Летен трансферен прозорец и контроли 2021/2022
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
Re: Летен трансферен прозорец и контроли 2021/2022
Ляв бек и ляво крило нищо повече не ни трябва.
- MASTER_COOL
- Контакти:
Kiril2681 написа:Чета, чета, чета....абе хора, само с крила не става - вЕрвайте ми! Имаме нужда от ЦЗ - Гълъбчето е крайно ненадеждна опция , а сега си представете, че един от двамата холандо-нидерландци
скъса менискус ( недай Боже! ), ко прайм тогава?? Отделно - този черничкият, от дубъла на Наполи...ами, извинявайте, ама той има 3, повтарям ТРИ мача за тях, при това с общо около 80 мин., има подписан договор с един от най-слабите швейцарски отбори...Пълен та.ак! И оставаме отново само с Юга и Джеф ( ако е здрав и му се играе)! Тиаго е пътник според мен. Отпаднем ли от ЕКТ, си събира багажа. Вратар също е нужен...Нека е хейт, ако искате, но дотук е .....като всяка година - пълнеж, навреме взет, но пълнеж. Дано съм в грешка!
Ако сравниш нашата селекция с тази на конкурентите е направо на светлинни години и на ниво на клуб от Бундеслигата , що се отнася до бързина на осъществяването.
Близко сме до привличането на централен защитник от участник на Евро 2020
[center]Важното е да излезеш с чест ![/center]
Kiril2681 написа:Чета, чета, чета....абе хора, само с крила не става - вЕрвайте ми! Имаме нужда от ЦЗ - Гълъбчето е крайно ненадеждна опция , а сега си представете, че един от двамата холандо-нидерландци
скъса менискус ( недай Боже! ), ко прайм тогава?? Отделно - този черничкият, от дубъла на Наполи...ами, извинявайте, ама той има 3, повтарям ТРИ мача за тях, при това с общо около 80 мин., има подписан договор с един от най-слабите швейцарски отбори...Пълен та.ак! И оставаме отново само с Юга и Джеф ( ако е здрав и му се играе)! Тиаго е пътник според мен. Отпаднем ли от ЕКТ, си събира багажа. Вратар също е нужен...Нека е хейт, ако искате, но дотук е .....като всяка година - пълнеж, навреме взет, но пълнеж. Дано съм в грешка!
Все още никой не е купил Антов, освен това имаме Християн Петров, който загатва за огромен потенциал. Гълъбов към момента е 4та или 5та опция. Освен това има достатъчно време до края на прозореца, но на тази позиция сме относително добре обезпечени. Черничкия го съдиш преди да си го видял. Той и Мазику дойде от аматьорски отбор, а Бисмарк от изпадащ в Косово. Изчакай поне да направи 2,3 слаби мача преди да започнеш с плюенето.
Реално имаме нужда от 1,2 крила и може би някой перспективен ляв бег, който да сменя Мазику в решените мачове. Ако продадем Тиаго още един халф и това е.
Като цяло селекцията изглежда съвсем прилично към момента, не разбирам рязането на вени ..
HardWork написа:Kiril2681 написа:Чета, чета, чета....абе хора, само с крила не става - вЕрвайте ми! Имаме нужда от ЦЗ - Гълъбчето е крайно ненадеждна опция , а сега си представете, че един от двамата холандо-нидерландци
Все още никой не е купил Антов, освен това имаме Християн Петров, който загатва за огромен потенциал. Гълъбов към момента е 4та или 5та опция. Освен това има достатъчно време до края на прозореца, но на тази позиция сме относително добре обезпечени. Черничкия го съдиш преди да си го видял. Той и Мазику дойде от аматьорски отбор, а Бисмарк от изпадащ в Косово. Изчакай поне да направи 2,3 слаби мача преди да започнеш с плюенето.
Реално имаме нужда от 1,2 крила и може би някой перспективен ляв бег, който да сменя Мазику в решените мачове. Ако продадем Тиаго още един халф и това е.
Като цяло селекцията изглежда съвсем прилично към момента, не разбирам рязането на вени ..
Не го плюя, бе брат! Просто изказвам съмнения. За мен стои само един въпрос - с каква цел правим селекция? За Европа, за да бутнем Лудогорец или отново да си играйкаме за Купа на Б-я? Колкото до левия бек, доколкото вървят слухове Мазику също е пътник, което означава още хора за там, което пък означава( плюс няколкото крила, които ще вземем, плюс тези, които дойдоха досега, плюс тези, които си тръгват ) ....ами означава си чисто нов отбор! За мен просто така НЕ се прави! А инак отново ще си взема карта, както всяка година
от Kris_men2000 » 31 юли 2019 00:31
Целият проблем на Левски не е в ръководството или в славинизацията а в това , че 90% от феновете са тъпи като магарета и грам не разбират от футбол
Целият проблем на Левски не е в ръководството или в славинизацията а в това , че 90% от феновете са тъпи като магарета и грам не разбират от футбол
Утре Пенев понеже има пресконференция, най-вероятно ще каже нещо от рода ,че селекцията не е приключила ,така че ще видим. Нормално е текучеството на чужденците да е голямо ,знаете един чужденец като направи два сезона и мотивацията му пада .Почва да се оглежда за оферти ,да се пази ,така че такива просто е по-добре да бъдат продадени.И това важи за всеки клуб.Успех на новите.
Един от големите таланти в „червената“ школа - Мартин Смоленски, ще играе под наем от новия сезон в Царско село, разбра „Мач Телеграф“. Любо Пенев и екипът му са преценили, че младият нападател трудно ще пробие в първия отбор през новия сезон и за него ще бъде по-добре да трупа опит в друг елитен отбор.
Известно е, че лично собственикът на "царете" Стойне Манолов проявява интерес към двама футболисти на ЦСКА - Мартин Смоленски и Митко Митков. Засега не е ясно дали и вторият ще премине в отбора
"Левски срещу мракобесието - борба на волята срещу системата, доброто срещу злото! Това е заложено при нас. Отборът на народа срещу апарата, най-общо казано."
Из размислите на един „Дисидент“, или Как отборът на МВР и ДС пребори комунизма.
Из размислите на един „Дисидент“, или Как отборът на МВР и ДС пребори комунизма.
Е, дано да се развие там. Виждам го, когато го вкарат в игра, че има огромно желание за изява.
И другото лято - да го пуснем в ШЛ.
И другото лято - да го пуснем в ШЛ.
Друга голяма надежда-Марк-Емилио Папазов отива в Литекс да се обиграва. Дано израснат и се върнат готови за титуляри в ЦСКА. Успех!
НОСТРАДАМУС : 2024г болната мома отива в отвъдното !
Мартин Смоленски официално е преотстъпен на Царско Село

Хубаво се тревожим за малачетата от Вивакомата, ама селекцията ни е кръгла нула, съдейки по контролата оня ден. Никой от новите не ми хареса. А дано днес ме опровергаят.