Тема за политика - България

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
ivan56
Контакти:

Re: Тема за политика - България

Мнениеот ivan56 » 18 юни 2021 15:21

boabbb написа:
metodito написа:
boabbb написа: Славито и неговата банда малоуници прокараха точката за секциите и сега ще вдигнат вота на турците ... евала, дето се вика :|

Фактчекинг на евтина манипулация: Едва 13% от вота в чужбина на последните избори са дошли от Турция.

Точно за това иде реч - айде на бас, че сега ще са повече :!: Няма нужда да ги карат с рейсове, ще си гласуват на място :idea: Другите 87% са ясни - както видях някой беше писал във Фейсбук "като видях, че на последните избори Слави печели сред гласувалите в чужбина се успокоих, че няма изтичане на мозъци" :lol: :lol:

Добре де, ти уж не си от простите, кво ще променят и всички турчаля да отидат да гласуват, с колко ще вдигнат процента на ДПС, по притеснително е, че повече секции в чужбина повече гласове за Славчо :lol:
Тука вече е с тризнаци Сиса :lol:
Drunken_Master написа:
SSS написа:Ти сам натъртваше,че си адски сериозния човек с тризнаци и си управител на гурме ресторан

това е от един друг форум,момчето тръгва да звъни на бившето ми работно място "за да докаже нещо"...

Потребителски аватар
pomiqrat
Контакти:

Мнениеот pomiqrat » 18 юни 2021 15:31

ivan56 написа:
boabbb написа:
metodito написа:
boabbb написа: Славито и неговата банда малоуници прокараха точката за секциите и сега ще вдигнат вота на турците ... евала, дето се вика :|

Фактчекинг на евтина манипулация: Едва 13% от вота в чужбина на последните избори са дошли от Турция.

Точно за това иде реч - айде на бас, че сега ще са повече :!: Няма нужда да ги карат с рейсове, ще си гласуват на място :idea: Другите 87% са ясни - както видях някой беше писал във Фейсбук "като видях, че на последните избори Слави печели сред гласувалите в чужбина се успокоих, че няма изтичане на мозъци" :lol: :lol:

Добре де, ти уж не си от простите, кво ще променят и всички турчаля да отидат да гласуват, с колко ще вдигнат процента на ДПС, по притеснително е, че повече секции в чужбина повече гласове за Славчо :lol:

300 хил., което няма да се случи дали не променят вота?

ПС: Ел Чапо обича машините :lol:
4 000 и пак ми задай същия въпрос.

Става въпрос за 1989 г. :lol: :oops: :lol:
Drunken_Master написа:а доходът на глава от населението - 7500 долара годишно (повече, отколкото през 2011 г.)

Drunken_Master написа:България щеше да е 50-60 млн., ако не бяхме под Османско робство.

Потребителски аватар
boabbb
Контакти:

Мнениеот boabbb » 18 юни 2021 15:36

Вижте сега, аз по отношение на гласуването в чужбина имам особено мнение, а то е, че няма проблем да си имаш гражданство, но ако живееш и работиш в чужбина, съответно плащаш данъци там, не трябва да имаш право да гласуваш. Сега може да ме нападнете, че "внасят" много пари в икономиката - да, ама тия пари си отиват при тяхните роднини, а моите осигуровки отиват за пенсии на техните родители ... Колкото до партията на Слави - имам чувството, че го карат на една гола злоба спрямо Борисов и нищо повече. Искат да правят мажоритарен вот (което е огромна тъпотия), после гласуват против него ... Искат да правят нещо, ама не знаят точно какво и как да стане :lol:
Леевски, оле :lol: :lol: :lol:

favaca8888
Контакти:

Мнениеот favaca8888 » 18 юни 2021 16:37

тоз Стъкиту що не го заключиха днеска,бе ?!
Бати смешната полиция имаме..
Никола Котков : "Локомотив" е моята вечна майка и аз ще я помня и обичам до края на живота си. Нека знаят всички - кръвта вода не става!

Larsenn
Контакти:

Мнениеот Larsenn » 18 юни 2021 16:57

boabbb написа:Вижте сега, аз по отношение на гласуването в чужбина имам особено мнение, а то е, че няма проблем да си имаш гражданство, но ако живееш и работиш в чужбина, съответно плащаш данъци там, не трябва да имаш право да гласуваш. Сега може да ме нападнете, че "внасят" много пари в икономиката - да, ама тия пари си отиват при тяхните роднини, а моите осигуровки отиват за пенсии на техните родители ... Колкото до партията на Слави - имам чувството, че го карат на една гола злоба спрямо Борисов и нищо повече. Искат да правят мажоритарен вот (което е огромна тъпотия), после гласуват против него ... Искат да правят нещо, ама не знаят точно какво и как да стане :lol:

По отношение на гласуването от чужбина съм абсолютно съгласен с теб. Това е мое твърдо мнение от доста време. Някъде мярнах информация, че в Канада обсъждат проектозакон, който не е живял последните 5 години там, да няма право на глас.
Преди изборите гледах интервю с някаква лелка, която гордо обясняваше, че цялото и семейство от 20 години е в Англия, ама "ще гласуваме". Такива ли ще определят как аз ще живея в България? Така че, който е скъсал пъпната връв, да ходи да гласува за Ердоган или Борис Джонсън.

Потребителски аватар
pomiqrat
Контакти:

Мнениеот pomiqrat » 18 юни 2021 16:58

favaca8888 написа:тоз Стъкиту що не го заключиха днеска,бе ?!
Бати смешната полиция имаме..

:lol: :lol: :lol: :lol:
[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=be-G_-M-83w[/youtube]

Всеки, който живее в чужбина не трябва да има право да гласува. Всеки с чуждо гражданство българското трябва да му бъде отнемано.

Drunken_Master написа:а доходът на глава от населението - 7500 долара годишно (повече, отколкото през 2011 г.)

Drunken_Master написа:България щеше да е 50-60 млн., ако не бяхме под Османско робство.

Потребителски аватар
pomiqrat
Контакти:

Мнениеот pomiqrat » 18 юни 2021 17:12

Повали 10 мин. и Русе е блокиран Това място го ремонтираха лятото :lol:
Изображение

Това не го броим, защото откакто се помня е така. БСП, СДС, ГЕРБ се изредиха и никой не хваща да смени канализацията да й увеличи обема

Изображение

Изображение

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 18 юни 2021 23:09

pomiqrat написа:
Всеки, който живее в чужбина не трябва да има право да гласува. Всеки с чуждо гражданство българското трябва да му бъде отнемано.

Чуек, хората не ходят там, щото им е хубаво тук. Аз пък не искам феновете на Валери Симеонов да гласуват, но няма какво да направя.

Ай, РусИтУ във вода. Еми виж гласувалите в България какви кметове избират. Не са тея в чужбина виновните. Общината дали ще плати на магазините, примерно. Обезщетение.

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 18 юни 2021 23:17

[offtopic]
pomiqrat написа:
ivan56 написа:
boabbb написа:
metodito написа:

300 хил., което няма да се случи дали не променят вота?

ПС: Ел Чапо обича машините :lol:

Мноо филми гледаш.[/offtopic]

Потребителски аватар
rhaegar
Контакти:

Мнениеот rhaegar » 19 юни 2021 00:20

metodito написа:Ай, РусИтУ във вода. Еми виж гласувалите в България какви кметове избират. Не са тея в чужбина виновните. Общината дали ще плати на магазините, примерно. Обезщетение.

Цялата лайна идва от горе. Ако има областен управител, който да натиска кметовете да си правят ремонтите качествено, над него ако има министър, който да натиска областните управители да си следят кметовете.....Няма да се оправим с подмяна отдолу нагоре.
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

Изображение

Върни се в “Свободна зона”