Лято 2021 - морски трансфери, мачове и вълнения :)

Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
mursusaid
Контакти:

Re: Лято 2021 - морски трансфери, мачове и вълнения :)

Мнениеот mursusaid » 13 юни 2021 21:16

Мен лично пък малко ме подразни интервюто на Денислав.Не искам да звучи като хулене към наш играч,но специално тази година предвид и травмата му не остана много време да бъде пускан.Но ми звучеше все едно се оплаква ,че тук не играеш,а пък видиш ли в националния бил благодарен ,че му дали шанс.Ами то ако не е клубния ти отбор къде ще те видят.От друга страна и миналия сезон получи не малко шансове,а освен желание и хъс,лично мен с качества не успя да ме убеди.Не казвам,че не става и е за отписване.Но малко като ултиматум ми прозвуча ,ако не ме пускат тук постоянно,ще отида при ония дето ми обещават по 90 Мин..а според мен може да се предположи кои точно са ония ( числото,Славия...) И не мисля ,че ще прокопса много там.Така че да си наляга парцалите,да тренира упорито и съм сигурен ,че ако заслужава ще получи шанс за игра,аот там насетне от него си зависи какво ще покаже.Друг въпрос е че според мен схемата,по която играем с един чист нападател,където си трябва и физика и ръст,Денислав много не се вписва.Затова може би и в националния са му търсили позиция на фланга заради ръста и скоростта му.Но пък там не знам колко е неговото амплоа,при положение че винаги е играл на върха на атаката.Може би повече успех би имал при схема с двама нападатели,където единия е ръстов и физически добре сложен,а той като втори нападател бърз,да се навира покрай него.
Пак казвам лично мнение.
За вас моряци ний живеем...

ShooterMan
Контакти:

Мнениеот ShooterMan » 14 юни 2021 00:35

Все пак е на 20 г. На тази възраст сме чували много по-големи глупости казани от играчи, така, че нека не обръщаме особено внимание. Денислав има потенциал и е моряк, но е бая индивидуалист и както казах - търпението никак не му е присъщо, а е важно. Също ми се струва, че повече говори, отколкото слуша, а това гарантира място не на терена, а на пейката, до Илиан Илиев. Въпреки това не бих изобщо разглеждал опцията Денис да бъде изпускан с лека ръка. В никакъв случай даже. Ако Денис направи 2 неща - да спре да говори, да тренира и слуша Илиан - сигурен съм, че бързо ще си намери мястото в отбора ;)
"Ако ние сме като ПСВ, то Черно море е като Байерн (Мюнхен)" - Славиша Йоканович,наставник на Левски.

Потребителски аватар
mursusaid
Контакти:

Мнениеот mursusaid » 14 юни 2021 17:29

Да не е Живко Атанасов .. напускал Левски.Или и той към Арда поема..

ShooterMan
Контакти:

Мнениеот ShooterMan » 14 юни 2021 19:18

Не съм привърженик на чужденците като първа опция, но за мен трябва да се пробваме за защитниците на Локо Пд. Да, Диниш Алмейда е ясно, че не ни е по джоба, но Лукас Масоеро и Гомис - са, като и те, както и Алмейда си приключиха договорите. Особено Масоеро би ни заздравил яко отбраната. Изобщо Локо Пд имаше най-добрите защитници и изобщо не бива да се мисли много, а да се даде оферта на Масоеро, така, както и на Крис Добрев от Ботев, който изгониха. Живко е малко поприключил, за мен и тук беше спорен като качества, а през последния сезон в Левски се представи ужасно слабо. На нас не ни трябва по-слаб защитник от Димов/Дробаров, а по-добър от тях и виждам в лицето на Масоеро/Гомис подобни играчи. И продължавам да си седя на своето, че ако имаме един класен защитник още до Дробаров и Димов заиграе като халф до Панайотов ще сме много по-солиден отбор в защита. Бековете са оправени с Виктор и Дичев. Забележете, че на Европейското излиза тенденцията за 3-ма централни защитници, а не за 2 дефанзивни халфа (ниски). Димов може да е точно 3-тия човек, който да играе в двете зони.
"Ако ние сме като ПСВ, то Черно море е като Байерн (Мюнхен)" - Славиша Йоканович,наставник на Левски.

Потребителски аватар
Eastern
Контакти:

Мнениеот Eastern » 14 юни 2021 19:56

Защитникът на Левски Живко Атанасов е разтрогнал контракта си с клуба. Това съобщи лично мажоритарният собственик на "сините" Наско Сираков по-рано днес пред медиите.

Дано да го вземем , по добър български цз едва ли ще намерим че и за без пари.
Лично на мен ми писна от обиграване на недоказани чужденци! А тези доказаните надали ще дойдат при нас.

Sole
Контакти:

Мнениеот Sole » 15 юни 2021 00:22

Eastern написа:Защитникът на Левски Живко Атанасов е разтрогнал контракта си с клуба. Това съобщи лично мажоритарният собственик на "сините" Наско Сираков по-рано днес пред медиите.

Дано да го вземем , по добър български цз едва ли ще намерим че и за без пари.
Лично на мен ми писна от обиграване на недоказани чужденци! А тези доказаните надали ще дойдат при нас.

От този дърводелец веднъж се отървахме!Левскарчета нямат място на Тича! Ще го запомним как ни изклати на Герена/30.08.14/ като направи съмнителна дузпа в полза на Левки в последната секунда на добавеното време на мача....и така загубихме с 0:1.

Потребителски аватар
ogrizko
Контакти:

Мнениеот ogrizko » 15 юни 2021 12:42

Локомотив Пловдив представи първото си ново попълнение за сезона.

Емил Янчев е роден на 08.02.1999г. Юноша е на Черно море, като има и редица мачове за мъжкия състав на “моряците”. Може да играе като защитник и полузащитник.

“Щастлив съм, че съм в голям отбор като Локомотив. Вчера проведох своята първа тренировка с тима, като с някои хора в клуба се познавам и от преди. Спортният директор Георги Иванов ми беше треньор в Черно море, а Георги Илиев ми беше съотборник. Сега отново ще мога да работя както с тях, така и с доказани специалисти и футболни имена. Целта ми е да се развивам с всяка тренировка и всеки мач. Последните години Локомотив демонстрира изключително силни игри в българското първенство и в Европа, надявам се да успея да помогна на отбора да продължи да поддържа това високо ниво", заяви младокът пред клубния сайт.

Ами да му е честито, но не знам и аз какво да кажа ....трансфер не направихме досега, само антитрансфер :roll: и Живко А. само може да мечтаем вероятно, кой знае какво ще вземем вместо него дето ще е 2-3 пъти по-зле от Живко...
ИзображениеИзображениеИзображение

Потребителски аватар
Eastern
Контакти:

Мнениеот Eastern » 15 юни 2021 13:09

Черно море започва лятната си подготовка в сряда. "Моряците" ще направят първото си занимание на стадион "Младост" от 17:00 часа. Варненци ще се готвят в морската столица до 22 юни, а на 23-и пътуват за Банско, където ще се проведе основната част от подготовката. В зимния ни курорт Черно море ще изиграе 4 контроли.

На 26 "моряците" ще мерят сили с ФК ЦСКА 1948, на 28 играят със Струмска слава (Радомир), а на 30-и срещат Арда (Кърджали). На 3 юли варненци ще се изправят срещу Берое, а на 5 юли отборът се прибира във Варна. До началото на сезон 2021/2022 г. тимът, воден от Илиан Илиев, ще мери сили с Виторул на 10-и, а на 14-и ще изиграе две контроли в един ден - със Созопол и Добруджа.

Утре ще разберем за новите попълнения и цели :) , още малко търпение. Ако вземем Ж. Атанасов и Венци Василев във защита сме чук!

Потребителски аватар
ogrizko
Контакти:

Мнениеот ogrizko » 15 юни 2021 13:40

ами, аз и от Зе Гомеш нашия супер трансфер не съм чак толкова доволен .....явно още го тегне мъката към изпуснатите големи възможности и т.н. и се лакоми тук и не играе достатъчно отборно и с хъс някак си ....вероятно трябва аклиматизация, но все пак... мисля, че бая сме търпеливи тоя стадион нашия го чакаме вече 15 години сигурно :lol: пълна медийна мъгла ...постоянно търпеливо чакаме нещо да ни се подхвърли ...въпроса е, че аз не вярвам да има каквото и да е за подхвърляне ...само ще кажат утре търсим 2 ЦЗ, 1 крило и т.н. и да видим дали поне преди началото на сезона ще може да вземем нещо :mrgreen: :mrgreen:
ИзображениеИзображениеИзображение

Потребителски аватар
mursusaid
Контакти:

Мнениеот mursusaid » 15 юни 2021 14:30

ogrizko написа:ами, аз и от Зе Гомеш нашия супер трансфер не съм чак толкова доволен .....явно още го тегне мъката към изпуснатите големи възможности и т.н. и се лакоми тук и не играе достатъчно отборно и с хъс някак си ....вероятно трябва аклиматизация, но все пак... мисля, че бая сме търпеливи тоя стадион нашия го чакаме вече 15 години сигурно :lol: пълна медийна мъгла ...постоянно търпеливо чакаме нещо да ни се подхвърли ...въпроса е, че аз не вярвам да има каквото и да е за подхвърляне ...само ще кажат утре търсим 2 ЦЗ, 1 крило и т.н. и да видим дали поне преди началото на сезона ще може да вземем нещо :mrgreen: :mrgreen:

Е обичайното значи :lol: това е то постоянство :lol:

Върни се в “Черно море”