ЕП 2020: Дания - Белгия - 1:2 FT

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Red_Neck
Контакти:

Re: ЕП 2020: Дания - Белгия - 1:2 FT

Мнениеот Red_Neck » 18 юни 2021 13:06

Groucho написа:Ми, ок, като не е важна статистиката: Чалханоглу > КДБ за миналия сезон :!: :lol:

:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Ти верно ли намеси тоя спрелтак в спора? :)
"Левски срещу мракобесието - борба на волята срещу системата, доброто срещу злото! Това е заложено при нас. Отборът на народа срещу апарата, най-общо казано."
Из размислите на един „Дисидент“, или Как отборът на МВР и ДС пребори комунизма.

Потребителски аватар
rebelheartous
Контакти:

Мнениеот rebelheartous » 18 юни 2021 13:22

bubka написа:
rebelheartous написа:А понеже Де бройне играе в Шефилд Уензди...

Само дето изпъква, а другия се губи, видя се от мачовете на националните...

На мен ми се губи с много Дебройнката и това е щото на Сити съм гледал единствено мачовете с Нюкасъл. :lol: Даже финала с Челси го гледах от 70 до 90 минута и там също не ми изпъкна. :oops: :mrgreen:

Потребителски аватар
Groucho
Контакти:

Мнениеот Groucho » 18 юни 2021 13:31

rebelheartous написа:Даже финала с Челси го гледах от 70 до 90 минута и там също не ми изпъкна. :oops: :mrgreen:

Па той Гуардиола го е сменил преди 70-та минута. За да го запази за мача за Суперкупата на Европа или за Световното клубно първенство сигурно :roll: :lol:

На линия
Потребителски аватар
bubka
Контакти:

Мнениеот bubka » 18 юни 2021 13:44

Groucho написа:
bubka написа:Дори само това, че го пишеш, е достатъчно повече да не се спори с теб по този въпрос. Сещай се сам...

Първо: аз не споря. Чакам някой да напише нещо... Откъде идва голямата разлика между двамата в полза на де Бройне, та чак няма място за сравнение.

Скрий се, тролчо. Това беше тънък намек, че не ми се занимава с дървени философи и е излишно да ме цитираш по-нататък. Да си знаеш поне за следващ път ;) .
[offtopic][wrapimg=]http://cdn.makeagif.com/media/3-15-2014/9rWODJ.gif[/wrapimg][/offtopic]

Потребителски аватар
Groucho
Контакти:

Мнениеот Groucho » 18 юни 2021 13:51

bubka написа:Скрий се, тролчо. Това беше тънък намек, че не ми се занимава с дървени философи и е излишно да ме цитираш по-нататък. Да си знаеш поне за следващ път ;) .

Ok, скривам се :lol:
Ма ти що така агресираш :?: :lol:
Пий един студен компот и релакс, после напиши аргумент нещо, недървена мисъл :lol:

И си знам от предходния път. Когато Марсело беше виновен за всичко в Реал, включително за головете от дясната зона в отбраната на Реал :mrgreen:
Последна промяна от Groucho на 18 юни 2021 13:55, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
Udoji90
Контакти:

Мнениеот Udoji90 » 18 юни 2021 13:55

Groucho написа:
rebelheartous написа:Даже финала с Челси го гледах от 70 до 90 минута и там също не ми изпъкна. :oops: :mrgreen:

Па той Гуардиола го е сменил преди 70-та минута. За да го запази за мача за Суперкупата на Европа или за Световното клубно първенство сигурно :roll: :lol:

Е, тогава специално го смениха заради лицевите фрактури. Точно заради тях не игра с Русия и не започна с Дания.
Valencia, Arsenal, Pink Floyd, Alice In Chains...

Потребителски аватар
Groucho
Контакти:

Мнениеот Groucho » 18 юни 2021 13:57

Udoji90 написа:Е, тогава специално го смениха заради лицевите фрактури. Точно заради тях не игра с Русия и не започна с Дания.

Ем, ок. Явно пичът е трошлив.

Потребителски аватар
Udoji90
Контакти:

Мнениеот Udoji90 » 18 юни 2021 14:02

Абе, не знам дали е трошлив. Просто ти казвам, че за конкретно онзи случай не е уместно да иронизираш. Смениха го принудително, а не щото е играл зле.
Иначе да не ме разбереш грешно, принципно и аз не виждам някаква огромна разлика между него и Мюлер. Конкретно в момента Де Бройне и за мен е по-добрият футболист. Цялостно Мюлер имаше изключителни периоди. На СП 2010 според мен беше най-силният играч изобщо. На СП 2014 пак вкара доста голове, та даже очаквах да задмине постижението на Клозе.
Valencia, Arsenal, Pink Floyd, Alice In Chains...

Потребителски аватар
Groucho
Контакти:

Мнениеот Groucho » 18 юни 2021 14:11

Udoji90 написа:Абе, не знам дали е трошлив. Просто ти казвам, че за конкретно онзи случай не е уместно да иронизираш. Смениха го принудително, а не щото е играл зле.

E, ok, aко са го сменили принудително на финала, не е уместно да иронизирам, съгласявам се с теб. Гледах Сити в голяма част от мачовете им с Дортмунд и ПСЖ, финалът не го гледах.
За трошливостта - написах го, защото видях, че е пропуснал половината мачове във ВЛ от януари месец насам заради контузии, а не заради това, че ти поясни, че са го сменили на финала принудително.

Потребителски аватар
Red_Neck
Контакти:

Мнениеот Red_Neck » 18 юни 2021 14:29

rhaegar написа: Просто в момента КДБ е най-големия diffetence maker в Европа (ако не броим Роналдо и Меси, отново) и разликата в играта на отборите му с и без него е огромна.

Чак пък "най-големия diffetence maker в Европа", .... прекалено силно за КДБ ;)
Много добър играч, в добра форма. Толкоз ;) Леко се преекспонира влиянието му.
В най-големия зор от сезона в ЕПЛ го нямаше за 5-6 мача и Сити си ги взеха всичките, като биха с по 3 гола разлика Пуул и Тотнъм ;) Да не говорим, че в конкретния мач с Дания Лукаку имаше не по-малък принос за обрата.

Иначе, веднага се сещам за един Хари Кейн и неговото влияние в Тотнъм и Англия (34 гола, 13 асистенции за 55 мача);
Да не стигаме до Мо Салах и т.н. ;)
"Левски срещу мракобесието - борба на волята срещу системата, доброто срещу злото! Това е заложено при нас. Отборът на народа срещу апарата, най-общо казано."
Из размислите на един „Дисидент“, или Как отборът на МВР и ДС пребори комунизма.

Върни се в “Евро 2020”