Без цензура!

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

realno
Контакти:

Re: /анкета/ Без цензура!

Мнениеот realno » 08 юни 2021 13:31

Непринуден написа:
Martinez1948 написа:
Непринуден написа: Аз съм от ЦСКА. Както искаш го разбирай

Да, разбрал съм ви тезата още от преди 6 години....
Щом играе на Армията с червени екипи, това е ЦСКА ( а вие както винаги сте си от ЦСКА) нищо че това дори може да е преместен и преименуван Левски .... с все ГонзУ и целият им...футболен и умствен капацитет.

За това ви пожелавам още 6 пъти някой да ви спаси отбора с маркетингови трикове.

Нищо не си разбрал. Като те слушам излиза, че в един мрачен следобед съм седнал замислен и съм си казал, че вече ЦСКА го няма, но няма да го признавам и ще си съчиня убедителна "теза" кой да е ЦСКА.

Дрън-дрън. Нищо не съм правил. ЦСКА си е ЦСКА независимо какво мисля.

ЦСКА - София не е ЦСКА независимо, какво твърдиш. Ако ЦСКА беше жив, нямаше да има нужда да припознавате преименувания Литекс - София и да пишете декларации и да се кълнете, че никога няма да сте припознавачи на Литекс.

П.С. ПОгледни ми подписа... :mrgreen:
Сектор Г:"Всъщност няма „сливане”,няма и „обединение”–има единствено преименуване на Литекс,.Ако за тези„привърженици” е толкова лесно да решат, че това е ЦСКА, то жалко за тях..носите..срам за истинските Армейци! Сбогом, няма да ни липсвате!"

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

Мнениеот delqnski47 » 08 юни 2021 14:26

Martinez1948 написа:Щом играе на Армията с червени екипи, това е ЦСКА

Да, точно така :!: Пише го в становището на КАС както и на ФИФА. :lol: От значение е какво е възприятието на феновете. Едно то значенията. Другите са тея, които ги повтаряме от години. Хората са го написали в прав текст за Бога. :lol:
Ти ако не го възприемаш, не ходиш. Никой никъде не те кара на сила. :lol:
As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.

vlong
Контакти:

Мнениеот vlong » 08 юни 2021 14:50

Това сигурно е единствената снимка на Танита Ганчева.
САМО ЛЕВСКИ!

Потребителски аватар
Sstefanov
Контакти:

Мнениеот Sstefanov » 08 юни 2021 16:47

Някой може ли да постне, писмото/решението на КАС. Не е за заяждане. Искам да прочета 1 параграф. :) Благодаря предварително.

Mitata
Контакти:

Мнениеот Mitata » 08 юни 2021 17:29

realno написа:
Непринуден написа:
Martinez1948 написа:

Щом играе на Армията с червени екипи, това е ЦСКА ( а вие както винаги сте си от ЦСКА) нищо че това дори може да е преместен и преименуван Левски .... с все ГонзУ и целият им...футболен и умствен капацитет.

За това ви пожелавам още 6 пъти някой да ви спаси отбора с маркетингови трикове.

Нищо не си разбрал. Като те слушам излиза, че в един мрачен следобед съм седнал замислен и съм си казал, че вече ЦСКА го няма, но няма да го признавам и ще си съчиня убедителна "теза" кой да е ЦСКА.

ЦСКА - София не е ЦСКА независимо, какво твърдиш. Ако ЦСКА беше жив, нямаше да има нужда да припознавате преименувания Литекс - София и да пишете декларации и да се кълнете, че никога няма да сте припознавачи на Литекс.

ЦСКА НИКОГА не е умирал, Баце.
ЦСКА, ЦСКА всичко започва и свършва така,
ЦСКА, ЦСКА, затова е измислен света!

realno
Контакти:

Мнениеот realno » 08 юни 2021 17:31

delqnski47 написа:
Martinez1948 написа:Щом играе на Армията с червени екипи, това е ЦСКА

Да, точно така :!: Пише го в становището на КАС както и на ФИФА. :lol: От значение е какво е възприятието на феновете. Едно то значенията. Другите са тея, които ги повтаряме от години. Хората са го написали в прав текст за Бога. :lol:
Ти ако не го възприемаш, не ходиш. Никой никъде не те кара на сила. :lol:

То е ясно, че играете, на армията с червени екипи и емблема, но въпроса е как стана това и за сметка на кого и чрез кого. :mrgreen:
Последна промяна от realno на 08 юни 2021 17:37, променено общо 1 път.
Сектор Г:"Всъщност няма „сливане”,няма и „обединение”–има единствено преименуване на Литекс,.Ако за тези„привърженици” е толкова лесно да решат, че това е ЦСКА, то жалко за тях..носите..срам за истинските Армейци! Сбогом, няма да ни липсвате!"

Потребителски аватар
djd
Контакти:

Мнениеот djd » 08 юни 2021 17:35

Sstefanov написа:Някой може ли да постне, писмото/решението на КАС. Не е за заяждане. Искам да прочета 1 параграф. :) Благодаря предварително.

Решението още никъде не се вижда да е публикувано. Спортал творят по разкази на очевидци.

realno
Контакти:

Мнениеот realno » 08 юни 2021 17:36

Mitata написа:
realno написа:
Непринуден написа:
Martinez1948 написа:

ЦСКА НИКОГА не е умирал, Баце.

Естествено. Явно повече ви харесва да има в името Тире. Но пък защо тогава се срамувате от него? Или пък зад Тирето наднича Литекс? :mrgreen:

Върни се в “Левски”