Без цензура!

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Непринуден
Контакти:

Re: /анкета/ Без цензура!

Мнениеот Непринуден » 09 юни 2021 00:26

LoveAndPeace написа:С чия история спечелихте търга за Армията ?

С тази на Реал М. Хайде сега успокой се. Нали това искаше да чуеш? Че припознаваме който ни скимне.
Вече сме 13 кратни шампиони на Европа.
"В началото на 1969 година Левски пък бе превзет от милиционерите и техния клуб Спартак"(Жаклин Михайлов)
50 години без софийския Левски (1914-1969), мир на праха му.

Непринуден
Контакти:

Мнениеот Непринуден » 09 юни 2021 00:30

realno написа:
delqnski47 написа:
Martinez1948 написа:
delqnski47 написа:
Martinez1948 написа:Щом играе на Армията с червени екипи, това е ЦСКА

Да, точно така :!: Пише го в становището на КАС както и на ФИФА. :lol:

Ега ви натресат числото в такъв случай.
Пу-Пу...

Няма как да стане, защото никой няма да ги приеме

Така е ,всичко опира до приемане/припознаване/, а не до автентичност. Утре може да решите да приемете/припознаете/ някой друг за ЦСКА.

Вече го направихме. Виж предния ми пост.

Следващите дни мисля да сменим модата и да припознаваме джуджетата на Европа. Тампере, Беверен, Любляна, онези от Лихтенщайн и т.н. дълъг е географския път който ще обиколим.
"В началото на 1969 година Левски пък бе превзет от милиционерите и техния клуб Спартак"(Жаклин Михайлов)

Непринуден
Контакти:

Мнениеот Непринуден » 09 юни 2021 00:37

Националния отбор ми е адски антипатичен. Всеки пада. И ние в миналото сме имали слаби квалификационни цикли. Този отбор обаче не пада след игра и другия да е по-добрия и да бие, а просто си пада задължително. Много ми наподобява Левски. Все нещо му пречи, все някой друг е виновен, все повече мотото му е сами срещу всички, очаквам скоро националите да проплачат и че сме репресирани и задължително комунистите са виновни. Грозна картина. Чувствам се като фен на Левски (тъпо). Не виждам как можем да се класираме някога си в някой турнир освен ако не извадим някой донос срещу противниците в групата. Левскарите да кажат там как става номере. Тия неща ги разбират.

TNT
Контакти:

Мнениеот TNT » 09 юни 2021 00:44

djd написа:
vlong написа:Все се чудя ,няма ли възможност Цецо да патентова абревиатурата и Жорже да остане на сухо.Има ли тук специалисти по патентно право?

:lol:
Нали с емблемата купихме и марката ЦСКА?
Ако си забелязал, обелци се наричат "Централен Спортен Клуб на Армията 1948", те не са ЦСКА 1948, те нямат право да се наричат ЦСКА.

Добре,обелци ги разбрахме,че се казват Централен Спортен Клуб на Армията.Ами на микренското ЦСКА-София как да се разчита абревиатурата? :? :roll: :lol:
когато отвратените не гласуват,отвратителните управляват!

Потребителски аватар
ImmortaL_1000
Контакти:

Мнениеот ImmortaL_1000 » 09 юни 2021 02:16

Еее счупиха ни кочината тия французи. Само защото е на приятелски мач завърши толкова. :lol: само три гола за късмет.
[wrapimg=]https://gmsrp.cachefly.net/images/20/04/22/dfc5092693fb95b20c3a83264e9c2408/320.jpg[/wrapimg]

Потребителски аватар
damyanov1963

Мнениеот damyanov1963 » 09 юни 2021 07:14

Непринуден написа:Националния отбор ми е адски антипатичен. Всеки пада. И ние в миналото сме имали слаби квалификационни цикли. Този отбор обаче не пада след игра и другия да е по-добрия и да бие, а просто си пада задължително. Много ми наподобява Левски. Все нещо му пречи, все някой друг е виновен, все повече мотото му е сами срещу всички, очаквам скоро националите да проплачат и че сме репресирани и задължително комунистите са виновни. Грозна картина. Чувствам се като фен на Левски (тъпо). Не виждам как можем да се класираме някога си в някой турнир освен ако не извадим някой донос срещу противниците в групата. Левскарите да кажат там как става номере. Тия неща ги разбират.

Звучи адски тъпо и комплексарско!
За ЛЕВСКИ - ПОПУЛЯРНОСТТА, за останалите - злобата и завистта!
https://www.vbox7.com/play:8de06dae
Голям
Умен
НE достигнат
До сега
Играч

Потребителски аватар
Klaus_GT
Контакти:

Мнениеот Klaus_GT » 09 юни 2021 07:55

damyanov1963 написа:[offtopic]
Непринуден написа:Националния отбор ми е адски антипатичен. Всеки пада. И ние в миналото сме имали слаби квалификационни цикли. Този отбор обаче не пада след игра и другия да е по-добрия и да бие, а просто си пада задължително. Много ми наподобява Левски. Все нещо му пречи, все някой друг е виновен, все повече мотото му е сами срещу всички, очаквам скоро националите да проплачат и че сме репресирани и задължително комунистите са виновни. Грозна картина. Чувствам се като фен на Левски (тъпо). Не виждам как можем да се класираме някога си в някой турнир освен ако не извадим някой донос срещу противниците в групата. Левскарите да кажат там как става номере. Тия неща ги разбират.
[/offtopic]
Звучи адски тъпо и комплексарско!

От оранжев комплексар не можеш да очакваш друго ;)
Ние сме славния ЛЕВСКИ Вековен

Чавдар (Етрополе) + Литекс (Ловеч) = ЦСКА-София

vlong
Контакти:

Мнениеот vlong » 09 юни 2021 09:29

С шампионски донос играхме в ШЛ.
Който слуша Милко гъзбука играе срещу сирените.
САМО ЛЕВСКИ!

peliforewer
Контакти:

Мнениеот peliforewer » 09 юни 2021 09:52

vlong написа:С шампионски донос играхме в ШЛ.
Който слуша Милко гъзбука играе срещу сирените.

С донос не позволихте на ЦСКА да играе в ШЛ през 2008г. и това не е само мое мнение, а и на Тодор Батков.
W84me ( Блатер) ..
Айнтрахт е по-висока класа от Айнтрахт и въпреки това срещу тях мога да ти изброя 3 положения от игра. Днес 0...
След Левски - АЗ Алкмаар 0-2 ...

vlong
Контакти:

Мнениеот vlong » 09 юни 2021 10:08

Пак казвам ,Милко морко ги има Тея неща.в Гъзбука си.Всеки може да види доноса в оригинал.Г.А. и той чете от там.
САМО ЛЕВСКИ!

Върни се в “Левски”