Време ли е Бербатов да си го върне на надменната Англия?
Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90
Re: Време ли е Бербатов да си го върне на надменната Англия?
Божинов се чувства най-добре в италианското първенство и изигра едиствения си добър мач за националния отбор срещу Италия. Дано с Бербатов стане същото и се раздаде 
- deepblue1963
Ми да вземе да върне парите,дето "надменната Англия",в лицето на Манчестър,му дава,щото нещо не си ги "заработва".
ТАМ, ПОД СИНЬОТО НЕБЕ, ПОД СВЕТЛИНИТЕ НА ГЕРЕНА, БУШУВА СИНЬОТО МОРЕ, ПРИТИХВА ЦЯЛАТА ВСЕЛЕНА!
- Бижутера
- Контакти:
deepblue1963 написа:Ми да вземе да върне парите,дето "надменната Англия",в лицето на Манчестър,му дава,щото нещо не си ги "заработва".
как да не си ги заработва? играе, вкарва голове...ти да не би повече да ги заслужаваш тия пари?
Hoffe, Hoffe! Wir sind Hoffe!
1899 Hoffenheim.
Wir kämpfen, siegen, geben niemals auf,
super Hoffe TSG!
In den Farben Blau und Weiß
1899 Superhoffenheim
Nur damit es jeder weiß!
1899 Hoffenheim.
Wir kämpfen, siegen, geben niemals auf,
super Hoffe TSG!
In den Farben Blau und Weiß
1899 Superhoffenheim
Nur damit es jeder weiß!
- deepblue1963
Бижутера написа:deepblue1963 написа:Ми да вземе да върне парите,дето "надменната Англия",в лицето на Манчестър,му дава,щото нещо не си ги "заработва".
как да не си ги заработва? играе, вкарва голове...ти да не би повече да ги заслужаваш тия пари?
Тези,"неговите"-не.Аз си "заработвам" моите.
ТАМ, ПОД СИНЬОТО НЕБЕ, ПОД СВЕТЛИНИТЕ НА ГЕРЕНА, БУШУВА СИНЬОТО МОРЕ, ПРИТИХВА ЦЯЛАТА ВСЕЛЕНА!
sven_goran написа:Време е да покаже, че вече няма място и в българския национален отбор
Докато някой не покаже, че има място в националния отбор на мястото на Бербатов, така както той показа мястото на Гонзо в първия ни тим, той ще играе. Дори и да не ви харесва, дори и да не вкарва, Митко ще е титуляр, защото и с гипсиран крак да излезе е по-добър и продуктивен от всеки друг нападател с претенции за мястото му. И ако не вярвате питайте Мъри или вече и на него не вярвате. А относно това дали ще си го върне на англинчаните ... освен да му пожелаем успех, нищо друго не може да направим
Аз може да съм никой за ЦСКА, но ЦСКА е всичко за мен, аз може да съм един от хилядите фенове, НО ЦСКА Е ЕДИНСТВЕНИЯТ ОТБОР ЗА МЕН
- mad butcher
- Контакти:
ros написа:sven_goran написа:Време е да покаже, че вече няма място и в българския национален отбор
Докато някой не покаже, че има място в националния отбор на мястото на Бербатов, така както той показа мястото на Гонзо в първия ни тим, той ще играе. Дори и да не ви харесва, дори и да не вкарва, Митко ще е титуляр, защото и с гипсиран крак да излезе е по-добър и продуктивен от всеки друг нападател с претенции за мястото му. И ако не вярвате питайте Мъри или вече и на него не вярвате. А относно това дали ще си го върне на англинчаните ... освен да му пожелаем успех, нищо друго не може да направим
+1
миле гърбавия на 12 Май 2012 07:54
Е,според тебе колко хора ще прочетат това твое писание? Толкова много букви не са по силата на 99% от потребителите на "Гонг".
Е,според тебе колко хора ще прочетат това твое писание? Толкова много букви не са по силата на 99% от потребителите на "Гонг".
Върни се в “Футбол - България”