vlong написа:Относно агитацията спокойно можем да си я правим и ние.Защо някой трябва да ни агитира изобщо?
Всеки който пише тук ,ако е дал някой лев наскоро чрез покупка,дарение,или карти,спокойно след мнението си може да допълни-Днес,вчера,онзи ден ,си купих това,дадох толкова!
Това според мен е истината,така ще афишираме истинското си отношение за спасението.Така ще даваме и кураж на все още недарилите.
Който не желае ,да се въздържа от негативни коментари,и да упреква другите.
За днес екип и 2 шала.
От Ноември до сега, малко над 400лв за артикули от фен магазина.
Преди правих и дарения, но в последствие смених тактиката на закупуване на фен артикули.
Членска карта имам, за абонаметна се колебая, не съм от София и почти нямам възможност да ходя на мачове, а и града не го харесвам.
Наистина и аз съм разочарован от това мълчание на ръководството, още повече, че щом Диксън няма да се случи, е необходимо в най-кратки срокове да се излезе с нова стратегия.
Вместо това се проспива ценно време.
Дали Левски ще играе в А група или по долните дивизии, за мен е без значение, важното е да го има, даже си мисля, че ако не сме в Първа лига ще можем и сами да предаваме мачовете си.
Както и да е, за мен футбола ни е отражение на държавата, а тя пропада, няма какво да се лъжем, в цял свят вървят нагоре, само ние стремглаво надолу, скоро и Лихтенщайн и Люксембург ще са пред нас....
В първенството ни има един уж топ клуб, който събира играчи от цял свят, само не и от БГ, гледам че и Литекс са тръгали по този път, чудя се кой юноша има стимул да се развива в такава обстановка....
На фона на това нашия топ играч от школата отива в Спартак Вн в Б група....