Левски: Всичко около клуба

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
mrw8
Контакти:

Re: Левски: Всичко около клуба

Мнениеот mrw8 » 01 юли 2021 11:02

vlong написа:Относно агитацията спокойно можем да си я правим и ние.Защо някой трябва да ни агитира изобщо?
Всеки който пише тук ,ако е дал някой лев наскоро чрез покупка,дарение,или карти,спокойно след мнението си може да допълни-Днес,вчера,онзи ден ,си купих това,дадох толкова!
Това според мен е истината,така ще афишираме истинското си отношение за спасението.Така ще даваме и кураж на все още недарилите.
Който не желае ,да се въздържа от негативни коментари,и да упреква другите.

За днес екип и 2 шала.
От Ноември до сега, малко над 400лв за артикули от фен магазина.
Преди правих и дарения, но в последствие смених тактиката на закупуване на фен артикули.
Членска карта имам, за абонаметна се колебая, не съм от София и почти нямам възможност да ходя на мачове, а и града не го харесвам.

Наистина и аз съм разочарован от това мълчание на ръководството, още повече, че щом Диксън няма да се случи, е необходимо в най-кратки срокове да се излезе с нова стратегия.
Вместо това се проспива ценно време.
Дали Левски ще играе в А група или по долните дивизии, за мен е без значение, важното е да го има, даже си мисля, че ако не сме в Първа лига ще можем и сами да предаваме мачовете си.
Както и да е, за мен футбола ни е отражение на държавата, а тя пропада, няма какво да се лъжем, в цял свят вървят нагоре, само ние стремглаво надолу, скоро и Лихтенщайн и Люксембург ще са пред нас....
В първенството ни има един уж топ клуб, който събира играчи от цял свят, само не и от БГ, гледам че и Литекс са тръгали по този път, чудя се кой юноша има стимул да се развива в такава обстановка....
На фона на това нашия топ играч от школата отива в Спартак Вн в Б група....
България !!!!

filcolins
Контакти:

Мнениеот filcolins » 01 юли 2021 11:12

koisa написа:
filcolins написа:
koisa написа:Така и не се намери за толкова години един нормален собственик, който да работи умно и нормално с ясно начертан план. Все на такива дето ни загробват още повече попадаме!

След като тиквата ни назначава собственици и играе партия с дрогите, от къде да дойде нормален собственик. Клуба беше използван в схемите на шибаняците дебели. Врътките с Виваком и сега като чувам за Софийска вода спасителката ми е ясно кй клати отбора.

Тиквата сега не е на власт! Скоро няма и да бъде. Да чакаш от Тиквата да списне някой или да прати спонсори/и е като да чакаш от умрял писмо! Ако Сираков се надява на подобно нещо, значи е мега наивен и глупав.

Схванал си за Сираков много точно. Но не бих казал че е наивен. Осребрява последно 10 за сметка на клуба.

vlong
Контакти:

Мнениеот vlong » 01 юли 2021 11:15

На 14.06 ,май беше дадох 200 лв.на познат за аб.карти.
На 29.06 дарих още 200 на сметката.
Само Левски!
САМО ЛЕВСКИ!

Потребителски аватар
LoveAndPeace
Контакти:

Мнениеот LoveAndPeace » 01 юли 2021 11:18

filcolins написа:
koisa написа:
filcolins написа:
koisa написа:Така и не се намери за толкова години един нормален собственик, който да работи умно и нормално с ясно начертан план. Все на такива дето ни загробват още повече попадаме!

След като тиквата ни назначава собственици и играе партия с дрогите, от къде да дойде нормален собственик. Клуба беше използван в схемите на шибаняците дебели. Врътките с Виваком и сега като чувам за Софийска вода спасителката ми е ясно кй клати отбора.

Тиквата сега не е на власт! Скоро няма и да бъде. Да чакаш от Тиквата да списне някой или да прати спонсори/и е като да чакаш от умрял писмо! Ако Сираков се надява на подобно нещо, значи е мега наивен и глупав.

Схванал си за Сираков много точно. Но не бих казал че е наивен. Осребрява последно 10 за сметка на клуба.

Осребрява :?

Потребителски аватар
W84me
Контакти:

Мнениеот W84me » 01 юли 2021 11:22

Карта, екип и дарение.
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема

Потребителски аватар
modor
Контакти:

Мнениеот modor » 01 юли 2021 13:34

Благодаря на всички отзовали се. Форума е доста активен тези дни. Събраха се около 800 лева. Закупени бяха абонаментни карти за около 600 лева. Също така бяха закупени два детски екипа и два шала. Мисля че е никак зле.
Само ЛевскиИзображение
"Компромисът е краткия път към провала!" -
Станимир Стоилов.

На линия
Потребителски аватар
miro_rz
Контакти:

Мнениеот miro_rz » 01 юли 2021 17:38

Колко приходи генерирахте в предния сезон от билети, карти, фен артикули и дарения?
Похвално за свършенето от Вас!
Изображение

Потребителски аватар
I_Tuk_Froid_Pobedi
Контакти:

Мнениеот I_Tuk_Froid_Pobedi » 01 юли 2021 17:55

miro_rz написа:Колко приходи генерирахте в предния сезон от билети, карти, фен артикули и дарения?
Похвално за свършенето от Вас!

Около 5 млн. лв. са приходите от фенове за 2020 г.

На линия
Потребителски аватар
miro_rz
Контакти:

Мнениеот miro_rz » 01 юли 2021 17:59

По-спомен само 3/4 отбора имат по-голям бюджет от 5 милиона. Че ако има 2/3 добри спонсори са възможни 10 милиона бюджет. Това е добър отбор за битка в топ 3 и претендент за КБ.

[offtopic]Беше ми интересно, няма да питам повече. Не ми е мястото тук![/offtopic]
Изображение

Потребителски аватар
sinqkrepost1914
Контакти:

Мнениеот sinqkrepost1914 » 01 юли 2021 18:53

Aйде да понатиснем и смс-ите. 8-)
DMS LEVSKI на 17777
He never won the Ballon d'or, but he definitely won our hearts !
-Steven Gerrard

Върни се в “Левски”