Ей го заместника на Джини, Забицер е като зайчето на Енерджайзър-никога не спира
Селекцията в Ливърпул
Модератори: Gil-galad, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
- Liverpool_EC
- Контакти:
Re: Селекцията в Ливърпул
Marcel Sabitzer wants to leave RB Leipzig and could be available for as little as £15m.
Ей го заместника на Джини, Забицер е като зайчето на Енерджайзър-никога не спира
Оставала му една година и не искал да преподписва. По-евтин и качествен халф, който да е нарисуван за Клоп, няма къде да намерим. Сега става само лаптопаджиите да му изчислят всяко едно възможно процентче на движение, вдишване и издишване... Хенри да намери 15, а не само 12 млн... и касиера да изчисли за 27г играч колко дълъг да е договора- 2, 2+1, 3 или 3+/-1 години, че да не вземе да припада на терена на 30
А, и Забицер трябва да откаже всички по-високи заплати, които ще му предложат другите! Сложно е, ама да стискаме палци...
-
kircho_baretata
- Контакти:
За Забицер съм с две ръце за. Нещо се спрягаше и Николо Барела от Интер, ама е доста по-скъп де. Той също не е лош, според мен е по-добър от Пелегрини, ако ще е от Италия.
- KOPScousers
- Контакти:
Аз пък не съм за никой от Италия. Много рядко са успявали италиански футболисти във ВЛ, а като се сетя за последните двама при нас и ми става лошо. За Бало и Борини става въпрос, които заедно с Рики Ламбърт нямаха гол за първенство сигурно повече от половин година. Преди тях бяха Акуилани и Досена, от зле на по-зле. Италианците нека си цъкат в Серия А, по-добре да не се пробват в чужбина... 
:mrgreen:Los Che написа:Цар Поп може да си снима извлечението от банковата сметка, нали печели 1000 пъти повече от нас нисшите.
[center][wrapimg=]https://64.media.tumblr.com/a41d2b9b2ef5da9269e970939b73eb12/fba1847d5f32aa89-b3/s400x600/b801d85a34567902da1b9c5a80dc6f6c37c40ad8.gif[/wrapimg][/center]
- SgtLiberty
- Контакти:
KOPScousers написа:Аз пък не съм за никой от Италия. Много рядко са успявали италиански футболисти във ВЛ, а като се сетя за последните двама при нас и ми става лошо. За Бало и Борини става въпрос, които заедно с Рики Ламбърт нямаха гол за първенство сигурно повече от половин година. Преди тях бяха Акуилани и Досена, от зле на по-зле. Италианците нека си цъкат в Серия А, по-добре да не се пробват в чужбина...
Досена имаше един много як гол при нас поне
Liverpool_EC написа:1. Какво стана с парите от Брюстър? Колко играча трябва да продаде треньора на отбор, като Ливърпул, за да може опърпаните собственици да съберат пари за защитник?
С парите от Райън взеха Цимикас, платиха по една вноска за Тиаго и Жота и даже останаха 2 милки за Бен Дейвис
Треньорът ни не продава и не купува! Той реди конуси! Всеки път ли трябва да припомням собствената ти теза? Стига си въртял задника, застани веднъж като мъж зад думите си!
2. Просто смешните ни собственици позорно се оттърваха от един доказан играч ....
Щеше да е позорно, ако го бяха шитнали лани в Първа Съветска за джобни пари
3. В първата си година Вайналдум има 6гола и 9 асист във ВЛ. Я ми намери друг наш халф последните 5г с такъв принос в атака, ако обичаш? .....
16/17
Джини - 44 мача, 6 гола, 11 асистенции
Адам Лалана - 36 мача, 8 гола, 7 асистенции
Общо:
Джини - 237, 22 гола, 16 асистенции
Адам Лалана - 178 мача, 22 гола 22 асистенции
... айде, у лево
4. Вайналдум е играча с най-мнг гол+асист в Европа в квалификациите последните 2 години! 32 не е някаква преклонна футболна възраст. Тепърва започват от там нататък да свалят темпото. 28-32 са най-силните години за повечето футболисти!
Доообре, ...... ама на 28 беше преди 2
Преброи ли конкурентите ни в ЕПЛ по колко халфа над 30 имат в отборите си? Те не са ли наясно, че на 30 халфовете в лигата започват да цъфтят, а на 32 направо връзват плод
Какво прави Джини с Холандия не ме интересува! При нас последния сезон е с 2 гола и 0 асистенции за 47 мача
Нали се сещаш, че в клуба има цял отдел, който анализира футболистите.
Нали се сещаш, че в клуба най-добре знаят как се променя функционалното състояние на всеки играч в отбора. Аз не твърдя, че имам повече информация от хората взимащи решения, нито че разбирам повече от тях.
Останалите ти щуротии не намирам за нужно да коментирам!
[offtopic]Магистрален, какво стана с оня мой цитат, че само се моля бостънските да печелят мангизи. Намери ли го?
"Левски срещу мракобесието - борба на волята срещу системата, доброто срещу злото! Това е заложено при нас. Отборът на народа срещу апарата, най-общо казано."
Из размислите на един „Дисидент“, или Как отборът на МВР и ДС пребори комунизма.
Из размислите на един „Дисидент“, или Как отборът на МВР и ДС пребори комунизма.
KOPScousers написа:Италианците нека си цъкат в Серия А, по-добре да не се пробват в чужбина...
Еееееее, стига де
Дзола, Виали и Ди Канио на дърти години късаха мрежите
Толкоз бяха спрели на Острова ония времена
"Левски срещу мракобесието - борба на волята срещу системата, доброто срещу злото! Това е заложено при нас. Отборът на народа срещу апарата, най-общо казано."
Red_Neck написа:KOPScousers написа:Италианците нека си цъкат в Серия А, по-добре да не се пробват в чужбина...
Еееееее, стига де
И онзи с бялата глава - Раванели
Red_Neck написа:KOPScousers написа:Италианците нека си цъкат в Серия А, по-добре да не се пробват в чужбина...
Еееееее, стига де
Раванели в Боро дойде и ги разпори. Сега е малко заблуждаващо като им гледаме статистиките и виждаме 10-15 гола на сезона. Първата асоциация е - пф тия па смешници големите нападатели 20 гола не могат да стигнат. Но тия които са гледали Калчото тогава знаят за каква месомелачка ставаше въпрос и каква класа в първите 6-7 отбора
-
john barnes
Ако почна да изброявам неуспешните жабари във ВЛ,бая трябва да пиша. То само при чукотките са минали поне 5-6 дървета,за наште убавци няма смисъл да говорим...
Имало едно време един Манчестър Юнайтед, който играел с малък успех в Англия и абсолютно никакъв в Европа. Далеч от надмощието си днес в Премиър Лийг и отсъстващ от големите международни сцени, той се люшкал между анонимността и посредствеността.
- SgtLiberty
- Контакти:
Сега пък в Гонга статия ,били сме активирали клузата на Пелегрини за 30 мил. Ако има нещо вялно ще ми е малко странно да е истина при все че Забитцер е за половината на тия пари.