Левски: Всичко около клуба

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
I_Tuk_Froid_Pobedi
Контакти:

Re: Левски: Всичко около клуба / DMS LEVSKI на номер 17777

Мнениеот I_Tuk_Froid_Pobedi » 05 юни 2021 12:48

Обръщение на Джо Диксън след края на сезона на Staines Town: https://stainestownfootballclub.co.uk/a ... -chairman/

Изглежда е придобил отбор в доста тежка позиция. Били са на прага да бъдат закрити или обединени с друг отбор. Някои акценти от казаното от него:

"We decided to appoint Cristian Colás as the club’s new manager and Stuart Bimson as his assistant on what was a more than a competitive budget to keep us in the division.The playing budget, a topic of popular conversation was larger than more than half of the teams in the Southern Premier Division...

Finally with regards to next season we plan to be as competitive as possible. I expect there to be developments over summer with regards to off field issues but it is possible that we start the 2019/20 season working under the same constraints as we have finished this season. That does not mean that we will not invest in a competitive playing squad and experienced coaching staff but it is very important that we all work together to maximise this...

Staines Town Football Club is a huge part of this local community and to be as competitive as possible next season we need to tap into that. We need to attract local sponsors who are prepared to support us, attract new local fans and look into potential grants and schemes that can help support the football club."

Положението ми прилича на "пАри нЕма, действайте" :mrgreen: Може би няма как да построят мол до статиона в Стейнс Таун? :idea:

vvessel
Контакти:

Мнениеот vvessel » 05 юни 2021 14:04

От където и да се погледне Диксън изглежда като нает да е лице на някой, който иска да остане в сянка. Което си е притеснително. Защо някой ще се крие така старателно толкова време? Варианти и спекулации може да се измислят много, но най- добре да се изчака да се види какво ще се случи в края на краищата. Все си мисля, че всичко ще се избистри около изборите. Обаче не съм оптимист, колкото и да ми се иска.

Потребителски аватар
LoveAndPeace
Контакти:

Мнениеот LoveAndPeace » 05 юни 2021 15:17

peliforewer написа:
LoveAndPeace написа::lol: :lol: Пише ли новото кърваво писмо - "Защо само за Левски , искаме и ний" :)
Съвсем на място ще ви припомня нещо много много много важно и точно.
България има природни богатства,
България има народ несломим.
България има от всичко по малко,
Но само един "Левски"- футболен тим.
Мъждукат и други тимчета разни,
Мъждукат, но "Левски" блести.
Опитват се с "Левски" да крачат,
Те крачат,
а "Левски" лети!

Имах леки съмнения за тази сделка,но след твоя коментар съм оптимист :) .

Ти остави съмненията , леки , тежки :lol: забавно е отношението на феновете на другите отбори към казуса.
Все едно аз да чакам с нетърпение Баце да падне окончателно и като домино едно след друго и друго и друго :? да се затъркалят .......бизнесите на Домусчиев , желанието на Марица-изток 2 да притежава футболен отбор , бившият шеф на НАП Красимир Стефанов пак да припознае като заплаха за живота си думите на Гриша Ганчев - "Ще ви изкормя и ще ви закача червата."
:) въобще не ме интересуват

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 08 юни 2021 08:51

Гробовно мълчание. Що така, колеги?
Иначе да, голям гъдел е да гледаш как феновете на едни два други отбора газ пiкаят в момента заради случващото се. На мен ми се струва, че на тях им изглежда повече като напълно възможно всичко да е истина, отколкото на самите левскари. Знаеше се, че Боко падне ли заедно с Шиши, ще им промяна за "Левски". И тя няма как да е негативна. И във В, но свободни ще сме. Докато те ще чакат със свити сърца попадането на техните бащици в някой магнитен списък. Добре е и че Васко Зара не ни е бащица вече, понеже сега щеше да е ад.

Потребителски аватар
шивача
Контакти:

Мнениеот шивача » 08 юни 2021 09:30

Мето, аз очаквам сделка да има. Но няма грам логика нещо от казаното за тези милиони да бъде истина. Ако ми намериш сламка , за която да се хвана, няма да е удавя. Вероятно тоя Диксън ще свърши черната работа, нещо като нашия Паслар!?
НОСТРАДАМУС : 2024г болната мома отива в отвъдното !

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 08 юни 2021 10:31

шивача написа:Мето, аз очаквам сделка да има. Но няма грам логика нещо от казаното за тези милиони да бъде истина. Ако ми намериш сламка , за която да се хвана, няма да е удавя. Вероятно тоя Диксън ще свърши черната работа, нещо като нашия Паслар!?

А аз очаквам това да се окаже или втора "Казанска афера" или този Диксън да е подставено лице. На кого... не знам. Васко Зара? Да си купиш клуб, щото искаш да строиш мол ми звучи толкова сериозно, колкото да си купя саламена фабрика, щото ми се е дояла луканка.

Потребителски аватар
groti
Контакти:

Мнениеот groti » 08 юни 2021 10:56

metodito написа:
шивача написа:Мето, аз очаквам сделка да има. Но няма грам логика нещо от казаното за тези милиони да бъде истина. Ако ми намериш сламка , за която да се хвана, няма да е удавя. Вероятно тоя Диксън ще свърши черната работа, нещо като нашия Паслар!?

А аз очаквам това да се окаже или втора "Казанска афера" или този Диксън да е подставено лице. На кого... не знам. Васко Зара? Да си купиш клуб, щото искаш да строиш мол ми звучи толкова сериозно, колкото да си купя саламена фабрика, щото ми се е дояла луканка.

Помисли ако искаш да строиш бизнес / търговски център колко би ти струвало да си купиш земя, всичките простотии около придобиването и прочие и колко ще ти струва да купиш клуб пред фалит, да му хвърляш 10 - 15 милки годишно и да ползваш земята? Ти какво мислиш, че иска да направи лилипутът от Микре? Проблемът при него е, че трябва да застроява парк и ако има нормална власт ще удари на греда. Иначе за нас е ясно.. Мол на мястото на тренировъчните игрища, нови такива в близост до София и така..
110 години любов!

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 08 юни 2021 11:26

groti написа:
metodito написа:

Помисли ако искаш да строиш бизнес / търговски център колко би ти струвало да си купиш земя, всичките простотии около придобиването и прочие и колко ще ти струва да купиш клуб пред фалит, да му хвърляш 10 - 15 милки годишно и да ползваш земята? Ти какво мислиш, че иска да направи лилипутът от Микре? Проблемът при него е, че трябва да застроява парк и ако има нормална власт ще удари на греда. Иначе за нас е ясно.. Мол на мястото на тренировъчните игрища, нови такива в близост до София и така..

Да купиш земя в центъра на София от корумпираната Фандъкова и да узакониш сделката? Колко пък толкова ще струва? Не забравяй, че това е България.
Да не говорим, че ако е толкова богат и става дума за фонд, а не за някакво си лице, ще си закупят направо готов и разработен мол в центъра на София. Така поне мисля.

Потребителски аватар
NOMER14
Контакти:

Мнениеот NOMER14 » 08 юни 2021 11:42

Фандъкова не е корумпирана, тя даскалица по руски. С твърдия софийски диалект представям си какъв руски говори.

Потребителски аватар
pomiqrat
Контакти:

Мнениеот pomiqrat » 08 юни 2021 13:15

metodito написа:
groti написа:
metodito написа:

Да купиш земя в центъра на София от корумпираната Фандъкова и да узакониш сделката? Колко пък толкова ще струва? Не забравяй, че това е България.
Да не говорим, че ако е толкова богат и става дума за фонд, а не за някакво си лице, ще си закупят направо готов и разработен мол в центъра на София. Така поне мисля.

С размерите на Герена вероятно €20 млн.

И кое му е лошото ГГ да застрои Армията и да облагороди парка? Ще те е страх ли да минаваш като знаеш, че вече не е свърталище на човекоподобни?
Последна промяна от pomiqrat на 08 юни 2021 13:18, променено общо 1 път.
4 000 и пак ми задай същия въпрос.

Става въпрос за 1989 г. :lol: :oops: :lol:
Drunken_Master написа:а доходът на глава от населението - 7500 долара годишно (повече, отколкото през 2011 г.)

Drunken_Master написа:България щеше да е 50-60 млн., ако не бяхме под Османско робство.

Върни се в “Левски”