ЕП 2020: Дания - Белгия - 1:2 FT

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
doktora25
Контакти:

Re: ЕП 2020: Дания - Белгия - 1:2 FT

Мнениеот doktora25 » 18 юни 2021 01:06

Не ние, цифрите си казват думата - единият има лек превез при головете, смазваща статистика на световни първенства, особено голове, повече шампионатни, европейски клубни и национални успехи, може да играе на повече постове, а другият има само лек превез при асистенциите (0,38:0,33 средно на мач)
Само Левски шампион!
Упамекано вън от Байерн!
Не на зимното часово време!
Не на здравния фашизъм!
Да на референдума за мир и суверенитет! Никога подлоги на САЩ!
Вън ПП, ИТН, ДБ, ГЕРБ и ДПС от България! Не на санкциите и цензурата!

Потребителски аватар
Groucho
Контакти:

Мнениеот Groucho » 18 юни 2021 01:11

Да, но Де Бройне е с по-розово лице, сам печели свещената ВЛ, мъкне слабата Белгия на гърба си и почти компенсира смахнотиите на Пеп в ШЛ. Ерго КДБ много по-добър от Мюлер, даже нямало място за сравнение :lol:

Забавно е, преди 2-3 години и за Азар се пишеха такива неща... Веднага след Меси и Роналдо бил :roll: :lol:

Потребителски аватар
kingofpop
Контакти:

Мнениеот kingofpop » 18 юни 2021 01:17

Groucho написа:
kingofpop написа:сериозно ли сравнихте Мюлер с Де Бройне бе хора :mrgreen: ще ревна от смях

Недей рева, кажи аргумент нещо... Девет емота не са аргумент :lol:
Мюлер на първите си две СП има 10 гола и 6 асистенции за Германия в 14 мача.
Ама вероятно е късмет, че се е наложил в Бундестима. Такъв слабак като него, който не може на малкия пръст да се хване на белгиеца :lol:
Де Бройне ко има толкова, което Мюлер няма :? Спечелена ШЛ може би? Мне-е-е-е, май Сити загубиха преди месец и нещо от Челси, въпреки че Де Бройне вкара хеттрик на финала :roll:
Не, ко пиша и аз, Де Бройне даде 4 асистенции на финала :roll:

Трия 8 от твоите емота, че няма място за моите :lol:

аз дори не знам дали си сериозен или се ебаваш :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
ralka_levskarka написа:Голяма радост. Човек ще си помисли, че вкарват на Тер Щеген заеби.. След няколко месеца Вила да не се чудят откъде им е дошло :mrgreen: Иначе малките не цъкат лошо. Елиът изпъква и всичко хубаво идва от него.

:lol:

Потребителски аватар
Groucho
Контакти:

Мнениеот Groucho » 18 юни 2021 01:19

kingofpop написа:аз дори не знам дали си сериозен или се ебаваш :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Напълно сериозен. Напиши аргумент защо Де Бройне е толкова над Мюлер според теб, че даже няма място за сравнение между двамата.
Последна промяна от Groucho на 18 юни 2021 01:20, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
kingofpop
Контакти:

Мнениеот kingofpop » 18 юни 2021 01:19

doktora25 написа:Не ние, цифрите си казват думата - единият има лек превез при головете, смазваща статистика на световни първенства, особено голове, повече шампионатни, европейски клубни и национални успехи, може да играе на повече постове, а другият има само лек превез при асистенциите (0,38:0,33 средно на мач)

Тия статистики и голове са клишета и нямат никакво значение. По твоята логика Лукас Васкес е по-добър от Ибра щото има ШЛ. Единият дори няма тялото походката и стойката на футболист, другия е най-добрият футболист в света в момента. Обидно ми е да ги сравнявам
ralka_levskarka написа:Голяма радост. Човек ще си помисли, че вкарват на Тер Щеген заеби.. След няколко месеца Вила да не се чудят откъде им е дошло :mrgreen: Иначе малките не цъкат лошо. Елиът изпъква и всичко хубаво идва от него.

:lol:

Потребителски аватар
insaneboy1
Контакти:

Мнениеот insaneboy1 » 18 юни 2021 03:21

Не знам какво е това възхваляване на де Бройне, да, добър е, ама чак пък най-добрият в света и чак пък такъв кеф да го гледаш като Роналдо и Роналдиньо нищо общо. Кевин дори няма такъв главозамайващ дрибъл да навързва по 4-5 играча с йога бонито. Кевин има извеждащ пас, умение да прави по 40 метра диагонални и да стреля от далеч опасно. Не може да контролира темпото в мач и да завършва удари сам срещу вратаря когато е, във важните мачове в ШЛ се посираше доскоро. Далеч е от Иниеста дори като погледнем цялата картинка за халф. А пък от Роналдо, Меси и Роналдиньо е безкрайно далеч.

Иначе предвид бълвоча който се подава отдолу е доста добър футболист. Младото поколение ни футболери ни обрича на едни житни бегачи от рода на Стърлинг, Санчо, Мбапе, които могат да надбягат всеки, но нямат извеждащ пас, креативност, joga bonito финтове, трикове, неумение да се намери разсичащия пас при затворен отбор. Чака ни игра само на контраатаки.
[wrapimg=]https://encrypted-tbn0.gstatic.com/images?q=tbn%3AANd9GcTgeRES7WfrIeE2Qzeot_8QxtSWJDD-scT3VA&usqp=CAU[/wrapimg]
Anulo mufa

Потребителски аватар
rhaegar
Контакти:

Мнениеот rhaegar » 18 юни 2021 07:29

Е, сравненията с КР и Меси са безсмислени. Те са на феноменално ниво от около 15 години. Можем да сравняваме тези, които в определени моменти са номер 3. В един момент беше Снайдер, в друг Неймар, в трети Азар и т.н. Мюлер никога не е бил, а КДБ е в момента.
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

Изображение

Потребителски аватар
miro_rz
Контакти:

Мнениеот miro_rz » 18 юни 2021 09:45

Groucho написа:Да, но Де Бройне е с по-розово лице, сам печели свещената ВЛ, мъкне слабата Белгия на гърба си и почти компенсира смахнотиите на Пеп в ШЛ. Ерго КДБ много по-добър от Мюлер, даже нямало място за сравнение :lol:

Забавно е, преди 2-3 години и за Азар се пишеха такива неща... Веднага след Меси и Роналдо бил :roll: :lol:

Е недей така, властелин е в Купата на Лигата! :oops: :lol:
Изображение

Потребителски аватар
doktora25
Контакти:

Мнениеот doktora25 » 18 юни 2021 10:16

kingofpop написа:
doktora25 написа:Не ние, цифрите си казват думата - единият има лек превез при головете, смазваща статистика на световни първенства, особено голове, повече шампионатни, европейски клубни и национални успехи, може да играе на повече постове, а другият има само лек превез при асистенциите (0,38:0,33 средно на мач)

Тия статистики и голове са клишета и нямат никакво значение. По твоята логика Лукас Васкес е по-добър от Ибра щото има ШЛ. Единият дори няма тялото походката и стойката на футболист, другия е най-добрият футболист в света в момента. Обидно ми е да ги сравнявам

Специално Лукас Васкес много, ама много искам да го вземем, но няма да ни го дадат. Предвид възрастта е и много по-перспективна покупка от Ибра. Цифрите предпазват от субективност при подобни оценки. Цифри между другото са и оценките на трансферните суми на съотборниците им.
Само Левски шампион!
Упамекано вън от Байерн!
Не на зимното часово време!
Не на здравния фашизъм!
Да на референдума за мир и суверенитет! Никога подлоги на САЩ!
Вън ПП, ИТН, ДБ, ГЕРБ и ДПС от България! Не на санкциите и цензурата!

Потребителски аватар
bubka
Контакти:

Мнениеот bubka » 18 юни 2021 10:16

Groucho написа:
kingofpop написа:аз дори не знам дали си сериозен или се ебаваш :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Напълно сериозен. Напиши аргумент защо Де Бройне е толкова над Мюлер според теб, че даже няма място за сравнение между двамата.

Мюлер е слабичък, казвам го като човек със симпатии към Германия и Байерн. Или за да сме по-точни, към момента е доста по-слабичък от Де Бройне. Имаше един наистина силен период и за него, да. Комплексно, като обобщение за всички изиграни сезони да се прави сравнение между двамата е все още рано. По принцип много добри играчи не са постигнали N на брой голове и K на брой асистенции в даден важен турнир, не защото са слаби, а защото понякога е до късмет да си на точното място, в точното време, т.е в добър отбор с добър треньор.

А това, че Попа драска 10 емота и си мисли, че така си засилва аргументите не знам защо си мисли, че му се получава :lol: .
[offtopic][wrapimg=]http://cdn.makeagif.com/media/3-15-2014/9rWODJ.gif[/wrapimg][/offtopic]

Върни се в “Евро 2020”