Лято 2021 - морски трансфери, мачове и вълнения :)

Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist

ShooterMan
Контакти:

Re: Лято 2021 - морски трансфери, мачове и вълнения :)

Мнениеот ShooterMan » 22 юни 2021 10:14

Ами аз го отбелязах това, мисля, че по-горе - на Европейското ми направи впечатление тенденцията с 3-ма централни защитници, като единия действа като халф при атака и се прибира в центъра при защита. Според мен това е новото и Илиан се е усетил. Освен това Димов е перфектния човек за тази роля.
"Ако ние сме като ПСВ, то Черно море е като Байерн (Мюнхен)" - Славиша Йоканович,наставник на Левски.

Потребителски аватар
Готвача
Контакти:

Мнениеот Готвача » 22 юни 2021 15:09

ShooterMan написа:Ами аз го отбелязах това, мисля, че по-горе - на Европейското ми направи впечатление тенденцията с 3-ма централни защитници, като единия действа като халф при атака и се прибира в центъра при защита. Според мен това е новото и Илиан се е усетил. Освен това Димов е перфектния човек за тази роля.

Илиан досега също опита да излезе с трима в отбрана,но поради липса на качество в ЦЗ/то даже имахме само един истински такъв/,не му се получи.Но явно има желанието да го направи и защо не?Тази година го виждам да излиза с различни схеми,като 3-5-2 прелива в 5-3-2 и дори 5-4-1 по време на един мач.А в друг може да си играе 4-4-2 или 4-3-3.Доволно разнообразни играчи имаме в момента и дай Боже да останат Илиан Младши и Попов поне да спечелят едни медали.Аз пък съм не само оптимист,а даже може да се каже непоправим оптимист.Какво ни липсва?Финансова стабилност има,качествен треньорски щаб с най добрия БГ треньор начело,обигран състав вече и още много класа и опит добавени в защита разбира се.А освен това и наложен атакуващ стил на игра.Останаха головете и с анонсираното търсене и вероятно намиране на атакуващ човек,мисия медали е това което очаквам като минимум.И да не забравяме шансовете които се дават на младите.Който успее ще го грабне,който не...Всички знаем че дори от един набор е изключително трудно да се наложи поне един играч.Ние с години не сме го правили,а сега-шансове има,остана да има желаещи с възможности да ги грабнат.
Живей днес,защото вчера няма да се върне,а утре може да не дойде!
В сайт за запознанства-"Търся жена която може да лови ,чисти и готви риба.Да може да копае червеи и да обича секса.Да има мотор и лодка.Моля постнете снимки на мотора и лодката!"

ShooterMan
Контакти:

Мнениеот ShooterMan » 23 юни 2021 00:13

Аз имам вътрешното усещане, че Жозето Гомеш ще покаже най-доброто от себе си и ще вкарва доста голове. Това, което би могло да направи разликата, обаче е единствено и само Илиан Младшия. Без да го величаем, но в нашия отбор това е човекът за голям футбол и си личи и характерът за голям футбол, т.е. успехи. Точно както баща си избухва в развитието си рязко нагоре след 20тата си година и вече на 21 има доста неща като качества, за да ни дърпа напред. Проблема е, че ако направим съпоставка с 2008-2009 г. - там имахме много опитни играчи, които знаеха как се измъкват решаващи мачове - този в Сливен, този с ЦСКА, със Спартак. Реално ние играхме на едно добро ниво цяла пролет без нищо особено да показваме, но в точните моменти онези играчи - Кривия, Борносузов, Юруков, Миро Манолов, Какалов (и Жоро Илиев докато беше на линия преди травмата с онзи гол с 88 минута от пряк свободен за 1:0 над Ботев Пд) - те нямаха колебания никакви в решаващите за медала мачове и тънките моменти. При нас Младшия, Жозето, Пабло, Виктор, Леандро - всички са на по 21 г., новия също е на 21 г. и смея да кажа на баража с Арда това доста се усети. От опитните играчи като Дани, Васката - това не са играчи измъкващи "онези" мачове, Родриго Енрике - може би......Но да видим как ще тръгне сезона ;). Да не пропусна - тогава имахме и един много качествен вратар като Пиргов и то във форма, в защита нямахме никакви колебания с Шерифа и Танка. В момента получаваме супер тъпи голове и вратаря ни е много слаб - нямаш ли защита и вратар - изобщо няма какво да говорим, то това е най-важното.
"Ако ние сме като ПСВ, то Черно море е като Байерн (Мюнхен)" - Славиша Йоканович,наставник на Левски.

Sole
Контакти:

Мнениеот Sole » 23 юни 2021 18:50

Илиан Илиев е потърсил Курьор да се върне

Topsport.bg

Треньорът на Черно море Илиан Илиев е потърсил нападателя Матиас Курьор да се завърне на "Тича". Националът на Мартиника премина през зимата в Самсунспор. Турският клуб обаче не успя да спечели промоция за Суперлигата и част от играчите искат да напускат.

"Сега го потърсих да се върне, но каза, че има други две предложения над които размишлява", каза Илиев в рубриката "Истории от прехода".

Курьор вече изкара два престоя при варненци, като през есента на миналия сезон беше водещ голмайстор на отбора.

Потребителски аватар
Готвача
Контакти:

Мнениеот Готвача » 24 юни 2021 09:08

ShooterMan написа:Аз имам вътрешното усещане, че Жозето Гомеш ще покаже най-доброто от себе си и ще вкарва доста голове. Това, което би могло да направи разликата, обаче е единствено и само Илиан Младшия. Без да го величаем, но в нашия отбор това е човекът за голям футбол и си личи и характерът за голям футбол, т.е. успехи. Точно както баща си избухва в развитието си рязко нагоре след 20тата си година и вече на 21 има доста неща като качества, за да ни дърпа напред. Проблема е, че ако направим съпоставка с 2008-2009 г. - там имахме много опитни играчи, които знаеха как се измъкват решаващи мачове - този в Сливен, този с ЦСКА, със Спартак. Реално ние играхме на едно добро ниво цяла пролет без нищо особено да показваме, но в точните моменти онези играчи - Кривия, Борносузов, Юруков, Миро Манолов, Какалов (и Жоро Илиев докато беше на линия преди травмата с онзи гол с 88 минута от пряк свободен за 1:0 над Ботев Пд) - те нямаха колебания никакви в решаващите за медала мачове и тънките моменти. При нас Младшия, Жозето, Пабло, Виктор, Леандро - всички са на по 21 г., новия също е на 21 г. и смея да кажа на баража с Арда това доста се усети. От опитните играчи като Дани, Васката - това не са играчи измъкващи "онези" мачове, Родриго Енрике - може би......Но да видим как ще тръгне сезона ;). Да не пропусна - тогава имахме и един много качествен вратар като Пиргов и то във форма, в защита нямахме никакви колебания с Шерифа и Танка. В момента получаваме супер тъпи голове и вратаря ни е много слаб - нямаш ли защита и вратар - изобщо няма какво да говорим, то това е най-важното.

Относно Шерифа и Танка,сега спокойно можем да ги сравним като качества ии поведение с Димов и Дробаров.За мен са 1-1.Крайните ни защитници в момента са класа над тогавашните.За вратаря си мисля че Пиргов е с класа над сегашните ни момчета.И вероятно там е проблема.Но освен това Димов и Дробаров пропуснаха доста от мачовете и резултата е налице.Направих си труда да погледна колко точки сме загубили заради защитата-14.От тях в 10 сме вкарали и сме загубили с разлика от един гол. За мен определеноо имаше проблем в защита и загубихме точки без значение в каква конфигурация излизахме в защита.Да,някои ще кажат че ако вкарваме повече...Да,ама ако вкарваме повече,"виновните" за това заминават навън и примерно Курьор,за който съм ЗА да се върне на Тича,обмисля други оферти.Защото този сезон с Курьор до края,щяхме да сме в борбата за медалите и КБ.Явно на Матиас мястото е на Тича,но момчето търси повече пари и никой не може да го вини за това.Както и да е,започна се с опит за заздравяване на защитатаНямаме бройки,но получихме качество с Живко.За мен бройките е важно да идват от школата,а качеството да се набавя с трансфери,което се и случва.Този сезон ТРЯБВА да е сезона в който Велислав,Павел и Денис да се впишат в първия състав.Ще получат необходимото им време/вероятно/ и от тях ще зависи далии ще захапят мястото си на терена.А сега нови 5 момчета ще бъдат /са/ на лагера и ще очакваме да покажат качества за мъжки футбол.
В сайт за запознанства-"Търся жена която може да лови ,чисти и готви риба.Да може да копае червеи и да обича секса.Да има мотор и лодка.Моля постнете снимки на мотора и лодката!"

ti4a
Контакти:

Мнениеот ti4a » 25 юни 2021 14:12

Иса не е с отбора в Банско май се разделяме с него

Sole
Контакти:

Мнениеот Sole » 25 юни 2021 22:50

ti4a написа:Иса не е с отбора в Банско май се разделяме с него

Прав му път.Пълна дупка беше. Централен нападател за цяла година с О гола! А това ,че Ясен Петров го взе и пусна в мачове на национала говори само колко зле ориентиран е Ясен в избора си и хабер си няма от формата на футболистите които вика.
Дано головата машина Матиас се завърне!

ShooterMan
Контакти:

Мнениеот ShooterMan » 25 юни 2021 23:13

Това значи, че със сигурност взимаме някой нов.

Потребителски аватар
'enki'
Контакти:

Мнениеот 'enki' » 26 юни 2021 11:31

ShooterMan написа:Това значи, че със сигурност взимаме някой нов.

Айде да го взимаме вече, че после пак ще трябва да го внедраваме в транзиция.

Ясно е кой ще ни свърши работа, но освен да го искаме, може и да извадим някой лев. Щом размишлява върху други оферти, представям си, какво сме му предложили. Безплатен обяд и купони за МОЛ-а.

Потребителски аватар
Готвача
Контакти:

Мнениеот Готвача » 26 юни 2021 12:42

Черно море победи числото с 1-0,макар че можеше да ги качи на едни други числа :mrgreen: .Гледах мача след 67-та минута и това което видях ми даде надежда и навя сериозна доза оптимизъм.Първото което ми направи сериозно впечатление бе играта на хай оплювания ни играч миналия сезон-Родриго Вилела.Момчето имаше някои страхотни отигравания,скрии топката на двама от червените и ги накара да изглеждат буквално смешни.Пропуснал е/не го видях/шанс за гол и завърши мача с асистенция за гола.Жозето изглежда друг играч,а гола му бе от висока класа.Другото което видях е че дори и с много нови включени през втората част,контрола бе на обичайната висота,само няколко грешки в опасни зони ми вгорчиха малко настроението,но все пак е подготовка.Не видях добре кое момче бе в средата на терена,но би трябвало да е иии Милушев или Павел.Единия от двамата когато му я подаваха,все едно че топката срещаше дървен крак,а и сбърка много лошо при подаване от което стана контра.Но пак един от двамата/да ме простите,но гледах на малък екран/ направи страхотно изнасясне на топката,но коментиращия познаваше май само Велев,Касми,Зе,Цецо и Дробаров и не разбрах кой от двамата бе той.Останалите бяха непознати за него и останаха такива и за зрителите като мен.В заключение,ще имаме поводи за радости,освен ако ВАР нещо не се поквари и започне да гледа със шопски уклон.

Върни се в “Черно море”