Без цензура!

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

zieek91
Контакти:

Re: /анкета/ Без цензура!

Мнениеот zieek91 » 15 юни 2021 13:16

Warped написа:Разбрахме, Ганчев е светец, въобще не се е замогнал с 300 милиона от Петрол, и 50 от прецакания завод на китайците до Ловеч.
Леко, дишайте, пийнете по нещо хубаво на обяд и така

Не е светец, ама а сега си представи Гриша Ганчев ако беше в списъка излезнал днес,,, дали сайтовете и медиите на мафиотите щяха да си мълчат както сега мълчат за Цеката?!

d.milanov
Контакти:

Мнениеот d.milanov » 15 юни 2021 13:19

peliforewer написа:Защо не се виждат втръсналите ни вече реклами на ефбет по сайтовете :), довечера ще е интересно по телевизиите.

Деейва, сега къде ще гледам задната ножица на Златето? :mrgreen:

peliforewer
Контакти:

Мнениеот peliforewer » 15 юни 2021 13:32

d.milanov написа:
peliforewer написа:Защо не се виждат втръсналите ни вече реклами на ефбет по сайтовете :), довечера ще е интересно по телевизиите.

Деейва, сега къде ще гледам задната ножица на Златето? :mrgreen:

Ще минем с Ицо и Рачков :).
W84me ( Блатер) ..
Айнтрахт е по-висока класа от Айнтрахт и въпреки това срещу тях мога да ти изброя 3 положения от игра. Днес 0...
След Левски - АЗ Алкмаар 0-2 ...

peliforewer
Контакти:

Мнениеот peliforewer » 15 юни 2021 13:41

Само да попитам ако имате информация, къде изчезнаха култови наши колеги като Кашчей, Капитана,Синчеца, Тео..., имат бан,пишат под други имена или недай си боже се е случило нещо.
W84me ( Блатер) ..
Айнтрахт е по-висока класа от Айнтрахт и въпреки това срещу тях мога да ти изброя 3 положения от игра. Днес 0...
След Левски - АЗ Алкмаар 0-2 ...

Ozzimozzi
Контакти:

Мнениеот Ozzimozzi » 15 юни 2021 13:52

peliforewer написа:Само да попитам ако имате информация, къде изчезнаха култови наши колеги като Кашчей, Капитана,Синчеца, Тео..., имат бан,пишат под други имена или недай си боже се е случило нещо.

Тео скоро бе драснал някакво мнение, тролът Кашчей изчезна след като Ганчев плати 8 млн. за активите (ако не ме лъже паметта), Синчеца вероятно е крайно разочарован от това, което се случва в Подуене...
Защо Левски не е обслужвал дълга си към НАП в последните 2 години, при положение, че това е водещото плащане за придобиване на лиценз?
- Не бих казал, че плащанията към НАП са най-важното нещо за получаване на професионален лиценз.

Красимир Иванов

Потребителски аватар
Red_Neck
Контакти:

Мнениеот Red_Neck » 15 юни 2021 14:09

d.milanov написа:Цеката и него са го изтипосали в списъка с Рапона и Леевски.

5 часа по-късно, нито дума по "спортните" сайтове!
Закривааааай :!:
"Левски срещу мракобесието - борба на волята срещу системата, доброто срещу злото! Това е заложено при нас. Отборът на народа срещу апарата, най-общо казано."
Из размислите на един „Дисидент“, или Как отборът на МВР и ДС пребори комунизма.

Потребителски аватар
шивача
Контакти:

Мнениеот шивача » 15 юни 2021 14:12

Тео се е проебал-сега му е времето. Кашчей мисля има бан, Синчеца не го знам, но ми липсва, за Капитана нищо нз.
НОСТРАДАМУС : 2024г болната мома отива в отвъдното !

Потребителски аватар
ugly bug
Контакти:

Мнениеот ugly bug » 15 юни 2021 14:13

zieek91 написа:https://streamable.com/bq3cu7

Ексклузивни кадри от пристигането на Пурко Диксън на Вивакау Арена. :)

УНИКАЛНО!!!!
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

"Събличай ти казвам....!"
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
maxi1914 написа:Франция в коя държава се намира ?

Потребителски аватар
Old_death
Контакти:

Мнениеот Old_death » 15 юни 2021 14:14

Тео писа скоро във форума, русенския мършояд се пробва на няколко пъти да пише с нова регистрация, но явно е ял големия банан и за сега не му вързва, а Синчец сигурно не харесва случващото се с отбора му и не му е до писане. Всъщност той се оказа свестен тип. На няколко пъти съм пил бира с него за негова сметка :mrgreen: . Съчувствам му. За мен той е истински син фен, с който е приятно да прекараш времето си, стига да не се хване на бас. :mrgreen:
В резултат на това председателят счита, че въз основа на информацията и документацията, които са на разположение, няма друга алтернатива, освен да се заключи, че новият клуб ЦСКА-София изглежда е спортният наследник на първоначалния длъжник, ЦСКА София.

Потребителски аватар
ivan56
Контакти:

Мнениеот ivan56 » 15 юни 2021 14:17

Цеките май, май танцуваха едно лято.
Доста забавно става сега, сума отбори вземат пари от тоя, отделно вчера бефесето подписа договор за 4 години с тоя, първенствата са с неговото лого.
Тука вече е с тризнаци Сиса :lol:
Drunken_Master написа:
SSS написа:Ти сам натъртваше,че си адски сериозния човек с тризнаци и си управител на гурме ресторан

това е от един друг форум,момчето тръгва да звъни на бившето ми работно място "за да докаже нещо"...

Върни се в “Левски”