Лято 2021 - морски трансфери, мачове и вълнения :)

Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Готвача
Контакти:

Re: Лято 2021 - морски трансфери, мачове и вълнения :)

Мнениеот Готвача » 27 юни 2021 15:04

ShooterMan написа:Аз пък си мечтая за деня в който ще намерим вратар, с който дори скапани защитници ще изглеждат като Канаваро. Имахме такъв - Коварж. :idea:

Ами лудите намериха такъв врата и въпреки него,защитниците изглеждаха не смешни а направо жалки.Но иначе вратар като Коварж би ни дошъл дюшеш.
Живей днес,защото вчера няма да се върне,а утре може да не дойде!
В сайт за запознанства-"Търся жена която може да лови ,чисти и готви риба.Да може да копае червеи и да обича секса.Да има мотор и лодка.Моля постнете снимки на мотора и лодката!"

Потребителски аватар
ogrizko
Контакти:

Мнениеот ogrizko » 27 юни 2021 18:42

"В младостта си Федерико изоставал доста от връстниците си по отношение на физиката, но това го амбицирало да тренира още по-усърдно.

„Тялото ми не беше напълно готово за футбол на високо ниво и две или три години не попадах в състава на Фиорентина. Казвах си: „Добре, ще играя следващата седмица“. Така се научих да гледам само напред. Тъй като не играх, моите мачове бяха тренировките. Стараех се повече от всички. Именно това ме доведе до Серия А и продължава да ме води напред. Мисля само за тренировки, режим и диета. Работата ми се отплаща”, казва Киеза-младши."

gong

аз пък това искам да кажа на младите .... :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: вместо да бягат по другите отбори, да се опитат да наваксат мъжкия футбол и да израстват физически, психически и всякак :idea:
ИзображениеИзображениеИзображение

ShooterMan
Контакти:

Мнениеот ShooterMan » 27 юни 2021 19:16

Думите на Киеза важат с пълна сила за случващото се с Илиан Младши преди 2 и 1 години и последния сезон. И с Мартин Дичев. Истината е, че Марто Минчев беше изключение, макар, че в Спарта Прага пак му се наложи/налага да премине през точно тази фаза. Дано Денислав проумее това бързо. Не исках да го персонализирам, но имаше точно 3 ситуации за гол от които Курьор вкарва по 4 гола. Абе без яко трениране и без да ти влязат трески в задника от стоене до Илиан на пейката няма да станат работите. Марто Минчев беше изключение, смея да кажа и малко късмет, че изгониха например Фенуш и конкуренция нямаше голяма за поста си - беше той, Ндонгала и Илиан Младши им беше резерва (който не е крило).....
"Ако ние сме като ПСВ, то Черно море е като Байерн (Мюнхен)" - Славиша Йоканович,наставник на Левски.

Потребителски аватар
Eastern
Контакти:

Мнениеот Eastern » 29 юни 2021 09:49

Черно море и Струмска слава не се победиха в контрола

Черно море завърши 0:0 със Струмска слава във втората си конрола от лятната подготовка. Двубоят на стадиона в Радомир не предложи много интересни ситуации, като по-сериозните положения бяха пред вратата на втородивизионния тим. Варненци опитваха да пробият отбраната на тима от Радомир с постепенни атаки, но в крайна сметка не успяха да нанесат голов удар. От своя страна Струмска слава разчиташе на контраатаки, като на няколко пъти създаваше напрежение в защитана на варненци, която в крайна сметка не позволи сериозна опасност пред вратата на Иван Дюлгеров.

Още в първата минута на срещата Черно море можеше да открие резултата. След грешка в отбраната на Струмска слава и много добра комбинация между Стефан Велев и Виктор Попов, последният центрира в наказателното поле, където вратарят се размина с топката, а Велислав Василев стреля с глава, но кълбото бе избито от голлинията. Черно море опитва с постепенни атаки да пробие отбраната на съперника, който се е прибрал в собствената си половина и разчита на контраатаки. В 38-ата минута Файсел Касми стреля опасно от пряк свободен удар, но стражът на Радомир успя да спаси.

В 54-ата минута Никола Борисов засече опасно с глава центриране от фаул, но Иван Дюлгеров с плонж успя да избие в корнер. В 61-ата минута Павел Георгиев стреля опасно от средна дистанция, но топката премина много близо до страничната греда. 8 минути по-късно минута Илиан Илиев отправи много силен удар от границата на наказателното поле, а в 71-вата Струмска слава направи добра контраатака, която завърши с центриране отляво в наказателното поле и удар от воле на Александър Аспарухов, но над вратата.

В 80-ата минута след разбъркване в наказателното поле на Струмска слава топката попадна в Мартин Милушев, който с десния крак стреля над вратата. 4 минути преди края Леандро Андраде стреля от дистанция, но отново стражът Драгомир Петков спаси. В последната минута на срещата Родриго Вилела засече с глава центриране от корнер, но стреля над вратата.

Съставът на Черно море:

Първо полувреме: Иван Дюлгеров, Росен Стефанов, Живко Атанасов, Мартин Дичев, Виктор Попов, Калин Георгиев (30-Светослав Николов), Стефан Велев, Велислав Василев, Файсел Касми, Денислав Ангелов, Зе Гомеш

Второ полувреме: Иван Дюлгеров, Влатко Дробаров, Сами ел Анаби, Павел Георгиев, Цветомир Панов, Васил Панайотов, Пабло Гарсия, Леандро Андраде, Илиан Илиев, Родриго Вилела, Светослав Николов (60-Мартин Милушев).

Потребителски аватар
ogrizko
Контакти:

Мнениеот ogrizko » 30 юни 2021 09:25

важното е, че не допускаме голове ....така винаги има шанс да бием 1:0 ....а така както сме тръгнали ми се струва, че и ние може да направим една поредица от 30+ мача без загуба и 10 поредни сухи мрежи като отбора на Италия ...може би Илиан е гледал внимателно и знае как да го направи :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

ShooterMan
Контакти:

Мнениеот ShooterMan » 30 юни 2021 23:27

Черно море записа втора победа в контролите от лятната подготовка.
„Моряците” на Илиан Илиев записаха успех с 3:1 срещу тима на Арда.
На терените на Евима футбол варненци бяха по-свежия отбор в спаринга и заслужено спечелиха двубоя.
Нападателят на Черно море Зе Гомеш, който вкара първия гол в мача, получи контузия в началото на срещата и бе заменен принудително.
В двубоя не взеха участие Родриго Енрике, Даниел Димов и Велислав Василев, които са с травми.

Черно море стартира силно срещата и още в 3-ата минута откри резултата. Зе Гомеш засече центриране отдясно на Виктор Попов и реализира за 1:0.

В 5-ата минута голмайсторът на “моряците” се контузи и бе заменен от Денислав Ангелов. В 14-ата минута Сами засече с крак центриране отдясно, но стражът на Арда успя да избие. Малко след това Васил Панайотов опита далечен изстрел, който бе далеч от целта.

В 27-ата минута Черно море поведе с 2:0. След многоходова комбинация, Виктор Попов с прострелно центриране намери Денис Ангелов, който от движение насочи топката в мрежата на Арда. В 39-ата минута Денислав Ангелов бе изведен сам срещу вратаря, но не успя да си поеме добре топката и вратарят на Арда успя да я пресече. Веднага след това Илиан Илиев проби отляво и с успореден пас по земя опита да намери Денислав Ангелов, а Крус Стоянов в опита си с шпагат да избие си вкара топката в собствената врата за 3:0.

Илиан Илиев пусна нов състав през втората част, като единствените, които останаха на терена са вратарят Георги Георгиев и каращият проби Сами ел Анаби. В 46-ата минута Спас Делев се озова на стрелкова позиция и отправи хубав удар по посока на вратата на Георги Георгиев, който обаче плонжира и спаси.

В 54-ата минута Пабло Гарсия стреля от пряк свободен удар, но вратарят на Арда спаси. В 61-вата минута Арда намали резултата от дузпа. Цветомир Панов фаулира Иван Коконов в пеналта, който сам реализира от бялата точка за 1:3. Три минути по-късно Петко Ганев засече центриране на Спас Делев и прати топката в мрежата на Георги Георгиев, но попадението не бе зачетено заради засада. В 80-ата минута добра атака отдясно завърши с бомбен удар на Файсел Касми, който обаче попадна в обсега на вратаря на Арда и стражът изби.

СЪСТАВЪТ НА ЧЕРНО МОРЕ:

Първо полувреме: Георги Георгиев, Влатко Дробаров, Сами ел Анаби, Мартин Дичев, Виктор Попов, Васил Панайотов, Павел Георгиев, Леандро Андраде, Мартин Милушев, Илиан Илиев, Зе Гомеш;

Второ полувреме: Георги Георгиев, Росен Стефанов, Живко Атанасов, Сами ел Анаби (72-Калин Георгиев), Цветомир Панов, Стефан Велев, Пабло Гарсия, Светослав Николов, Файсел Касми, Денислав Ангелов, Родриго Вилела.
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------
Стабилните игри продължават. Да не надяваме да са предвестник на добър сезон.
"Ако ние сме като ПСВ, то Черно море е като Байерн (Мюнхен)" - Славиша Йоканович,наставник на Левски.

Потребителски аватар
ogrizko
Контакти:

Мнениеот ogrizko » 01 юли 2021 07:36

айде, дано Зе Гомеш новото първенство на всеки 5 мин. да прави по 1 гол, това се вика ефективност :mrgreen: може да се е контузил 5 мин., но поне е вкарал в 3 мин ..не е бил напразно по терена, но дано само не се окаже и той доста чуплив като Бакарито примерно :roll: иначе е хубаво, че и Денислав май ще играе повече ...или поне докато не вземем някого, ще видим...

Потребителски аватар
Готвача
Контакти:

Мнениеот Готвача » 01 юли 2021 14:58

ogrizko написа:айде, дано Зе Гомеш новото първенство на всеки 5 мин. да прави по 1 гол, това се вика ефективност :mrgreen: може да се е контузил 5 мин., но поне е вкарал в 3 мин ..не е бил напразно по терена, но дано само не се окаже и той доста чуплив като Бакарито примерно :roll: иначе е хубаво, че и Денислав май ще играе повече ...или поне докато не вземем някого, ще видим...

В спорта/в чатност във футбола?успяват не непременно най големите таланти ,а талантите с най силен характер.Относно Денислав-показа че дори и на пейката,дори и в такава адска конкуренция в лицата на Курьор,Иса и после Зе,намерии сили да преодолее контузията,върна се на терена и мисля че дочака шанса си.Казвам го за пореден път-няма треньор на света,който като има силен играч го държи на пейката,а пуска някакъв който ще се докажа евентуално някога.Мисля си че времето на Денислав започна да тече в правилната посока.Много малко примери,а колко много от обратните имаме при нас?Таланти,многообещаващи,но слабохарактерни и ...дотук.Пожелавам на Денислав първо многоо здраве и без контузии и да се върне към головете,това той знае как да го прави.
Живей днес,защото вчера няма да се върне,а утре може да не дойде!
В сайт за запознанства-"Търся жена която може да лови ,чисти и готви риба.Да може да копае червеи и да обича секса.Да има мотор и лодка.Моля постнете снимки на мотора и лодката!"

ti4a
Контакти:

Мнениеот ti4a » 01 юли 2021 18:14

Мат Куръор ве4е е без отбор

ShooterMan
Контакти:

Мнениеот ShooterMan » 01 юли 2021 20:13

Денислав ще успее и аз вярвам в него. Впрочем, не мисля, че някой го спомена - юношите до 19 г. станаха Вицешампиони! Това е втория най-голям успех на нашата школа за последните 20 години след титлата преди 2 г. Мисля, че при това класиране няма вариант да нямаме поне 2-3ма читави. Павел Георгиев според мен има качества и ще стане доста приличен халф, също ми харесва Мартин Милушев - остър футболист, който направи доста асистенции след пробиви по крилото, напомня ми на съименника си Минчев 8-)

Върни се в “Черно море”