Левски: Всичко около клуба

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

THE G.A.M.E

Re: Левски: Всичко около клуба

Мнениеот THE G.A.M.E » 29 юни 2021 14:16

dedra написа:Когато имаш 30 млн. задължения дали си в позиция да поставяш условия !?
И на мен т'ва ми е любопитно.
Сираков се държи така, сякаш е шеф на Челси и чака Юнеско или ООН да инвестират в Левски, та да са чисти и ясни парите.
До преди 1 месец, айде, даже до преди 2 седмици сделката беше на етап - "Адвокатите изглаждат нещата", докато преди няколко дни Диксън не каза, че от Левски променили параметрите и при т'ва условие започват да размислят.

За мен, >Кой< натисна Наско да провали сделката.
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

Image Image

Потребителски аватар
alexdb
Контакти:

Мнениеот alexdb » 29 юни 2021 14:17

Без изненади с ментето Дъксън нещата приключват.
Раев обяснява, че минавал на план Б. А той явно е да се издрънчат някакви пари откъдето стане и да се съберат някакви футболисти откъдето може, че да се почне сезона.
Ако това не се случи вероятно има и план В, който просто казано си е В група. Но то и с обявените заплати от максимум 5 хил. лв., които се плащат чат-пат от дъжд на вятър това е нормалното развитие.

Между другото какво стана с парите от трансфера на Найчо? И те ли потънаха в бездънния джоб на Раев?

Потребителски аватар
bilyaletdinov
Контакти:

Мнениеот bilyaletdinov » 29 юни 2021 14:20

groti написа:Насо се провали зрелищно. Това беше. Той направи всичко възможно да убие ентусиазма ни и доверието в него и в клуба. Не вярвам хората да се залетят да подаряват пари на АД, което се управлява от неадекватници и некадърници.
Насо, Насо.. Ти си синият Лупи

Нещо различно ли си очаквал? Виж как взе акциите? Как "управлява" клуба. Колко неустойки лепна от уволнението на Хубчев, с колко кинти загроби клуба с т.нар. "зимна селекция", с треньор чужденец, с глупостите, които наговори пред паметника на Апостола.
Върхът бяха тъпотиите, с които ни лъга един месец, че е намерил нов собственик на Левски.
Ако е мъжкар, което мен лично ме съмнява, да обясни #Кой го накара да вземе акциите на Левски и какво му обещаха, за да го направи?

И този път ще победиш шампионе!

Потребителски аватар
nikiobicata
Контакти:

Мнениеот nikiobicata » 29 юни 2021 14:23

В момента хората в България са страшно разединени! Последно беше така в зората на прехода (СДС и БСП). Според мен няма как да се получат нещата с феновете…

dedra
Контакти:

Мнениеот dedra » 29 юни 2021 14:23

Утре очаквам обрат!

Потребителски аватар
groti
Контакти:

Мнениеот groti » 29 юни 2021 14:51

bilyaletdinov написа:
groti написа:Насо се провали зрелищно. Това беше. Той направи всичко възможно да убие ентусиазма ни и доверието в него и в клуба. Не вярвам хората да се залетят да подаряват пари на АД, което се управлява от неадекватници и некадърници.

Нещо различно ли си очаквал? Виж как взе акциите? Как "управлява" клуба. Колко неустойки лепна от уволнението на Хубчев, с колко кинти загроби клуба с т.нар. "зимна селекция", с треньор чужденец, с глупостите, които наговори пред паметника на Апостола.
Върхът бяха тъпотиите, с които ни лъга един месец, че е намерил нов собственик на Левски.
Ако е мъжкар, което мен лично ме съмнява, да обясни #Кой го накара да вземе акциите на Левски и какво му обещаха, за да го направи?

То е ясно кой му ги натресе. Същият, който отказа да ги вземе, когато Сашо Диков ги разнасяше. Същият, който изгони черепа и се уплаши, че ако Левски умре тогава ще е за негова сметка. Тогава той излъга Насо че ще му спусне поредния спонсор, може би и нов собственик след време, ама го извози лошо. Сега наш Насо е на пангара, ама не смее да каже нищо
110 години любов!

Потребителски аватар
damyanov1963

Мнениеот damyanov1963 » 29 юни 2021 14:52

bilyaletdinov написа:

Той май не обяви и кой го е подвел за Диксън. Ако го е направил - Моите извинения!
За ЛЕВСКИ - ПОПУЛЯРНОСТТА, за останалите - злобата и завистта!
https://www.vbox7.com/play:8de06dae
Голям
Умен
НE достигнат
До сега
Играч

Потребителски аватар
koisa
Контакти:

Мнениеот koisa » 29 юни 2021 14:52

Голям, зрелищен и очакван провал на Наско Сираков, предвид как се развиваха нещата след еуфоричното му изказване на 24-ти май.
Профука с лекота толкова месеци залагайки само и единствено на сделката с Диксън. И чак накрая се усети, че нещо не било наред?!
Вместо постепенно да изплуваме, ръководствата на клуба с всяка година правят така, че да затъва още повече. Малоумщина на световно ниво!
R.I.P.
ЦСКА (5 май 1948 – 9 септември 2016)

Дай на глупака власт и му гледай сеира!

Warped
Контакти:

Мнениеот Warped » 29 юни 2021 14:59

Много тъп ход.
Единствения ход на насо е да пусне клуба за продажба. Явна.
Дължи и отговори на много въпроси
Непринуден:
Нямам време за странични неща. В момента най-важното е това на снимката. Гледам го, любувам се и бия чикии.

Потребителски аватар
bilyaletdinov
Контакти:

Мнениеот bilyaletdinov » 29 юни 2021 15:21

Warped написа:Много тъп ход.
Единствения ход на насо е да пусне клуба за продажба. Явна.
Дължи и отговори на много въпроси

Ти вярваш, че Диксън е реален инвеститор? Стига глупости.

И този път ще победиш шампионе!

Върни се в “Левски”