Тема за политика - България

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

THE G.A.M.E

Re: Тема за политика - България

Мнениеот THE G.A.M.E » 16 юни 2021 19:29

Много хора дето участват в тези проучвания, в последствие не гласуват.
Все едно на мен да ми се обадят, мога да изразя предпочитания, но нема да се замъкна до урните. :lol:
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

Image Image

Потребителски аватар
rhaegar
Контакти:

Мнениеот rhaegar » 16 юни 2021 19:39

Е тия проучвания, дори и да не са купени, са малоумни. Що не направят едно такова в 20 пенсионерски клуба из страната, да видиш смазваща победа за Корнелия? :lol: Всичко зависи какви хора питаш, а те надали се стараят да има представители на различни възрастови групи, етноси, социален статус и т.н.
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

Изображение

Потребителски аватар
pomiqrat
Контакти:

Мнениеот pomiqrat » 16 юни 2021 19:41

Дайте клип как се гласува с машина. Надявам се, че ще се справя :lol:

На мен ми излиза някакво проучвне какво образование имам, работа, доход. Пиша основно, 50 хил на месец :lol:
4 000 и пак ми задай същия въпрос.

Става въпрос за 1989 г. :lol: :oops: :lol:
Drunken_Master написа:а доходът на глава от населението - 7500 долара годишно (повече, отколкото през 2011 г.)

Drunken_Master написа:България щеше да е 50-60 млн., ако не бяхме под Османско робство.

Потребителски аватар
rhaegar
Контакти:

Мнениеот rhaegar » 16 юни 2021 19:44

pomiqrat написа:Дайте клип как се гласува с машина. Надявам се, че ще се справя :lol:

На мен ми излиза някакво проучвне какво образование имам, работа, доход. Пиша основно, 50 хил на месец :lol:

[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=gbEi1ObYTQ0[/youtube]

От 1:05 натам, супер елементарно е.

Изображение

Потребителски аватар
NOMER14
Контакти:

Мнениеот NOMER14 » 16 юни 2021 20:29

pomiqrat написа:Дайте клип как се гласува с машина. Надявам се, че ще се справя :lol:

Зависи от ония тъпани в комисията как са сложили машината. Първия път я бяха сложили много ниско, та трябваше клекнал да гласувам. Скарах се на пиклите, естествено. Последния път сложили стол до масичката с машината и някакво пишлеме ме напътстваше как да ползвам стола.

Потребителски аватар
fcb_bg
Контакти:

Мнениеот fcb_bg » 16 юни 2021 22:00

NOMER14 написа:

Зависи от ония тъпани в комисията как са сложили машината. Първия път я бяха сложили много ниско, та трябваше клекнал да гласувам. Скарах се на пиклите, естествено. Последния път сложили стол до масичката с машината и някакво пишлеме ме напътстваше как да ползвам стола.

Това си е чисто отказване от машинно гласуване от страна на комисията.
Интересно ще е да се видят резултатите от тази секция.
Спрете да си хвърляте поне фасовете на земята.
Дедите ви не са ляли кръв тук за това.

Потребителски аватар
rhaegar
Контакти:

Мнениеот rhaegar » 16 юни 2021 22:25

Което е странно. В нашата секция даже гласуващите с машина пререждаха опашката. Около 50% гласовете бяха на нея.

Изображение

Потребителски аватар
NOMER14
Контакти:

Мнениеот NOMER14 » 16 юни 2021 22:44

rhaegar написа:Което е странно. В нашата секция даже гласуващите с машина пререждаха опашката. Около 50% гласовете бяха на нея.

Колега ми се оплака, че в областния град в секцията преди него имало възрастен човек и докато не излязъл старецът от паравана, не му дали възможност да гласува с машината въпреки неколкократното му заявяване, че ще гласува с машина. Представям си какви опашки ще се извият след 25 дена.
Апропо: ще има ли камери в секциите, за да разбере България пародията на избори по селца и паланки? И в Чужбината им да ги....

Потребителски аватар
rhaegar
Контакти:

Мнениеот rhaegar » 16 юни 2021 22:49

NOMER14 написа:
rhaegar написа:Което е странно. В нашата секция даже гласуващите с машина пререждаха опашката. Около 50% гласовете бяха на нея.

Колега ми се оплака, че в областния град в секцията преди него имало възрастен човек и докато не излязъл старецът от паравана, не му дали възможност да гласува с машината въпреки неколкократното му заявяване, че ще гласува с машина. Представям си какви опашки ще се извият след 25 дена.
Апропо: ще има ли камери в секциите, за да разбере България пародията на избори по селца и паланки? И в Чужбината им да ги....

По правило не може да има повече от един гласуващ в секцията, независимо по какъв начин е решил да гласува. Ние в началото на деня го спазвахме също, но в един момент решихме че и по двама може, ако единият е на машина, другият с бюлетина.

Камери мисля че няма да има.

Изображение

Потребителски аватар
fcb_bg
Контакти:

Мнениеот fcb_bg » 16 юни 2021 23:34

Опашките са само в РИК, другаде са въпрос на 20 мин. изчакване.
И не пътувате поне 60км. и не чакате 3 часа, както е в Чужбината.
Гербавите и една проста схема за гласуване не можаха да измислят за 3 мандата, щото много работа, работа, работа, видиш ли.
И сега излизат и се присмиват на хора, дето имаха нула време за промяна.
Гешев, работиш ли, от под каскета пот тече ли по раменете!? Бая нещо ти се събра.....
Спрете да си хвърляте поне фасовете на земята.
Дедите ви не са ляли кръв тук за това.

Върни се в “Свободна зона”