За да не откривам цяла нова тема, споделям го в тази. Накратко, головете на чужд терен отпадат като правило още от следващия сезон за всички турнири под егидата на УЕФА. Аз лично съм доволен, че правилото отпада.
Световен клубен футбол
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
- Udoji90
- Контакти:
Re: Световен клубен футбол
https://www.uefa.com/insideuefa/mediase ... petitions/
За да не откривам цяла нова тема, споделям го в тази. Накратко, головете на чужд терен отпадат като правило още от следващия сезон за всички турнири под егидата на УЕФА. Аз лично съм доволен, че правилото отпада.
Valencia, Arsenal, Pink Floyd, Alice In Chains...
Aз не. Ако няма гол на чужд терен, има предпоставка за повече скука и чакане на дузпи.
Дузпите са интересни, ама да се замотат два отбора от 62-а минута, докато дойде време да ги бият...
Дузпите са интересни, ама да се замотат два отбора от 62-а минута, докато дойде време да ги бият...
Крайно време беше. Едно смислено решение
- paceto
- Контакти:
И аз не съм много доволен, защото сега ще има доста мачове да се играят с продължения, което ще изморява допълнително играчите. Трябва направо да се бият дузпи, а това с продълженията да остане само за финали.
Единственото лошо беше, че не го махнаха няколко години по- рано. Правилно решение, правилото е абсолютно несправедливо и нелогично. Никой не може да ме убеди, че при резултати 1:1 и 2:2 по някаква имагинарна причина единият трябва да отпадне.
За продълженията наистина съм съгласен, трябва да останат само за финала, преди това да ги няма. Надявам се, че на някой в УЕФА ше му хрумне това в близките години.
За продълженията наистина съм съгласен, трябва да останат само за финала, преди това да ги няма. Надявам се, че на някой в УЕФА ше му хрумне това в близките години.
"Maybe this world is another planet's hell."- Aldous Huxley
nghcvth написа:Единственото лошо беше, че не го махнаха няколко години по- рано. Правилно решение, правилото е абсолютно несправедливо и нелогично. Никой не може да ме убеди, че при резултати 1:1 и 2:2 по някаква имагинарна причина единият трябва да отпадне.

тъпотия 
ViscaBarca написа:Байерн ще ни пусне аванта...не е в техен интерес да имат враг в наше лице!
kingofpop написа:По-вероятно да изчукам Мис Свят отколкото Челси да елиминират Байерн
smoothc написа:Наполи.
Да си спретнат с Ман Сити един "Небесносин плешив" финал?
:lol: :mrgreen:
- paceto
- Контакти:
Официално: Робен сложи край на кариерата си
Нидерландецът Ариен Робен сложи край на състезателната си кариера.
За последно 37-годишният нападател защитаваше цветовете на Грьонинген. Това е вторият му опит да спре с футбола. Той го направи през лятото на 2019 г., но година по-късно се завърна, подписвайки договор с Грьонинген.
„Скъпи приятели, реших да прекратя футболната си кариера. Това беше много трудно решение. Искам да благодаря на всички за добрите думи и за подкрепата. Поздрави, Ариен", написа Робен в Twitter.
Нидерландецът Ариен Робен сложи край на състезателната си кариера.
За последно 37-годишният нападател защитаваше цветовете на Грьонинген. Това е вторият му опит да спре с футбола. Той го направи през лятото на 2019 г., но година по-късно се завърна, подписвайки договор с Грьонинген.
„Скъпи приятели, реших да прекратя футболната си кариера. Това беше много трудно решение. Искам да благодаря на всички за добрите думи и за подкрепата. Поздрави, Ариен", написа Робен в Twitter.