I_Tuk_Froid_Pobedi написа:metodito написа:[offtopic]I_Tuk_Froid_Pobedi написа:Спас Русев е искал ПК и следователно това трябва да му го броим на последния като още един "мандат"? Значи аз исках преди няколко години S-class, после 7-ма серия, и накрая исках А8. Значи съм имал три топ коли, баси!
Кой съм аз да аргументирам назначението на Хубчев? Добър, лош, приказлив, мълчалив, благодарение на Хубчев национала беше на два мача от класиране на европейско. И е левскар. Дали има някой, който без да види бъдещето ще е твърдо против това назначение? Петков дори и не го познавам, за да се изказвам по професионалните му качества. Затова си има хора, които да отговарят за тези процеси. За другите също нямам достатъчно информация. Нали осъзнавате, че има нещо наречено "информационна асиметрия" в почти всички сфери на живота. Винаги една страна има повече/пълна информация по даден въпрос/проблем от друга. Затова Ганя не може да седи в хола, да пука ракия и да се чуди що не играе Х вместо У (примерно) след като няма пълен поглед на нещата "от кухнята". Та и ние така, мисля си, не ли?
Не приемай думите ми все едно идват от някой важен. Аз съм участник във форум. "Ганя", ако искаш, не се обиждам, такива сме си някои.[/offtopic]
Прочети ми мнението пак. "Ганя" не е насочено към теб. И е последвано от "Та и НИЕ така", а не "Та и ТИ така".
[offtopic]Не, колега, не си ме разбрал. Просто не ми се влиза в каквато и да е конфронтация с човек от форума. Не съм използвал ирония и такива неща. Не е хубаво (все няма да влизам вечер във форума на чашка, ама го правя). Не трябваше да споделям мнението си/убеждението си за П.Колев (но то си остава непроменено - и е такова в последните две години).[/offtopic]