И какво сега, показват вратата на Божинов, тия вярно и едно "Благодаря" не знаят как да кажат.
Ама какво толкова, имаме толкова много класни футболисти, сигурен съм, че един Бари ще го замести подобаващо.
Още повече на фона на това, че в съблекалнята настроението сигурно е под нулата.
Славчев може и да се окаже, че не е чак такъв мрънкач, какъвто го описаха.
А това въобще не е първият такъв случай на подобно отношение със заслужил Левскар.
Левски: Всичко около клуба
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Re: Левски: Всичко около клуба
Последна промяна от mrw8 на 23 юни 2021 16:09, променено общо 1 път.
България !!!!
Левски ще прати до няколко дни на Джоузеф Диксън дългоочаквания договор. Документът е прегледан и одобрен от адвокатите на „сините“, ще бъде преведен, след което англичанинът ще трябва да го подпише. Едва тогава се очаква да бъде парафиран и от Левски. Това научи Дарик радио и dsport от свои източници.
Припомняме, че в неделя (20 юни) с писмо от САЩ пратено до БТА, Диксън изрази нетърпение в очакването си да получи договора от Левски.
Клубното ръководство продължава преговорите за още по-широко спонсорство с Palms Bet и с още една чужда компания, чието име засега не се споменава.
По-рано днес, както dsport писа, нападателят Преслав Боруков бе на „Георги Аспарухов“ и разговаря с Наско Сираков. Според наша информация „сините“ са готови да предложат контракт на 21-годишния футболист, но искат това да стане, след като влязат свежи пари в клуба и се разплатят с досегашните играчи, чиито договори също се надяват да бъдат подновени в близките дни.
На този етап отборът продължава своята подготовка на клубната база и не планиран лагер, отново по финансови причини. Засега под ръководството на Живко Миланов Левски започва и контролите, които обяви по-рано днес – всички те ще се играят на стадион „Георги Аспарухов“. Първата е насрочена за тази събота (26 събота) от 11:00 срещу Локомотив Пловдив.
България има природни богатства,
България има народ несломим,
България има от всичко по малко
но само един - ЛЕВСКИ футболен тим !
България има народ несломим,
България има от всичко по малко
но само един - ЛЕВСКИ футболен тим !
- LoveAndPeace
- Контакти:
1palq4o1 написа:Левче от билетче, още пари за "хореография", бели парици за различни "мероприятия", обикновено политически, чадър за разни далаверки и т.н.
За доста от изброеното съм бил и свидетел и това е причината аз и синовете ми ( трениращи в Левски) да спрем да ходим на мачове...разбираш ли за какво ти говоря, тренират в Левски и не ходим на мачове защото пред нас разни келемета са изкарвали хора от сектора и са ги пребивали, тъй като били от грешна фен организация - това са прехвалените фенове от СЗ и заради такива отрепки Герена е пуст и празен на всички мачове.

Убавци , после се сърдят и рипат като някой им каже - Платени фенове!
- bilyaletdinov
- Контакти:
Red_Neck написа:bilyaletdinov написа:Нека да не забравяме, че едва не убиха директор в клуба посред бял ден, а прокуратура и полиция още мълчат? Защо?
[offtopic]Абе, верно, .... какво стана с биячите на Цветан Вълчев? Нали уж и охранителни камери ги бяха заснели?
Колко мина, 2 години?[/offtopic]
Покрито от Гешев и разни там дознатели. Какво да стане според теб? Някой да говори за този случай или за бития Слави Ангелов пак от тези юнаци, че там се стигна да им се обяснява оная мутра Маринов, че не са замесени в случая...
[center][wrapimg=]https://pbs.twimg.com/media/DnfK93GXoAE2sUI.jpg[/wrapimg][/center]
И този път ще победиш шампионе!
И този път ще победиш шампионе!
-
- Контакти:
Лоша дума за ПК не мога да кажа. След като Божков го сготвиха, можеше да е първият, който да си обере крушите и айде. Да си заведе един иск срещу клуба и да се реди на опашката и той. А сигурно заплатата му тогава е била едно 10 хиляди лв., което звучи разумно и реалистично. Но не го направи. Остана и даваше отчетност, много повече, отколкото сега при Сираков.
Направих тема за мача в събота, ще помоля бат' modor да пита Приказка дали ще се допускат привърженици на мача и да обнови темата с тази информация, за да си знаем дали да се стягаме да ходим на стадиона. 

[offtopic]
[/offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс

- metodito
- Контакти:
bilyaletdinov написа:Методи, да приемем, че Колев е човек на Тиквата. В такъв случай, защо се конфронтира толкова остро с подлогите му Тръст София - Запад? Спокойно можеше да си ги остави да дерибействат, както по времето на Финягата.
Нека да не забравяме, че едва не убиха директор в клуба посред бял ден, а прокуратура и полиция още мълчат? Защо? Това по времето на Колев и Божков. Ако Колев беше човек на Борисов щеше да си хортува с наркешите. Колев е един нагаждач. Който до момента успява да мели брашно и с Наско, а явно и с Черепа. Не мисля, че е проводник на Тиквата. Според мен чака да си вземе парите от Левски и да си хваща пътя, защото той е един от тези, които имат да взимат най-много и бъди сигурен, че ще си вземе парите.
[offtopic]Господинът може да се каже е директор при трети "президент" (нямаше ли да е при Спас също?), а клуба пада и пада в неизвестността. С оглед важността на една подобна длъжност (подшеф), да оставяш тоя да ти управлява фирмата, ебаси тъ*ака тря'я си.[/offtopic]
TristaNNN написа:meteorit написа:Cираков допуcка грешки, някои абcурдни, но друг не е иcкал акциите![]()
Ако този друг е нкпcз-герб-лукойл - не, мерcи... Това cа cъщинcките агенти на провалената мутра от Банкя. Някои трябва да cи припомнят, че до намеcата на партийния парашутиcт и cъбарянето на cектор А, "Левcки" на практика няма дългове. Bариант А, B, C и т.н., изглежда ще cтане яcно cлед изборите.
Според мен ти трябва да си припомниш някои работи.![]()
Дълговете на Левски не започнаха от Тонев, а от Батков.
Към 2012 година, когато се появи Тонев, "Левcки" беше най-изрядният клуб. Тогава почнаха мащабните cелекции на Тонев-Донев, cъбориха и трибуната, и вече за юбилея логично клубът беше изгубил финанcовия cи комфорт и заборчал. 100 пъти по-добре юбилеят да беше отбелязан c една заря и мач cрещу "Левcки" Карлово, но герб-авите марионетки да не cе бяха меcили в клуба.

metodito написа:meteorit написа:Cираков допуcка грешки, някои абcурдни, но друг не е иcкал акциите![]()
Ако този друг е нкпcз-герб-лукойл - не, мерcи... Това cа cъщинcките агенти на провалената мутра от Банкя. Някои трябва да cи припомнят, че до намеcата на партийния парашутиcт и cъбарянето на cектор А, "Левcки" на практика няма дългове. Bариант А, B, C и т.н., изглежда ще cтане яcно cлед изборите.
Те на друг не са давани, а и той не ги е искал. В качеството си на силен егоцентрик (какъвто е почти всеки голям футболен нападател и спортист), това е било предложение, на което не може да се откаже. Някои колеги тук прокараха една версия - че при даването на т.нар. акции, някой нещо му е обещал - заблудил го е, нищо чудно умишлено. Той е приел спокойно ролята си на месия и е паднал в капан. Това е версия, спекулация го наречи, ако искаш. Но тя истината няма да излезе наяве. Моята версия е друга.
Брат, помисли. Представи си, че ти връчат акциите на "Левски". Не знам имотното ти състояние. Да предположим, че не си милионер. И че знаеш способностите си. Какво ще направиш? Аз бих ги отказал. Това би било сигурен end за "Левски". И повечето тук биха върнали акциите, понеже не искат те да са гробокопачите на любимия си клуб, нали? Нататък сам помисли за действията и бездействията на тези на върха в "Левски". И кой няма вина и доколко е тя голяма.
Така е, но вcе пак едва ли Cираков cи е правил илюзии, че задачата ще е леcна, каквото и да е имал като обещания, ако е имало такива. Няма как да cи риcкува репутацията, ако не вярва, че ще уcпее. Това, c което изненада в негативен план е обърканата и нелогична cелекция, и то като човек, извеcтен c уcета cи по cпортно-техничеcката чаcт. Явно пак има чужда намеcа, например от Cпаc Руcев. При единни cини фенове щеше да е различно, но това го няма заради лоялните към пожарникаря полит-фенове, макар че те ще cи търcят нов покровител.