ЕП 2020: Португалия - Германия 2:4 FT
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Re: ЕП 2020: Португалия - Германия, 19.06. от 19:00
Не отписвам Нидерландия и Белгия, при тях обаче прави впечатление колебливата игра в защита, докато италианците досега демонстрират, че нямат лоша зона. Но и това е вярно, че досегашните им съперници не бяха от тяхната класа. Въпреки това, самата игра, динамиката, тактиката, позиционирането, бяха на много високо ниво.
Заявките за нещо голямо в груповата фаза е добър знак, но елиминациите са друга бира, да не говорим че можеш да бъдеш и елиминиран след дузпи. И така реално си оставаш...с големите мускули в групите и порция аплодисменти.
Италия-Белгия-Нидерландия вече се класираха.
Според букмейкърите ще се класират още:
Уелс-Швейцария-Дания-Русия-Украйна-Австрия-Чехия-Англия-Германия-Испания-Швеция-Франция-Португалия
* Маркираните в червено "висят"
Отпадат:
Турция-Финландия-Сев.Македония-Хърватия-Шотландия-Словакия-Полша-Унгария
* Маркираните в зелено "имат шанс"
Разбира се, всичко това е на база коефициент-прогноза според букмейкърите.
Аз лично... не мога да асимилирам как и Дания, и Русия ще се класират едновременно(на практика Дания трябва да спечели задължително).
Според мен Хърватия и Шотландия няма да "се самоубият" с Х, както явно очакват букмейкърите, което ще означава, че единият ще продължи напред.
p.s.
Според мен Швейцария и един измежду Русия/Дания/Финландия ще изтегли късата клечка!
Хърватия/Шотландия и някой от група Е ще се промъкне на тяхно място.
Уелс-Швейцария-Дания-Русия-Украйна-Австрия-Чехия-Англия-Германия-Испания-Швеция-Франция-Португалия
Отпадат:
Аз лично... не мога да асимилирам как и Дания, и Русия ще се класират едновременно(на практика Дания трябва да спечели задължително).
Според мен Хърватия и Шотландия няма да "се самоубият" с Х, както явно очакват букмейкърите, което ще означава, че единият ще продължи напред.
p.s.
Според мен Швейцария и един измежду Русия/Дания/Финландия ще изтегли късата клечка!
Хърватия/Шотландия и някой от група Е ще се промъкне на тяхно място.
Последна промяна от smoothc на 19 юни 2021 22:02, променено общо 1 път.
smoothc написа:Заявките за нещо голямо в груповата фаза е добър знак, но елиминациите са друга бира, да не говорим че можеш да бъдеш и елиминиран след дузпи. И така реално си оставаш...с големите мускули в групите и порция аплодисменти.
Отпадат:
Холандия буквално размазаха всички в групата 2008ма и накрая руснаците си ги праснаха още на 1/4 финала
Четрите гола на гюнтерите , следствие на престъпната но ,, модерна " линия в защита .
От големите засега ме дразнят Испания, Англия и донякъде Нидерландия.
Би било прекрасно примерно, ако Испания глътне вода в групите, много ще се изкефя.
Загуба днес и Х със Словакия и адиос
Би било прекрасно примерно, ако Испания глътне вода в групите, много ще се изкефя.
Загуба днес и Х със Словакия и адиос
Последна промяна от smoothc на 19 юни 2021 22:06, променено общо 1 път.
Много мразя израза "въпреки гола", но в случая Робин Госенс направи страхотен мач, дори и да не беше вкарал. Попадението му беше като апотоез на цялостното му представяне в мача.
Германците много ме зарадваха, много хубава победа над абоната им Португалия. След 4:1 обаче определено свалиха гарда и можеха да си изпатят, но всички свърши добре накрая.
Португалия- Франция определено няма да ги гледам и двата отбора са ми еднакво неприятни.
Германците много ме зарадваха, много хубава победа над абоната им Португалия. След 4:1 обаче определено свалиха гарда и можеха да си изпатят, но всички свърши добре накрая.
Португалия- Франция определено няма да ги гледам и двата отбора са ми еднакво неприятни.
"Maybe this world is another planet's hell."- Aldous Huxley
Аз пък чакам с интерес Хърватия-Шотландия, това ще е е***** зверският мач!
- paceto
- Контакти:
locke написа:rhaegar написа:Очевидно е че уж силните им играчи са в атака, защита съставена от дядо Пепе, Семедо и Герейро не може да бъде основа, върху която да се гради .
А да не забравяме и дядо Карвальо![]()
![]()
Е имат си Карвальо в отбора и това е този с номер 14 Уилям.
paceto написа:locke написа:rhaegar написа:Очевидно е че уж силните им играчи са в атака, защита съставена от дядо Пепе, Семедо и Герейро не може да бъде основа, върху която да се гради .
А да не забравяме и дядо Карвальо![]()
![]()
Е имат си Карвальо в отбора и това е този с номер 14 Уилям.
Знаем ве, Паце. Само дето коментатора вчера сто пъти го нарече Рикардо Карвальо.
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

Re: ЕП 2020: Португалия - Германия 2:4 FT
Хубаво се спи след подобен двубой. Германия отново е в играта. Ще ми се мач на Уембли на 1/8-финалите, но ще видим. Дяволът не е чак толкова черен с новата схема, просто е нужно време. Като го слушах Балъков в студиото си мислех "Какви глупости говори тоя човек?", само дето се оказа прав за всичко.
Големи Госенс и Хаверц, както и целия отбор.
Само Левски шампион!
Упамекано вън от Байерн!
Не на зимното часово време!
Не на здравния фашизъм!
Да на референдума за мир и суверенитет! Никога подлоги на САЩ!
Вън ПП, ИТН, ДБ, ГЕРБ и ДПС от България! Не на санкциите и цензурата!
Упамекано вън от Байерн!
Не на зимното часово време!
Не на здравния фашизъм!
Да на референдума за мир и суверенитет! Никога подлоги на САЩ!
Вън ПП, ИТН, ДБ, ГЕРБ и ДПС от България! Не на санкциите и цензурата!