ЕП 2020: Португалия - Германия 2:4 FT
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
- Udoji90
- Контакти:
Re: ЕП 2020: Португалия - Германия, 19.06. от 19:00
Язък за тази греда на Санчес. При 3-4 ставаше драматично.
Valencia, Arsenal, Pink Floyd, Alice In Chains...
kingofpop написа:Е точно Челси ли гледаш за критерии след като абсолютно никой не ви слагаше в сметките![]()
![]()
по твоята логика никой не разбира от футбол след като не е очаквал да вземат ШЛ
Челси не го слагахме в сметките, защото започнаха с треньор Лампард.
Udoji90 написа:Ще видим, то не е ясно дали англичаните ще станат първи в своята група.
Те и да станат, който и да е от трите отбора в тази група ще ги отстрани.
Иначе аз не разбирам защо Сантош държи неговият отбор да играе така. Очевидно е че уж силните им играчи са в атака, защита съставена от дядо Пепе, Семедо и Герейро не може да бъде основа, върху която да се гради .
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

rhaegar написа:Очевидно е че уж силните им играчи са в атака, защита съставена от дядо Пепе, Семедо и Герейро не може да бъде основа, върху която да се гради .
А да не забравяме и дядо Карвальо
ViscaBarca написа:Байерн ще ни пусне аванта...не е в техен интерес да имат враг в наше лице!
kingofpop написа:По-вероятно да изчукам Мис Свят отколкото Челси да елиминират Байерн
smoothc написа:Наполи.
Да си спретнат с Ман Сити един "Небесносин плешив" финал?
:lol: :mrgreen:
Баси, седанахме в кръчма да гледаме мача. Видях един гол и той го отмениха! 
- Udoji90
- Контакти:
rhaegar написа:Те и да станат, който и да е от трите отбора в тази група ще ги отстрани.Udoji90 написа:Ще видим, то не е ясно дали англичаните ще станат първи в своята група.
Ще видим, аз не съм убеден. Според мен в момента на свой терен Англия могат да бият и Португалия, и Германия, като ги гледаме как играят отзад. Само срещу Франция вероятно по-скоро ще отпаднат.
Valencia, Arsenal, Pink Floyd, Alice In Chains...
locke написа:rhaegar написа:Очевидно е че уж силните им играчи са в атака, защита съставена от дядо Пепе, Семедо и Герейро не може да бъде основа, върху която да се гради .
А да не забравяме и дядо Карвальо![]()
![]()
Него пък на 43 години защо го мъчат, сал коментатора знае.
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

Семедо е тотал щета, разпиляха ги от там...
[wrapimg=]http://prikachi.com/images/523/7021523v.jpg[/wrapimg]
Очертава се да има доста отбори с 3 и 4 точки.
Поне един с три точки ще изгори. Едва ли хървати и шотландци ще направят самоубииствен х и поне единия отбор ще е с 4т. Швейцарците също ги виждам с 4т. Украйна и Австрия , най-вероятно ще направят х, и там третия ще е с 4т. Португалия , ако остане с 3т. остават групи В и Е. Головата разлика ще е решаваща. Така, че 3т. не дават гаранция 100%, че излизаш от групата.
Поне един с три точки ще изгори. Едва ли хървати и шотландци ще направят самоубииствен х и поне единия отбор ще е с 4т. Швейцарците също ги виждам с 4т. Украйна и Австрия , най-вероятно ще направят х, и там третия ще е с 4т. Португалия , ако остане с 3т. остават групи В и Е. Головата разлика ще е решаваща. Така, че 3т. не дават гаранция 100%, че излизаш от групата.
Udoji90 написа:Интересно дали ако Кансело не се беше заразил и сега играеше срещу Госенс вместо Семедо, нямаше нещата в отбрана да изглеждат по-добре за иберийците.
Оп, 2-4. Така е, като смениха Госенс.
По-скоро бих казал, че левият им е тотал щета Герейро. За мен това е най-слабият бек на това Европейско.
[offtopic][wrapimg=]http://cdn.makeagif.com/media/3-15-2014/9rWODJ.gif[/wrapimg][/offtopic]