Какво става с Литекс?

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
POPCORN
Контакти:

Re: Какво става с Литекс?

Мнениеот POPCORN » 10 фев 2010 19:25

PFC Litex написа:Като почна мача Иво Йовчев каза, че новопривлечен футболист от Олимпик Марсилия ще прави дебют.

Вижте им стадиона и сами преценете ние къде сме

Изображение

стига сме си мерили оная работа със стадионите.и едно време сме нямали стадиони като на Ливерпул нотингам и кой ли не ама сме ги били до дупка!Стадионите та стадионите!ами те и дидано москва имаха 60 милиона бюджет ама ЦСКА ги направи смешни!
Люляк, май, финал за купа,
дузпи, шут, греда и супа,
Крейзи, пропуски, картони,
Негър, рикошет, шампиони
Левски, Славия, протокол
Везалов, фамозен гол,
Хикс, сълзи, инфаркт, мустаци
Kрейзи шит, пак декларации
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон !

Потребителски аватар
zlatan
Контакти:

Мнениеот zlatan » 10 фев 2010 19:26

обичам дискусиите с теб и сега ще ти отговоря.Като цяло футбола ни не представлява интерес за чужди инвеститори,осбено в последните години.Рекламодаторите в БГ-предпочитат да се свият в тази криза.Но всичко според мен е ясно и точно БГ-марката футбол е много ниско котируема.
LEVSKI_FOREVER

Потребителски аватар
kambata
Контакти:

Мнениеот kambata » 10 фев 2010 19:30

Тея контроли никога не са били показателни. Предните години си спомням много добре как Литекс е побеждавал отбори които превишават многократно класата на БГ футбола и после са се сгромолясвали в първенството, тази година не се представят добре в контролите но според мен ще играят силно в шампионата. Същото се отнася и за останалите ни отбори.

Потребителски аватар
zlatan
Контакти:

Мнениеот zlatan » 10 фев 2010 19:31

абе айде стига сте се излагали бе.Ако ни набарат ако не ни.Теплице голямият отбор!Волга и те.Шериф и те.Тия отбори на сън да ни бутнат трбява да ги смазваме!Едно е в групите на лига Европа с качествени отобри едно е контроли с мижави отбори!Каквко значи важно е обиграването.Ми те ако падат всеки мач с по 3 на 0 явно че не се обигрват добре и няма да има много поводи за радост.Резултатите не били важни дрън мрън и после да кажем Левски понче пада у Бг и леле мале какво стана..Хубаво като не са важни ще глдаме напролет!Само че тука в бг оказват и други фактори а не само играта.съдята ала бала бфс и кой ли не!Литекс ги разобличиха още с Берое 3 на0 !От мача с ЦСКА 2 на0 Литекс не са правили добър мач!Дори Левски ги надигра!Помнете си думите и ако литекс почне зле отначалото да ви видим какво ще говорите.

Аватар
POPCORN

* Лично съобщение
* Уеб-сайт

това е така братле защото тук само говорим и псуваме ,а другите по бедничките работят.
Скоро беларус,молдова,грузия,армения,казахстан идр отбори от там просто ще ни побеждават много много лесно не че и сега не ни бият.
LEVSKI_FOREVER

Потребителски аватар
niki87
Контакти:

Мнениеот niki87 » 10 фев 2010 19:34

POPCORN написа:
PFC Litex написа:Като почна мача Иво Йовчев каза, че новопривлечен футболист от Олимпик Марсилия ще прави дебют.

Изображение

стига сме си мерили оная работа със стадионите.и едно време сме нямали стадиони като на Ливерпул нотингам и кой ли не ама сме ги били до дупка!Стадионите та стадионите!ами те и дидано москва имаха 60 милиона бюджет ама ЦСКА ги направи смешни!

Съгласен сЪм с пуканката.Винаги като ни бият някЪде веднага казваме:"Ама вижте им стадиона,за какво да говорим"...Стадионите не играят...Разбира се би било супер ако и българските отбори разполагаха с подобни сЪоражения...ама тове е положението.

Потребителски аватар
PFC Litex

Мнениеот PFC Litex » 10 фев 2010 19:36

zlatan написа:обичам дискусиите с теб и сега ще ти отговоря.Като цяло футбола ни не представлява интерес за чужди инвеститори,осбено в последните години.Рекламодаторите в БГ-предпочитат да се свият в тази криза.Но всичко според мен е ясно и точно БГ-марката футбол е много ниско котируема.

Ето, че и сам можеш да си отговориш, защо все по-често ще губим от отбори които сме биели на ляво и дясно.
Футбола ни е ниско котируем защото е слаб и никой извън границите на България не го вълнува.

POPCORN стари лаври и история футбол не играят. За 20 години няма един забит пирон в изграждане на футбола у нас, е не става приятел, колкото и да ти е трудно да го преглътнеш.

niki87 написа:Съгласен сЪм с пуканката.Винаги като ни бият някЪде веднага казваме:"Ама вижте им стадиона,за какво да говорим"...Стадионите не играят...Разбира се би било супер ако и българските отбори разполагаха с подобни сЪоражения...ама тове е положението.

Приятел след като имат подобна база, то значи, че имат и пари за добри футболисти, докато у нас селекциите се правят с футболисти свободни агент.

Наско Сираков преди година и половина каза следното:
С футболисти свободни агенти силен и боеспособен отбор не се прави

Един отбор - България 6:0
Изображение

Потребителски аватар
south_division
Контакти:

Мнениеот south_division » 10 фев 2010 19:41

Трябва ли да тсава нещо в Литекс не играят с Червен Трактор (Бинкос) или Заря (Крушаре) .Все пак Теплице са водачи в първенство като чешкото, пък и в другите мачове до сега не са играли с някой случаен отбор, така че.......през февруари ще видим кой какво е тренирал и каква селекция е направил.

Потребителски аватар
PFC Litex

Мнениеот PFC Litex » 10 фев 2010 19:45

Ето това е най важното след тази контрола:
"Мога да разделя този мач на две - през първото полувреме не стояхме добре, допуснахме доста индивидуални грешки. През втората част бяхме пълни господари на терена". Това заяви треньорът на Литекс Ангел Червенков след загубата с 2:3 от чешкия Теплице. "Преди почивката липсата на концентрация повлия върху отбора. Доволен съм от представянето на момчетата през второто полувреме. Отбелязахме два гола. Имаше 1000 процентова дузпа в наша полза, която не бе отсъдена. Радва ме факта, че до последно се борихме и се опитвахме да променим резултата".
Изображение

Потребителски аватар
dudu
Контакти:

Мнениеот dudu » 10 фев 2010 20:27

Изображение

еми 1 към 1 с Герена без козерките ;) ;)

Потребителски аватар
labrador2
Контакти:

Мнениеот labrador2 » 10 фев 2010 20:40

Не правя този коментар с лоши намерения, но просто Литекс, нямат манталитет на победители(респективно на шампиони).Гледал съм много техни мачове преди да стигна до този извод. Бях и на мача им с Астън Вила, и когато аз и групичкатас която бяхме на мача заскандирахме и запяхме, местната публика ни гледаше като че сме извънземни, хората си ръкоплляскаха все едно са на театър. И отборчето им е такова, като публиката. С тези пари които вложи в Литекс Гришата, ЦСКА или Левски щяха всяка година да са шампиони и да играят в ШЛ... Просто се чудя, какво прави Гришата там толкова време.
ТОЙ НЕ УМИРА
Изображение

Върни се в “Литекс”