Groucho написа:Ми, ок, като не е важна статистиката: Чалханоглу > КДБ за миналия сезон![]()
Ти верно ли намеси тоя спрелтак в спора?
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Groucho написа:Ми, ок, като не е важна статистиката: Чалханоглу > КДБ за миналия сезон![]()
bubka написа:rebelheartous написа:А понеже Де бройне играе в Шефилд Уензди...
Само дето изпъква, а другия се губи, видя се от мачовете на националните...
rebelheartous написа:Даже финала с Челси го гледах от 70 до 90 минута и там също не ми изпъкна.![]()
Groucho написа:bubka написа:Дори само това, че го пишеш, е достатъчно повече да не се спори с теб по този въпрос. Сещай се сам...
Първо: аз не споря. Чакам някой да напише нещо... Откъде идва голямата разлика между двамата в полза на де Бройне, та чак няма място за сравнение.
bubka написа:Скрий се, тролчо. Това беше тънък намек, че не ми се занимава с дървени философи и е излишно да ме цитираш по-нататък. Да си знаеш поне за следващ път.
Groucho написа:rebelheartous написа:Даже финала с Челси го гледах от 70 до 90 минута и там също не ми изпъкна.![]()
Па той Гуардиола го е сменил преди 70-та минута. За да го запази за мача за Суперкупата на Европа или за Световното клубно първенство сигурно![]()
Udoji90 написа:Е, тогава специално го смениха заради лицевите фрактури. Точно заради тях не игра с Русия и не започна с Дания.
Udoji90 написа:Абе, не знам дали е трошлив. Просто ти казвам, че за конкретно онзи случай не е уместно да иронизираш. Смениха го принудително, а не щото е играл зле.
rhaegar написа: Просто в момента КДБ е най-големия diffetence maker в Европа (ако не броим Роналдо и Меси, отново) и разликата в играта на отборите му с и без него е огромна.
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 1 гост