DarkPsy написа:Аз по принцип смятам, че моловете трябва да са извън града. Имаме си в Пловдив един в центъра, между две тепета, едното от които всъщност вече го няма заради мола. Циничното е , че се казва Марково тепе, на името на тепето на което е построен.Страшна грозотия.
Съжалявам за отклонението.
Пак не разбирам връзката. Ако ти трябва МОЛ си го правиш независимо къде. Добър мениджъмнт и си на печалба.
Ако ти трябва футболен отбор според мен нещата са съвсем различни. Не съм чул Домусчиеви да строят молове.
Все пак успех. Дано ви се получи.
Казах го и преди... С някакви си къси 10-15 милиона на година взимаш Герена и тренировъчните игрища (където ще е молът) и правото за строеж и отборът. Левски е търговска марка, която към момента не може да генерира пари, но с правилен мениджмънт след години може да ти генерира дали пари, дали имидж.. Не знам каква е общата площ, но ако приемем, че за един мол ти трябват поне 20к квадратни метра и предвид цените в София и масовото застрояване и липса на пространство може да е съвсем логично. Ти ми кажи логично защо някой изобщо би давал пари за футбол в България. Ганчев, дормус ага.. Вашият руснак?