Тема за политика - България

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
rhaegar
Контакти:

Re: Тема за политика - България

Мнениеот rhaegar » 17 юни 2021 00:38

То сега не би трябвало и в РИК да има опашки, защото реално няма ръчно попълвани протоколи и сметки, които да се сгрешат. Каквото извади машината-това е.
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

Изображение

Потребителски аватар
Groucho
Контакти:

Мнениеот Groucho » 17 юни 2021 10:04

Простата тиква сериозно сгази лука с плюенето на служебното правителство при срещата със северномакето Заев.
Ако другите шматки използват както трябва изявленията му и черненето на българи пред чужденци, резултатът на Винету на следващите избори ще е около 7-8 процента.

Потребителски аватар
fcb_bg
Контакти:

Мнениеот fcb_bg » 17 юни 2021 10:28

Тъкмо това щях да напиша за решили да гласуват за тоя мафиот на изборите. Да гледат и четат хубаво как се работи срещу национален интерес.
Пък Играта да каже как трябва да проявяваме разбиране към премиер на държава, решил да се срещне първо с Борисов, вместо с Радев и Янев.
Радев не може да си го позволи, ама Янев би могъл да се направи на много зает за среща с Заев.
Спрете да си хвърляте поне фасовете на земята.
Дедите ви не са ляли кръв тук за това.

fullmoon
Контакти:

Мнениеот fullmoon » 17 юни 2021 13:47

rhaegar написа:То сега не би трябвало и в РИК да има опашки, защото реално няма ръчно попълвани протоколи и сметки, които да се сгрешат. Каквото извади машината-това е.

А дано да е така, но си мисля, че има вариант генийте да ти връчат един хартиен протокол да преписваш от разпечатката и после от него обратно да въвеждат в компютрите. :mrgreen: :mrgreen: :twisted:
"This british homosexual broke the game" - един Великан.
Българите помним до вчера, някои и по-малко.

Потребителски аватар
rhaegar
Контакти:

Мнениеот rhaegar » 17 юни 2021 16:30

fullmoon написа:
rhaegar написа:То сега не би трябвало и в РИК да има опашки, защото реално няма ръчно попълвани протоколи и сметки, които да се сгрешат. Каквото извади машината-това е.

А дано да е така, но си мисля, че има вариант генийте да ти връчат един хартиен протокол да преписваш от разпечатката и после от него обратно да въвеждат в компютрите. :mrgreen: :mrgreen: :twisted:

Е то затова бяха забавянията април месец - преписване от машинния на ръчния, после смятане на сборове и накрая купчина грешки. В нашата община е имало 3 протокола без грешка от около 30. Единият беше от моята секция и знам как сме го попълва ли, не е ядрена физика. Ама повечето хора или бързат, или наистина са тъпи. :lol:
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

Изображение

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 18 юни 2021 09:42

Тодор Колев пееше "Как ще ги стигнем американците", днес се чудим как ще стигнем румънците.

Потребителски аватар
Groucho
Контакти:

Мнениеот Groucho » 18 юни 2021 12:04

Рециклираме боклук от Албания, Македония, Сингапур, Ливан...
За 5 месеца България е внесла 14 431 тона опасни отпадъци

https://www.dnes.bg/stranata/2021/06/18 ... van.494132

Гранде държава, гранде демокрасион :lol:

Потребителски аватар
pomiqrat
Контакти:

Мнениеот pomiqrat » 18 юни 2021 12:09

Докато мога да си купувам две банички с боза съм доволен от управлението на държавата.

А това с боклуците щеше да е супер, ако превръщаха горенето в електричество и е отличен бизнес, ако имат филтри и не замърсяват въздуха
4 000 и пак ми задай същия въпрос.

Става въпрос за 1989 г. :lol: :oops: :lol:
Drunken_Master написа:а доходът на глава от населението - 7500 долара годишно (повече, отколкото през 2011 г.)

Drunken_Master написа:България щеше да е 50-60 млн., ако не бяхме под Османско робство.

Потребителски аватар
Groucho
Контакти:

Мнениеот Groucho » 18 юни 2021 12:21

Една част отива за електричество, след това част от тая част отива и във въздуха.
В София не се диша зимата. Ама средната заплата у столицата била станала 2 иляди лева и голям жизнен стандарт бил постигнат :lol:
Най-мръсен въздух в Европа, първи по заболявания, причинени от тоя мръсен въздух.

Потребителски аватар
pomiqrat
Контакти:

Мнениеот pomiqrat » 18 юни 2021 13:40

Не се диша заради печките на дърва, в които горят какво ли не. И в моя квартал не се диша зимата, но наоколо няма завод.
4 000 и пак ми задай същия въпрос.

Става въпрос за 1989 г. :lol: :oops: :lol:
Drunken_Master написа:а доходът на глава от населението - 7500 долара годишно (повече, отколкото през 2011 г.)

Drunken_Master написа:България щеше да е 50-60 млн., ако не бяхме под Османско робство.

Върни се в “Свободна зона”