ЕП 2020: Дания - Белгия - 1:2 FT
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Re: ЕП 2020: Дания - Белгия - 1:2 FT
Май е така да. Верно всичко им излиза равно до точка Н, интересното е, че може и тази точка да излезе равна
в момента като гледам са 3-4 в ущърб на Финландия. Това да кажем само ако Дания бие 1-0 Русия, мача на Финландия срещу Белгия, няма значение, смъсъл единственото условие да е загуба.
Последна промяна от DanailG на 17 юни 2021 21:58, променено общо 1 път.
- Udoji90
- Контакти:
Така е, да. Ако се отиде на точка I, там вече Дания печелят.
Valencia, Arsenal, Pink Floyd, Alice In Chains...
doktora25 написа:Белгия неприятно ме изненадват каква мощ показват в атака. Не искам Де Бройне да прави силен турнир. Надявам се на 2:1/3:2 за Дания срещу Русия.
Между другото лошо впечатление ми прави по всички стадиони как дикторите говорят само на английски. При стадион пълен с датчани защо мъчат и диктора да си криви езика, и публиката? Да обявяват последователно на езиците на двата отбора и това да е.
Удоволствие да те виждам как се гърчиш.
Полският дървосекач, е редно да се съсредоточи към Дюнерлигата, тука няма кой да му я дава на гюме.
КДБ>Полският дървосекач.
Как живеете с тази злоба и простотия.
Тука вече е с тризнаци Сиса :lol:
Drunken_Master написа:SSS написа:Ти сам натъртваше,че си адски сериозния човек с тризнаци и си управител на гурме ресторан
това е от един друг форум,момчето тръгва да звъни на бившето ми работно място "за да докаже нещо"...
ТМ>КДБ принципно и за миналата годината, още повече че са в една категория. За тази като цяло е рано да се каже. Има какво още да се случва до края ѝ.
Само Левски шампион!
Упамекано вън от Байерн!
Не на зимното часово време!
Не на здравния фашизъм!
Да на референдума за мир и суверенитет! Никога подлоги на САЩ!
Вън ПП, ИТН, ДБ, ГЕРБ и ДПС от България! Не на санкциите и цензурата!
Упамекано вън от Байерн!
Не на зимното часово време!
Не на здравния фашизъм!
Да на референдума за мир и суверенитет! Никога подлоги на САЩ!
Вън ПП, ИТН, ДБ, ГЕРБ и ДПС от България! Не на санкциите и цензурата!
Несериозно е да се сравняват Левандовски и КДБ(поне за мен). Да, Лева е страхотен нападател, но е на светлинни години от Кевин 
ralka_levskarka написа:Голяма радост. Човек ще си помисли, че вкарват на Тер Щеген заеби.. След няколко месеца Вила да не се чудят откъде им е дошлоИначе малките не цъкат лошо. Елиът изпъква и всичко хубаво идва от него.
- paceto
- Контакти:
kingofpop написа:Несериозно е да се сравняват Левандовски и КДБ(поне за мен). Да, Лева е страхотен нападател, но е на светлинни години от Кевин
Когато говориш така, не може да си обективен кой е по-добър.
kingofpop написа:Де Бройне е третият футболист в живота ми, който като го гледам как играе изпитвам върховна наслада буквално от видянотослед Роналдо и Роналдиньо
Просто няма такъв играч, как да не печелят ВЛ с по 20 точки
жалко че се контузи във финала на ШЛ
doktora25 написа:ТМ>КДБ принципно и за миналата годината, още повече че са в една категория. За тази като цяло е рано да се каже. Има какво още да се случва до края ѝ.
ТМ може да е над Кевин само по брой мачове за Байерн, нищо друго. Дори не са близо по останалите критерии.
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

kingofpop написа:Несериозно е да се сравняват Левандовски и КДБ(поне за мен). Да, Лева е страхотен нападател, но е на светлинни години от Кевин
Toва със светлинните години е от калибъра на изявлението, че 23-те поредни полуфинала на Федерер са най-великият рекорд в спорта
rhaegar написа:ТМ може да е над Кевин само по брой мачове за Байерн, нищо друго. Дори не са близо по останалите критерии.
Кой е ТМ? Мюлер
сериозно ли сравнихте Мюлер с Де Бройне бе хора
ще ревна от смях
ralka_levskarka написа:Голяма радост. Човек ще си помисли, че вкарват на Тер Щеген заеби.. След няколко месеца Вила да не се чудят откъде им е дошлоИначе малките не цъкат лошо. Елиът изпъква и всичко хубаво идва от него.
kingofpop написа:сериозно ли сравнихте Мюлер с Де Бройне бе хораще ревна от смях
Недей рева, кажи аргумент нещо... Девет емота не са аргумент
Мюлер на първите си две СП има 10 гола и 6 асистенции за Германия в 14 мача.
Ама вероятно е късмет, че се е наложил в Бундестима. Такъв слабак като него, който не може на малкия пръст да се хване на белгиеца
Де Бройне ко има толкова, което Мюлер няма
Не, ко пиша и аз, Де Бройне даде 4 асистенции на финала
Трия 8 от твоите емота, че няма място за моите