Dust написа:Следейки отстрани събитията тези дни, несъмнено ако се случат нещата при сините, в люляковия лагер ще има много сърдечни кризи.
Мен пък ме кефят събията от въпросните дни. Вместо да разберете апокалипсиса при вас ви завъртяха с как едва ли не напирали милиардери и сега всички се вързахте и естествено като няма нищо, но във вашите глави ви се привижда Ел Дорадо, ще обвините цесекари, комунисти, завистници и всякакви други, че попречели да бъдете добри. Всъщност елементарна хватка. При единия вариант щяхте да разсипете от декларации и стачки Наско и какво става, а сега той не е виновен и ще изливате гнева другаде.
Чудя се как не можете да отсявате нещата. Вярно, че по професия съм такъв ама не е сложно. При нас се оправиха нещата преди години, но едно клеймо тире слагате и си мислите, че сме зле. Не, не сме. Добре сме си. Потеглихме отново в ЕКТ, чакаме и в България титла. При вас на факти сте зле ама вие си лепвате някаква честност и си мислите, че сте добре.
Пример. Реал е добре. Краля на Европа. 13 титли. Ако някой иска да му лепне етикет, че го е направил без свои юноши и е крал с комунистически джипки поредния галактикос през годините. Трябва вероятно да им е зле в Реал, както и на нас, че някой си нарича нещо си по свои си начин.
Но твое право си е. Надъхвай се. Аз се моля да се задържи ситуацията от последните дни. При нас е добре, а при вас идва втори сезон на смешките на Жиката.
"В началото на 1969 година Левски пък бе превзет от милиционерите и техния клуб Спартак"(Жаклин Михайлов)
50 години без софийския Левски (1914-1969), мир на праха му.