Без цензура!

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

realno
Контакти:

Re: /анкета/ Без цензура!

Мнениеот realno » 08 юни 2021 11:51

Сега когато Ловешкото ЦСКА е вече окончателно наследник на предишното ЦСКА и много футболисти и агенти ще си получат дължимото, дали НАП ще си потърси десетките милиони ?
Сектор Г:"Всъщност няма „сливане”,няма и „обединение”–има единствено преименуване на Литекс,.Ако за тези„привърженици” е толкова лесно да решат, че това е ЦСКА, то жалко за тях..носите..срам за истинските Армейци! Сбогом, няма да ни липсвате!"

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

Мнениеот delqnski47 » 08 юни 2021 11:53

realno написа:Сега когато Ловешкото ЦСКА е вече окончателно наследник на предишното ЦСКА и много футболисти и агенти ще си получат дължимото, дали НАП ще си потърси десетките милиони ?

И вие сте наследници , спокойно само ;)
As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.

Потребителски аватар
pomiqrat
Контакти:

Мнениеот pomiqrat » 08 юни 2021 12:56

Не ви ли омръзна пет години едно и също Поне различни хора да бяхте. НАП и всеки по производството по несъстоятелност вече си взеха дължимото.
4 000 и пак ми задай същия въпрос.

Става въпрос за 1989 г. :lol: :oops: :lol:
Drunken_Master написа:а доходът на глава от населението - 7500 долара годишно (повече, отколкото през 2011 г.)

Drunken_Master написа:България щеше да е 50-60 млн., ако не бяхме под Османско робство.

Ozzimozzi
Контакти:

Мнениеот Ozzimozzi » 08 юни 2021 12:58

На мен ми е любопитно да видя НАП каква бележка са издали на Подуенци, та така безпроблемно взеха лиценз! ;)
Защо Левски не е обслужвал дълга си към НАП в последните 2 години, при положение, че това е водещото плащане за придобиване на лиценз?
- Не бих казал, че плащанията към НАП са най-важното нещо за получаване на професионален лиценз.

Красимир Иванов

Непринуден
Контакти:

Мнениеот Непринуден » 08 юни 2021 13:06

realno написа:Сега когато Ловешкото ЦСКА е вече окончателно наследник на предишното ЦСКА и много футболисти и агенти ще си получат дължимото, дали НАП ще си потърси десетките милиони ?

Нещо не си разбрал. Не е тръгнала реката от пари да залива всички пострадали от предишните ръководства на ЦСКА.
То и затова сегашното прави тези неща на които вие се вързахте и ги взехте за Литекс, а нас за припознавачи. Нали това беше целта. Глупаците да се хванат на номера и ето на теб с клин не могат да ти избият от главата, че ЦСКА е умряло, ние не сме тях, ние сме Литекс и т.н. Изпълнихме си целта*. Не спирай и не се отклонявай от мисията си (да разясняваш кои сме). Нужно ни е.

*Ние сме по целите. Шампион, успехи срещу еврошампиони, съществените неща.
Вие по приказките. Важно било участието, а не победата, да е със собствени юноши, но пък може да те бият анонимници и т.н.
"В началото на 1969 година Левски пък бе превзет от милиционерите и техния клуб Спартак"(Жаклин Михайлов)
50 години без софийския Левски (1914-1969), мир на праха му.

Потребителски аватар
LoveAndPeace
Контакти:

Мнениеот LoveAndPeace » 08 юни 2021 13:09

pomiqrat написа:Не ви ли омръзна пет години едно и също Поне различни хора да бяхте. НАП и всеки по производството по несъстоятелност вече си взеха дължимото.

Дължимото или част от дължимото :?

Непринуден
Контакти:

Мнениеот Непринуден » 08 юни 2021 13:10

Martinez1948 написа:
Непринуден написа: Аз съм от ЦСКА. Както искаш го разбирай

Да, разбрал съм ви тезата още от преди 6 години....
Щом играе на Армията с червени екипи, това е ЦСКА ( а вие както винаги сте си от ЦСКА) нищо че това дори може да е преместен и преименуван Левски .... с все ГонзУ и целият им...футболен и умствен капацитет.

За това ви пожелавам още 6 пъти някой да ви спаси отбора с маркетингови трикове.

Нищо не си разбрал. Като те слушам излиза, че в един мрачен следобед съм седнал замислен и съм си казал, че вече ЦСКА го няма, но няма да го признавам и ще си съчиня убедителна "теза" кой да е ЦСКА.

Дрън-дрън. Нищо не съм правил. ЦСКА си е ЦСКА независимо какво мисля.
"В началото на 1969 година Левски пък бе превзет от милиционерите и техния клуб Спартак"(Жаклин Михайлов)
50 години без софийския Левски (1914-1969), мир на праха му.

Потребителски аватар
LoveAndPeace
Контакти:

Мнениеот LoveAndPeace » 08 юни 2021 13:15

Непринуден написа:Нищо не си разбрал. Като те слушам излиза, че в един мрачен следобед съм седнал замислен и съм си казал, че вече ЦСКА го няма, но няма да го признавам и ще си съчиня убедителна "теза" кой да е ЦСКА.

Дрън-дрън. Нищо не съм правил. ЦСКА си е ЦСКА независимо какво мисля.

ЦСКА-СОФИЯ с чий 5 години назад история и финансови резултати участва в търга за Армията и Панчарево :?

Потребителски аватар
pomiqrat
Контакти:

Мнениеот pomiqrat » 08 юни 2021 13:18

LoveAndPeace написа:
pomiqrat написа:Не ви ли омръзна пет години едно и също Поне различни хора да бяхте. НАП и всеки по производството по несъстоятелност вече си взеха дължимото.

Каквото е казал съдът и законът - това е.
4 000 и пак ми задай същия въпрос.

Става въпрос за 1989 г. :lol: :oops: :lol:
Drunken_Master написа:а доходът на глава от населението - 7500 долара годишно (повече, отколкото през 2011 г.)

Drunken_Master написа:България щеше да е 50-60 млн., ако не бяхме под Османско робство.

Потребителски аватар
LoveAndPeace
Контакти:

Мнениеот LoveAndPeace » 08 юни 2021 13:23

pomiqrat написа:
LoveAndPeace написа:

Каквото е казал съдът и законът - това е.

Така е! И все пак не трябва да се забравя , че НАП взе 5 от 14М.

Върни се в “Левски”