Левски: Всичко около клуба

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

CaptainBertorelli
Контакти:

Re: Левски: Всичко около клуба / DMS LEVSKI на номер 17777

Мнениеот CaptainBertorelli » 08 юни 2021 20:13

groti написа:
delqnski47 написа:
groti написа:Дали в един парк има място за такъв паркинг и толкова коли?

Това се решава във фазата на проектиране и съгласуване . Сегашният стадион се разрушава, премахват се ненужните писти и новият стадион се ''свива'' навътре и едновременно с това се ''разширява'' по начин по който да не излиза от габаритите на стария по ширина и височина. Може и да не се разширява, но така ще се загубят вероятно места и ще стане по малък от сегашния , но пък така ще спечели самия парк, защото ще се освободи място. По принцип проектирането на малки площи е истинско творчествто и не е невъзможно, така че не го подценявайте. А парковете са като морето и планината. Всеки скача като се строи нещо, но без инфраструктура няма как да има хора и това трябва да стане ясно. Не говоря за презастрояване, а за обратното . Строеж на обособени места, които не разрушават природата във вида в който е в момента.

Тук говорим за търговския център, не са стадиона. По принцип съм на мнение, че и вашият и националният нямат място в парка, но както и да е. Това вече е невъзможно да се промени. Не виждам как, обаче можеш да изградиш мол в пределите на парка без да нарушиш неговата същност. И за какво облагородяване става въпрос? Това са 300-400 автомобила в рамките на парка. Че, те искаха да бутат ниско строителството в пределите на парка, че не им било място там, но виж на мол е мястото?

Мнението си го написах, когато се обяви, че Армията ще се строи. Законово е възможно, реално - не! Тогава писах, че решението е общ стадион на мястото на "Раковски", където да играе и Националния. А на мястото на Армията, Герена и "Васил Левски", да се изградят съоръжения за масов спорт. Продължавам да мисля така!
Хайл Мусолини

На линия
Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 08 юни 2021 20:58

pomiqrat написа:.... Той толкова се е загрижил да облагородява, че армията няма кенефи.. Да облагородява бе. Да сложи лампи около Армията. Хем за феновете на отбора му е ок, хем и за хората разхождащи се в парка е ок. ...

[offtopic]A припознавачите как ще сер*т и пика*т, ако вечер е осветено? :mrgreen:[/offtopic]
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
:mrgreen:[/offtopic]

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

Мнениеот delqnski47 » 08 юни 2021 21:53

groti написа:
delqnski47 написа:
groti написа:Дали в един парк има място за такъв паркинг и толкова коли?

Това се решава във фазата на проектиране и съгласуване . Сегашният стадион се разрушава, премахват се ненужните писти и новият стадион се ''свива'' навътре и едновременно с това се ''разширява'' по начин по който да не излиза от габаритите на стария по ширина и височина. Може и да не се разширява, но така ще се загубят вероятно места и ще стане по малък от сегашния , но пък така ще спечели самия парк, защото ще се освободи място. По принцип проектирането на малки площи е истинско творчествто и не е невъзможно, така че не го подценявайте. А парковете са като морето и планината. Всеки скача като се строи нещо, но без инфраструктура няма как да има хора и това трябва да стане ясно. Не говоря за презастрояване, а за обратното . Строеж на обособени места, които не разрушават природата във вида в който е в момента.

Тук говорим за търговския център, не са стадиона. По принцип съм на мнение, че и вашият и националният нямат място в парка, но както и да е. Това вече е невъзможно да се промени. Не виждам как, обаче можеш да изградиш мол в пределите на парка без да нарушиш неговата същност. И за какво облагородяване става въпрос? Това са 300-400 автомобила в рамките на парка. Че, те искаха да бутат ниско строителството в пределите на парка, че не им било място там, но виж на мол е мястото?

Не говоря за Армията , говоря по принцип . За паркоместа вариант е подземен паркинг ,което е скъпо , но няма как . Относно това ако имаме стадион в парк то тоя стадион така и така си го има и дървета няма ,т.е. реално ако се спази височината и габарита на стария (даже има варианти да се намали ) то само ще се спечели от цялата работа . Другият вариант е държавата да подарява огромен парцел отвън . Няма как да се купува парцел в момента . Даже в строителството много наши възложители се споразумяват със собственика на парцела срещу 2-3 апартамента после . Държавата трябва да подарява , а това в парка да опустее . Пак не е добър вариант за мене .
А за изграждане на мол в защитена зона е доста трудоемко, факт , но според мене може да се измисли междинен вариант ако се свие стадиона и се махнат пистите . Всичко е до проектиране и съгласуване , пак казвам. Аз също съм против нарушаването на целостта на Борисовата градина или който и да е парк.
Вие поне в това отношение нямате абсолютно никакъв проблем. А вариант за общ стадион е много добра идея ,по принцип.
As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.

Потребителски аватар
modor
Контакти:

Мнениеот modor » 08 юни 2021 23:20

[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=eDHVmoJMzs4[/youtube]
"Компромисът е краткия път към провала!" -
Станимир Стоилов.

Потребителски аватар
NOMER14
Контакти:

Мнениеот NOMER14 » 09 юни 2021 00:08

Модоре,
Много си ентусиазиран в последно време. Явно нещо знаеш.

На линия
Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 09 юни 2021 00:13

groti написа:По принцип парковете не се застрояват.

По принцип да, но тук е България. Тук се унищожават плажове, дюни, морето, планините, детски площадки стават паркинги, паркингите - блокове и въобще - Бългерия, майна.

Потребителски аватар
Странджата
Контакти:

Мнениеот Странджата » 09 юни 2021 09:36

Що бе, ако си филантроп, що да не направиш саламена фабрика? Нека и други да видят блачко, не само ти да замезваш!

Потребителски аватар
sinqkrepost1914
Контакти:

Мнениеот sinqkrepost1914 » 09 юни 2021 11:02

Някой от тук има ли вече новата разплащателна карта на Левски, която се взима от easypay ? И нещо не ми стана ясно при какви условия се взима. Или ако си подновиш членството или ако го заявиш. Да заявиш - ок, значи нямаш членска карта все още. Но кога някой, някъде е казал относно подновяването на тези, които вече притежават. Аз моята я имам от да кажем месец след като стартира кампанията. До кога е валидна ? Кога трябва да се подновява ? Преди време бях чел нещо, че ще важат до края на 2021-а. Ако някой е по-запознат да каже.
He never won the Ballon d'or, but he definitely won our hearts !
-Steven Gerrard

Потребителски аватар
modor
Контакти:

Мнениеот modor » 09 юни 2021 11:36

Аз като си вадих ми поискаха само лична карта. Тръгнах да си показвам членската карта, но жената зад касата каза, че не е нужно. Беше левскарка на всичкото отгоре 8-)
Членските ни карти са до края на тази година.
"Компромисът е краткия път към провала!" -
Станимир Стоилов.

Потребителски аватар
groti
Контакти:

Мнениеот groti » 09 юни 2021 11:40

Говори се за нов голям спонсор, който иска да дава пари.. Всички искат да наливат в Левски 8-)
110 години любов!

Върни се в “Левски”