ugly bug написа:"От Левски изплатиха по една заплата от дължимите на четирима, съобщава "24 часа".
Ама на всички ли, или само на тези, които имат договори с клуба и след 30.06?
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
ugly bug написа:"От Левски изплатиха по една заплата от дължимите на четирима, съобщава "24 часа".
luchoni написа:Как върви този месец платихте ли на НАП
Преди много следяхте ЦСКА дали си плаща и дали ощетява държавата. А сега сте по ниски от тревата
luchoni написа:Как върви този месец платихте ли на НАП
Преди много следяхте ЦСКА дали си плаща и дали ощетява държавата. А сега сте по ниски от тревата
maxi1914 написа:Франция в коя държава се намира ?
Ozzimozzi написа:ugly bug написа:"От Левски изплатиха по една заплата от дължимите на четирима, съобщава "24 часа".
Cheradonna написа:Ozzimozzi написа:Cheradonna написа:Ozzimozzi написа:damyanov1963 написа:Ozzimozzi написа:Дамянов, ще ти цитирам едим мой мъдър познат - "За чикии се иска уй!". Та който няма уй не може да прави чикии! Наздраве!
Твоя Интимен мъдър приятел, бая уйове ти е раздавал, щом толкова те е впечатлил
Ами аз съм склонен да му вярвам, защото ако имаш *****, няма как да правиш чикии! BTW ти чикии правиш ли?
Иска му се,ама нимой човеко,от това пиене хептен се е спаружила.....
Нимой, или няма с какво? Защото виждам известна завист, като говори за чикии!
Че неможе,неможе,че няма с какво,няма,а пък,че завижда правилно си усетил...
damyanov1963 написа:Cheradonna написа:Ozzimozzi написа:Cheradonna написа:Ozzimozzi написа:damyanov1963 написа:Твоя Интимен мъдър приятел, бая уйове ти е раздавал, щом толкова те е впечатлил
Ами аз съм склонен да му вярвам, защото ако имаш *****, няма как да правиш чикии! BTW ти чикии правиш ли?
Иска му се,ама нимой човеко,от това пиене хептен се е спаружила.....
Нимой, или няма с какво? Защото виждам известна завист, като говори за чикии!
Че неможе,неможе,че няма с какво,няма,а пък,че завижда правилно си усетил...
Че ви трябват здрави уйове е ясно, ама кажете нещо за некоя пу**а, а не като оня фетиш Непринудения, дето прави чикии по снимки на стадиони и то в проект![]()
Намерили с какво да се фукат
ugly bug написа:Ozzimozzi написа:ugly bug написа:"От Левски изплатиха по една заплата от дължимите на четирима, съобщава "24 часа".
Аз си го представям така...:
Оставили са едни пари на масата в средата на съблекалнята и който може да се докопа - печели!
Който не успее ще чака до другия път!
От Левски изплатиха по една заплата от дължимите на четиримата, съобщава "24 часа".
Остава им да получат възнагражденията си за март, април, май и изтеклия вече юни. Към момента няма индикации другите играчи да са взимали възнаграждения.
ugly bug написа:Райнов и той си е бил камшика..
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 19 госта