Тема за политика - Свят

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
fcb_bg
Контакти:

Re: Тема за политика - Свят

Мнениеот fcb_bg » 05 юни 2021 21:23

Гърците явно са по-просто дето си искаха своето. Кво да й уйдисваш на страна раздирана от макета сърби и албанци. Голям проблем им е идентетот щото.....
Спрете да си хвърляте поне фасовете на земята.
Дедите ви не са ляли кръв тук за това.

Потребителски аватар
doktora25
Контакти:

Мнениеот doktora25 » 05 юни 2021 21:40

Ужасно е че аргументите и контрааргументите за македонците ги пречупват през лагери, шапки, натиск от "съюзници", крадене на история и т.н. и т.н. За обикновените хора в двете страни с изключение на крайните националисти тези неща не са от първостепенно значение. Ние имаме интерес от влизането им в ЕС веднага и безусловно, заради хората в двете държави, заради културния обмен, търговския, образователния и туристическия, за да паднат практически границите, за да печелим от всичко това, да реализираме съвместни проекти, да разширим влиянието си там, да градим мостове, а не да си създаваме врагове. Все ми е едно Гоце Делчев дали се самоопределял като българин, македонец или костариканец дори, интересува ме с Гоце от Струмица да мога да изпия по една ракия и да обсъдя къде девойчетата са най-харни.
Последна промяна от doktora25 на 05 юни 2021 21:45, променено общо 3 пъти.
Само Левски шампион!
Упамекано вън от Байерн!
Не на зимното часово време!
Не на здравния фашизъм!
Да на референдума за мир и суверенитет! Никога подлоги на САЩ!
Вън ПП, ИТН, ДБ, ГЕРБ и ДПС от България! Не на санкциите и цензурата!

Потребителски аватар
Groucho
Контакти:

Мнениеот Groucho » 05 юни 2021 21:41

THE G.A.M.E написа:Миланист, само времето ще покаже кое е правилното решение спрямо "Македония".

Не знам, според мен България трябва да демонстрира сила сега, докато все още има някакъв инструмент за натиск, за да защити историята си и да покаже пред света дългогодишните антибългарски процеси в региона.

Според теб България трябва да остави ония сърбомакаци с промити мозъци да продължат да подменят паметта на българи, които са умирали за българщината в Македония заради едната гола надежда, че евентуално, след години северномакетата ще променят отношението и мисленето си към България, защото ЕС, НАТО, САЩ или някой друг неясен обект видиш ли евентуално ще спре влиянието на службите на Сърбия и Русия върху техните управници :roll: :lol:

Е, аз предпочитам българската държава да се погрижи сама за своите дела, а не да чака нещо неопределено в бъдещето, което я се случи, я - не.

Потребителски аватар
pomiqrat
Контакти:

Мнениеот pomiqrat » 05 юни 2021 21:45

Радев при първа възможност ще ги признае
4 000 и пак ми задай същия въпрос.

Става въпрос за 1989 г. :lol: :oops: :lol:
Drunken_Master написа:а доходът на глава от населението - 7500 долара годишно (повече, отколкото през 2011 г.)

Drunken_Master написа:България щеше да е 50-60 млн., ако не бяхме под Османско робство.

Потребителски аватар
fcb_bg
Контакти:

Мнениеот fcb_bg » 05 юни 2021 23:23

doktora25 написа:Ужасно е че аргументите и контрааргументите за македонците ги пречупват през лагери, шапки, натиск от "съюзници", крадене на история и т.н. и т.н. За обикновените хора в двете страни с изключение на крайните националисти тези неща не са от първостепенно значение. Ние имаме интерес от влизането им в ЕС веднага и безусловно, заради хората в двете държави, заради културния обмен, търговския, образователния и туристическия, за да паднат практически границите, за да печелим от всичко това, да реализираме съвместни проекти, да разширим влиянието си там, да градим мостове, а не да си създаваме врагове. Все ми е едно Гоце Делчев дали се самоопределял като българин, македонец или костариканец дори, интересува ме с Гоце от Струмица да мога да изпия по една ракия и да обсъдя къде девойчетата са най-харни.

Е, ти с Гоце пак може да си пиеш ракията и да задиряте девойките, ама национален интерес се отстоява. Иначе - те пък ония за кво са правили Съединението...

На линия
Потребителски аватар
Thsmith
Контакти:

Мнениеот Thsmith » 06 юни 2021 05:12

fcb_bg написа:Аре де не разба ли и ти, нарамваме пушките, сваляме оня лошия и сичко тръгва по мед и масло. Корупцията ще изчезне, законите ще се прилагат твърдо, народа ще спре да си цапа тъпо земята, Мустафа ще тропне хоро, а Смит ще се ожени и ще има 5 деца.
Само дето да се сещам как западните авери подкрепяха 3 мандата ОПГ-то и не им пукаше какво става тук?

Eheee, какво ти сторих бре? Защо така с лошо?
[center][wrapimg=]https://s31.postimg.cc/edpbxz4ob/Avatar_250.png[/wrapimg]

Sometimes democracy must be bathed in blood.

A.Pinochet[/center]

Потребителски аватар
doktora25
Контакти:

Мнениеот doktora25 » 06 юни 2021 08:38

fcb_bg написа:
doktora25 написа:Ужасно е че аргументите и контрааргументите за македонците ги пречупват през лагери, шапки, натиск от "съюзници", крадене на история и т.н. и т.н. За обикновените хора в двете страни с изключение на крайните националисти тези неща не са от първостепенно значение. Ние имаме интерес от влизането им в ЕС веднага и безусловно, заради хората в двете държави, заради културния обмен, търговския, образователния и туристическия, за да паднат практически границите, за да печелим от всичко това, да реализираме съвместни проекти, да разширим влиянието си там, да градим мостове, а не да си създаваме врагове. Все ми е едно Гоце Делчев дали се самоопределял като българин, македонец или костариканец дори, интересува ме с Гоце от Струмица да мога да изпия по една ракия и да обсъдя къде девойчетата са най-харни.

Е, ти с Гоце пак може да си пиеш ракията и да задиряте девойките, ама национален интерес се отстоява. Иначе - те пък ония за кво са правили Съединението...

Национален интерес е да градим мостове и да нямаме врагове, а не само да се тупаме по гърдите "Булгар!" Трябва да гледаме повече към бъдещето, а не към миналото. В историята трябва да търсим главно какво ни сближава с всеки един народ, евентуално само на кого не трябва да се доверяваме сляпо. Ние сме и европейци, защото живеем на най-цивилизованото място и сме едни от основателите на европейската цивилизация (по тракийска линия), и славяни, защото сме най-красиви и говорим на един език, и южняци, защото сме най-темпераментни и имаме хубава кухня, и балканджии, защото сме здравеняци, инатлии в хубавия смисъл на думата и имаме хубава музика, не знам по азиатска линия дали можем да намерим културно-исторически допирни точки, спори се по този въпрос. Ние трябва да се гордеем с всичко това, да се чувстваме част от всички тези общности и да сме в добри отношения с всички тях. Да ликвидираме всички чуждестранни военни бази на наша територия.
Само Левски шампион!
Упамекано вън от Байерн!
Не на зимното часово време!
Не на здравния фашизъм!
Да на референдума за мир и суверенитет! Никога подлоги на САЩ!
Вън ПП, ИТН, ДБ, ГЕРБ и ДПС от България! Не на санкциите и цензурата!

Потребителски аватар
fcb_bg
Контакти:

Мнениеот fcb_bg » 06 юни 2021 14:47

Ами добре, гради мостове, само внимавай какво ще намериш на другия бряг.
В РСМ ще може да се изучава сръбски език, ама български не.

Потребителски аватар
ivan56
Контакти:

Мнениеот ivan56 » 06 юни 2021 15:55

fcb_bg написа:Ами добре, гради мостове, само внимавай какво ще намериш на другия бряг.
В РСМ ще може да се изучава сръбски език, ама български не.

Градиш мостове а на отсрещния бряг, промит македоносръбски мозък ти вика татар.
Не казвам, че всички северджани са такива, ама едно 80% са ей такива идиоти.
Титови израстъци.
Тука вече е с тризнаци Сиса :lol:
Drunken_Master написа:
SSS написа:Ти сам натъртваше,че си адски сериозния човек с тризнаци и си управител на гурме ресторан

това е от един друг форум,момчето тръгва да звъни на бившето ми работно място "за да докаже нещо"...

Martinez1948
Контакти:

Мнениеот Martinez1948 » 06 юни 2021 16:34

THE G.A.M.E написа:

Според мен номерата им в ЕС няма да минават.
Трябва да се направят известни компромиси, влязат ли веднъж, ще са малко по-малко податливи на простотии.
Просто от това ще зависят евро-субсидиите им.

Македонската државЪ е коминтерно творение, факт. Обаче не забравяй, че никой от запад не е имал нищо против.
А ЕС(ССР) по-скоро нас да ни накара ние да признаем тяхната история, от колкото те да се съобразят с нас.
Историята показва, че няма абсолютно никакво значение каква е историческата истина, важното е кой е силният на деня. / а това не сме ние....както винаги/
Който бан подклажда другиму, сам изяжда него
“Bunch of slack-jawed faggots around here. This stuff’ll make you a goddamn sexual tyrannosaurus, just like me….”

Върни се в “Свободна зона”