даниел Димов и Цветомир Панов, така че за защитата вече ще трябва да се ориентираме. Горе-долу знаем кои ще са, с другите постове – не”, добави той.

Черно море продължава да търси нападател.

“За информацията за интерес от Франция към Илиан Илиев-младши не мога да коментирам. Имаме конкретно предложение за играча от един отбор, но не е от Франция. Казвам, че имаме конкретно предложение за него, но още не сме решили дали да го приемем на този етап. По принцип има интерес и към друг футболист на Черно море, но нямаме конкретно финансово предложение. Докато при Илиан Илиев-младши имаме конкретно финансово предложение, но не е това, което пише във вестниците или сайтовете”, каза още Илиан Илиев.

----------------------------------------

Това е добре, защото според мен не става още за Франция. Надявам се да е от Португалия предложението ако ще се приеме или от страна като Белгия, Австрия или нещо от сорта. Малко му е рано за топ 5 първенствата, но пък ако иде на запад може да е трамплин по-натам. Въпроса е като цяло дали не е редно да остане още 1 сезон при нас да натрупа още самочувствие, но да видим какво ще решат :roll:

Потребителски аватар
mursusaid
Контакти:

Мнениеот mursusaid » 15 юли 2021 14:44

Денислав преотстъпен в числото
За вас моряци ний живеем...

Потребителски аватар
ogrizko
Контакти:

Мнениеот ogrizko » 15 юли 2021 14:52

mursusaid написа:Денислав преотстъпен в числото

и що така? сега имаме 1 нападател само :shock: и не се знае дали ще вземем друг...

Потребителски аватар
mursusaid
Контакти:

Мнениеот mursusaid » 15 юли 2021 16:29

ogrizko написа:
mursusaid написа:Денислав преотстъпен в числото

и що така? сега имаме 1 нападател само :shock: и не се знае дали ще вземем друг...

Не сме в кухнята за да знаем,но може и да се има нещо на ум за да го даваме.
От друга страна сега ще ми е интересно да видя колко пък повече време за игра ще му дадат ония,дето много му "обещавали"(цитирам по памет)
За вас моряци ний живеем...

Потребителски аватар
Eastern
Контакти:

Мнениеот Eastern » 15 юли 2021 22:49

Лоша новина :( поне за мен. Успех му пожелавам на Денислав.
За да го пускаме във числото би следвало да имаме 100% сигурен нов ЦН , освен това трябва да е доказан такъв (много се надявам това да е Курьор :mrgreen: ).
Ако нямаме такава опция и рискуваме да останем само със колебливия Зе Гомеш , даването на Ангелов под наем е грешка според мен.

Върни се в “Черно море”