ИТАЛИАНСКИ СОБСТВЕНИЦИ И ТРЕНЬОР В БОТЕВ...

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
antonzzzz

Re: Салерно да изкара доказателства или да замълчи завинаги

Мнениеот antonzzzz » 10 фев 2010 17:24

За Бога,хора,братя-отворете добре очите и ушите си!
Салерно и Христолов са едно и също!!!
Ако ще и Бенедикт XVI-и да ми гарантира,че сделката е сключена,това не променя нищо.Митю си го прехвърля от единия крачол в другия! Дебелакът Салерно и селтака Христолов са едно исъщо!!!!Колко удобно италианеца се появи точно когато Митю е на едно издихание от кончината си.
Ще правим това,което се реши в Империал и зад което застанаха легендите!
И стига с този Бареков! Просто е един Ботевист като всички нас. Освен PR на отбора- друга фунция не виждам да може да изпълнява.

Botev_forever
Контакти:

Мнениеот Botev_forever » 10 фев 2010 17:29

АБЕ СТИГА СТИЯ ГЛУПОСТИ, ПИСНА МИ ОТ ВАС. КОГА ЩЕ СЕ НАУЧИМ ДА БЪДЕМ ЗАЕДНО КАТО ПОЗИЦИЯ И ОТБОР, АКО ТВА АКО ОНОВА( АКО САЛЕРНО ПРЪДНИ И АЛА БАЛА) ТО И НА ДЕЦАТА ВЕЧЕ Е ЯСНО. ВСИЧКИ ЗАД ПРОЕКТА И ТВА Е, ПАРИ НЯМАЛО, БАРЕКА НЕ СТАВА, АМИ СТОЙТЕ И ГЛЕДАЙТЕ БЕЗПЛАТЕН ЦИРК , НО НЕ И ФУТБОЛ

Потребителски аватар
bultrasa
Контакти:

Мнениеот bultrasa » 10 фев 2010 17:31

от шврнц тапрунков
И аз си задавам въпроса - а какво става, ако, теоретично, има смяна на собствеността, документално, и нещата с изплащане на задължения и други неща се задвижат?[/quote)

Направо немога да си представя какво е в
тази ситуация да си мазохист!Какво се е случело изобщо....,че още се надявате на лъжите на селския и наговия дружко??Битер като баламите!........има една приказка....."ЛЪЖЕЦА ДОРИ ДА ГОВОРИ ИСТИНА...НИКОЙ НЕ МУ ВЯРВА!!"...никой не им е виновен,че са се постарали да бъдат такива...нали!!!!

Аз пък си мисля,че от доста време селския няма нищо общо с отбора...говоря за дела!Жабите...са си седяли в сянка и са си дърпали кончетата!Случайно си спомних как преди време селската гад като се прибираше от Италия...сякаш с пораснали крилца се връщаще....обнадежден още повече и повече!!! :idea:
100 години ПЛОВДИВСКИ футбол

Потребителски аватар
bultrasa
Контакти:

Мнениеот bultrasa » 10 фев 2010 18:00

sorcererals написа:Говоря за смяна селския-салерно. БФС разрешават, което означава платени належащи задължения или поредния компромис(няма да им е сефте). Салерно показва/доказва, че и на книга клуба не е на селяка и се закрепят нещата, какво правим тогава?

За мен по-малкото зло може би ще е новия проект, най-малкото , защото собственика(който и да е той) ще си е в България, докато италианците си заминават, а ние ще гоним михаля. Въпроса е, че тогава много от хората няма да припознаят новия проект, защото сегашния Ботев ще съществува все още. Е тва ми е въпроса, какво правим и как да го направим така, че да увлечем всички хора към една кауза, да няма разединение?

SORCERERALS....относно последния ти въпрос !Според мен увличането на всички ще стане когато се обяви във фалит сегашното АД !Отделно с едно прозрачно взимане на решения....и намиране на стабилни спонсори!!!Още....... при взимането на решения може да се допитва до феновете...например с анкета по време на някой домакински мач!Фенската маса определено ще се спечели в една кауза там където няма зад кулисни игри....не вреди на името на отбора....не се бие в гърдите даден спасител какво бил направил....не се заиграва(омилква)на нашите врагове.....не го е страх да нарече нещата с истинските им имена...да милее за клуба!!!!!!
Такъв човек или борд(организация)ще припознаят всички наши фенове :!: :idea: Надявам се ,че за повечето хора изброените по горе неща да са водещи!
100 години ПЛОВДИВСКИ футбол

Vasko1912
Контакти:

Мнениеот Vasko1912 » 10 фев 2010 18:12

sorcererals написа:
Vasko1912 написа:Сорсерелас,предлагам да стоим вкъщи на топло и да чакаме Салерно и Бати Мити да ни покажат нещо(точно какво ще им оставим време да измислят)...

1.Как интервю с недоказан произход те кара да се надяваш.

2.Стига с тези лакардии относно запори,регистри и т.н. Като не си наясно със ситуацията недей да се правиш на остроумен.

3.От поста ти разбирам,че мразиш Бареков и неудобряваш широката от към всякакув статус група,която се събра в Империал.

4.Ако си по напред от Бареков и можеш да събереш поне толкова легенди на Ботев-действай,предложи нещо,направи план как ще се процедира...В България всичките сме по акъла...за съжаление.

5. И накрая отговор на дълбокомисления ти въпрос:Ако Салерно представи доказателства,че отбора не е на Христолов и достоверността се потвърди от 3-ма независими топ-адвокати,тогава ще му мислим какво да правим с проекта за възраждането на Ботев,дотогава всичко друго е в полза на Селяка!

Не те познавам и ще се въздържа да ти отговоря подобаващо на тона ти.
И все пак:
1. За мен интервюто е с доказан произход(познавам отлично водещия от българска страна). Това интервю не ме кара да се надявам на каквото и да било, а ме кара да се замисля за евентуално развитие на ситуацията.
2. Не се правя на остроумен, а говоря неща, които съм си направил труда да проверя. Не в детайли относно прехвърлянето на акции преди запора(това няма как да се провери, поради скриване на акционерната книга от селяка), но в детайли относно отразяването на едно такова действие по съответните инстанции.
3. Не ми пука за Бареков, пука ми за клуба. А от неговите действия и на кликата около него, стигам до един изход с нов "мити селското" в негово лице. Прекомерната му амбиция в един момент вече не е в наша помощ, а в ущърб. Голяма част от "широката от към всякакув статус група,която се събра в Империал" я познавам лично и съм провел многократни разговори и действия по отношение на отбора, много преди да се появят "кандидат-купувачите италианци" . Някои от хората в тази група определено не ги одобрявам, други съм видял с очите си , че нямат користни цели и работят за доброто на клуба, а за останалата част нямам мнение, тъй като ги познавам прекалено бегло или изобщо не ги познавам.
4. Защо си мислиш, че тези хора в империал бяха събрани лично от Бареков? Дали пък този негов "план"(поне така разбирам от поста ти) не е обсъждан и мислен и по-рано от съвсем различни хора? Ще ти отговоря, да мислен е, също така и други варианти за спасение на клуба.
5. Ако искаш и папата да ти потвърди, лошо няма. Само че тогава ще е късно да му мислим и да сменяме позицията си.......за пореден път. Аз лично предпочитам да осмисля нещата предварително, а не да действам импулсивно на момента, нищо че след това може да станем смешни(няма да ни е сефте).

И накрая нещо лично към теб - опитай се да разбереш кой стои срещу теб, преди да нападаш хората.

Аз ще започна с личното-преакалих с тона си, което не е типично за мен,извинявам се.Просто непроумявам поредната надежда, че Селския иска да продава нещо и, че има някой да купува,но право на всеки Ботевист е да има мнение(явно скоро няма да бъдем единни, а в този момент според мен е най-важно).

1.Като цяло търговското право е доста сложно и човек трябва да се занимае с конкретния казус,за да се каже какво точно може и не може.Ако не сме адвокати на Селския няма как да знаем какво точно се случва и какво може да се случи.

2.От досегашните машинации на Христола, съм се убедил, че при него всичко е възможно и затова не вярвам,че клуба е в ръцете на Салерно и, че избощо може да се случи подобно нещо,дори и да представят някакви документи то ще е да ни замажат очите.

3.Един път вече Салерно обявяваше,че е купил отбора,оказа се, че лъже като долен циганин,защо да му даваме време да доказва сегашните си твърдения.

4.Да наричаш някого "нов мите селското" е доста силно нещо.Аз мисля,че втори като него няма и няма да се роди.Аз лично не познавам Бареков, но с действията си до сега не е навредил на Ботев.Явно си останал с впечатление,че си мисля, че Бареков "единствения" и "избрания".Не не си мисля така, но за сега не виждам и причина да го нападаме.

5.От публините личности,които се бяха на срещата,ме радва това,че бяха голяма част от легендите на клуба,предполагам тях одобряваш.Вероятно говориш за част от феновете...

6.Мисля че не действаме импулсивно,както казваш това е говорено и преди и сме разисквали какви ли не варианти,но май този колкото и да краен е единственият...сигурен съм,че дори и да покаже нещо Салерно, това няма да е цялата истина.

Потребителски аватар
sorcererals
Контакти:

Мнениеот sorcererals » 10 фев 2010 18:19

Да де, но пък случи ли се първата част от поста, няма изпадане, няма фалиране, закрепят сегашното АД. Ще търсим ли начин да го фалираме и да унищожим отбора си? Да се обединим всички зад проекта, както казах по-горе, това е по-малкото зло, но дали ще спечелим всички на наша страна или тогава съвсем ще се разединим?

Форевър, успокой малко топката, твоята позиция да спасиш синчето си я знаем.
Иначе и аз се наслушах тези дни: има готови хора да дават за отбора, ако реализираме новия проект..........хората са "по-големи" и "по-силни" от Алексей Петров, но не искат да се афишират(това да ви напомня на нещо).......феновете ще имаме златна акция, за да не се повтори случая със селския(ебати наивниците сме) и всякакви такива. Айде нема нужда да се хвърляма пак с главата напред, пак да си залагат главите хората , че всичко е ОК, а впоследствие да се оказваме всички излъгани и т.н., и т.н. Не се ли поучихме от грешките си вече?

Потребителски аватар
sorcererals
Контакти:

Мнениеот sorcererals » 10 фев 2010 18:42

Vasko1912 написа:
Аз ще започна с личното-преакалих с тона си, което не е типично за мен,извинявам се.Просто непроумявам поредната надежда, че Селския иска да продава нещо и, че има някой да купува,но право на всеки Ботевист е да има мнение(явно скоро няма да бъдем единни, а в този момент според мен е най-важно).

1.Като цяло търговското право е доста сложно и човек трябва да се занимае с конкретния казус,за да се каже какво точно може и не може.Ако не сме адвокати на Селския няма как да знаем какво точно се случва и какво може да се случи.

2.От досегашните машинации на Христола, съм се убедил, че при него всичко е възможно и затова не вярвам,че клуба е в ръцете на Салерно и, че избощо може да се случи подобно нещо,дори и да представят някакви документи то ще е да ни замажат очите.

3.Един път вече Салерно обявяваше,че е купил отбора,оказа се, че лъже като долен циганин,защо да му даваме време да доказва сегашните си твърдения.

4.Да наричаш някого "нов мите селското" е доста силно нещо.Аз мисля,че втори като него няма и няма да се роди.Аз лично не познавам Бареков, но с действията си до сега не е навредил на Ботев.Явно си останал с впечатление,че си мисля, че Бареков "единствения" и "избрания".Не не си мисля така, но за сега не виждам и причина да го нападаме.

5.От публините личности,които се бяха на срещата,ме радва това,че бяха голяма част от легендите на клуба,предполагам тях одобряваш.Вероятно говориш за част от феновете...

6.Мисля че не действаме импулсивно,както казваш това е говорено и преди и сме разисквали какви ли не варианти,но май този колкото и да краен е единственият...сигурен съм,че дори и да покаже нещо Салерно, това няма да е цялата истина.

Васко , отново не четеш.
Никой не се надява, че Салерно ни е купил или ще ни купи. Интервюто ме кара да се замисля за бъдещето при различни развития. някои от тях определено не са в наш интерес, за да се реализира проекта започнат в Империал. Колкото за единството, много ми е болно, че не можем да го постигнем за момента, но докато нямаме изразени лидери, които да действат, но и да носят отговорност за действията си, явно ще е така.
1. За казуса си прав, но в случая казуса е на кого са акциите(моята информация е , че са на името на адвоката му, което ако е така и той е за трепане), а не по какъв начин се отразява едно джиросване. Втопрото го обясних ясно, днес определен процент са мои, утре ги джиросвам на някой (което не е задължително да се отрази в търговския регистър, освен ако не става дума за 100% от акциите) и ти примерно, се събуждаш с нов съакционер (или съдружник ако предпочиташ), който на всичкото отгоре ти се явява шеф, защото притежава контролния пакет и може да прави с теб каквото реши.
2. За това съм съгласен, а и Салерно казва, че сделка все още няма, а само договор за управление. Нещо, което е незадоволително като решение за нас, което не променя позицията ни - Христолов вън!
3. Никой не му дава време, реално няма какво да направим, докато не реши да се появи в България другата седмица, както казва. Иначе казано, той времето си го има, нещо което не ни възпрепятства да си работим по плана започнат в Империал. Тази схема с управление на клуба е била първоначално исканата от Салерно, впоследствие се появяват Реки и Борго, които уж щяха да дават пари за акциите, селския се полакоми, защото виждаше как взима кеш пара и нещата със Салерно стопираха. Сега като видя, че няма да стане неговия номер, пак се върна на първия вариант. Това са нещата, които разбрах и за които си направих изводи от разговорите си с италианците, адвоката му , феновете и някои странични хора, запознати частично със ситуацията.
4. Дали Бареков е навредил или помогнал е рано да се каже. Ще ти дам прост пример, защо мисля така. Имаше среща на феновете, на която присъства и Андреев, обсъждаше се точно плана от хотел Империал. Изрично се уточни, че тази информация ще се задържи за няколко дни, за да имаме време да разговаряме с необходимите хора, разбирай адвокати, финансисти, потенциални бъдещи инвеститори в новия проект и т.н. На следващия ден цялата информация излезе като топ-новина в сайта на бареков , списана от андреев. Реално дадоха гласност на нещо, което не беше доизчистено, по-този начин се форсираха нещата, а както знаем, нещо направено набързо , винаги има сериозни пропуски. А бъди сигурен, че Шилев това му е било достатъчно, за да се подготви с контра на проекта, за да забави реализирането му достатъчно, а селяка да има време за маневри. Това за мен беше прибързано и навреди за една по-спокойна и успешна реализация.
5. Радвам се за ветераните, но съм резервиран за действията на част от тях. Последните няколко години всячески им се молехме да застанат с имената си на позиция, да ни помогнат, само Марин го направи, останалите се измъкваха по всякакви начини. Резерви относно част от феновете също имам, предвид доказани машинации от тяхна страна. Иначе казано, във всяка група хора (фенове, ветерани, бизнесмени) има такива, които искат само да се показват, да говорят, но реално да не вадят от себе си, но ако може да се облагодетелстват.
6. Лично за мен се действа крайно импулсивно и стихийно. Нещата се претупват, да кажем, че аз съм от хората, които обичат да се подготвят повечко.
Колкото до доказателствата от Салерно, някой по-нагоре го каза, те се доказаха като лъжци, дори цялата истина да изкарат, ние пак няма да им повярваме:"Десет човека като кажат, че са спали със сестра ти, ходи разправяй, че нямаш сестра" ;)

Потребителски аватар
bulgaro
Контакти:

Мнениеот bulgaro » 10 фев 2010 19:00

Все съм си мислил, че се борим с Митко и той е голямото зло.
Тези дни обаче тук, се оказа, че се борим и с Бареков, с Боби Димитров и с още неизвестен брой "антипатични ни" герои.
Все повече се убеждавам, че някои хора не знаете какво искате.
106 години Красота, Вяра, Борба !

106 години Символ на Пловдив !

Потребителски аватар
dagger1912
Контакти:

Мнениеот dagger1912 » 10 фев 2010 19:21

Заглавието е много точно ... Не ми се връзва да дава интервюта и да лъже, но и да е толкова дискретно ... Някой да говори с някой от Българските футболисти - ако ще заминават някъде трябва да знаят ... Абе нищо не се знае ... Ако е така наречния "бизнесмен" и неговите "бизнеспартньори" невярвам да се изложат така в Италия ... Доколкото разбирам Сельо е избрал другата групичка италианци /дет вече ги няма/ и тия ги е оставил на "заден план" ... Ако е истина е добре, но нито се знае какви са тия Италианци всъщност, нито до каква степен е истина това, което говори Салерно и дали изобщо има нещо вярно ...

Потребителски аватар
medenka
Контакти:

Мнениеот medenka » 10 фев 2010 19:30

Момчета, знам че болката ви е селския, не е на място въпроът ми, но ми е любопитно.

От какво е породен интересът на Реки и Борго към закупуване на футболен клуб в България??? :o :?

Берое се усетиха набързо и днес са ги изритали да си вървят и да не се връщат. ;)

Върни се в “Ботев”