Левски: Всичко около клуба

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

dedra
Контакти:

Re: Левски: Всичко около клуба / DMS LEVSKI на номер 17777

Мнениеот dedra » 02 юни 2021 13:43

При положение, че ще се инвестират 100-150 млн. това с Мъри и неговите петгодишни планове ми се струва неприемливо. Аз искам да видя "Левски" шампион, колкото се може по-скоро.

Потребителски аватар
LoveAndPeace
Контакти:

Мнениеот LoveAndPeace » 02 юни 2021 13:57

LM10 написа:
dkrem написа:Предвид присъствието на Мъри там, предполагам не се е говорило за придобиването на клуба, а по-скоро спортно-технически въпроси, селекция, както спомена и друг човек от форума преди мен.
Извън темата - Не разбирам каква е тази фиксация към Мъри Стоилов, едва ли не това е единствения треньор на Света, който може да води Левски. Нелош треньор, но факта че лъмти за пари и на няколко пъти отказа да дойде, защото Левски е в кофти положение, ме отвращава от него.

И аз съм на същото мнение за Мъри. Още помня как му се молеха да се върне, а той избра на Цветан Василев милионите и като надуши какво ще стане с КТБ пръв избяга от Ботев.

Дано си свърши добре работа, иначе е ясно, че е сребролюбец.

Сребролюбец , сребролюбец , но отказа на Лудогорец :? нещо което Херо не направи , а и той обича да работи на места в които не се чудиш как да мотивираш да тренират и играят футболисти неполучавали заплати с месеци.
Може би просто не иска да записва по 3-4 поредни загуби , да го псуват и след някоя такава на Герена да се чуди как да обясни , че загубата е нормална , защото играчите толкова си могат. А те могат толкова , защото ПАРИ за по-добри НЯМА.

vvessel
Контакти:

Мнениеот vvessel » 02 юни 2021 14:09

dedra написа:При положение, че ще се инвестират 100-150 млн. това с Мъри и неговите петгодишни планове ми се струва неприемливо. Аз искам да видя "Левски" шампион, колкото се може по-скоро.

Какъв Мъри, какви пет лева? Някой виждал ли го е изобщо заедно с упоменатите преговарящи? Снимчица нещо? Сега снимка се прави за 3-4 секунди. Тия дето са писали тези измишльотини, що не качиха поне една. Или да му звъннат и да питат Мъри - Абе, вярно ли си направиш селекцията и само чакаш кеш?
Някой в момента води сериозна кампания по дезинформация и пуска обилно мъгла. Само трябва да разберем каква е целта, но в никакъв случай не е в полза на клуба.

Потребителски аватар
mikata

Мнениеот mikata » 02 юни 2021 14:14

Вчера имаше снимка в топспорт на Сираков и Мъри заедно.
България има природни богатства,

България има народ несломим,

България има от всичко по малко

но само един - ЛЕВСКИ футболен тим !

Потребителски аватар
modor
Контакти:

Мнениеот modor » 02 юни 2021 14:18

Много скоро ще пусна една стена на срама.
"Компромисът е краткия път към провала!" -
Станимир Стоилов.

vvessel
Контакти:

Мнениеот vvessel » 02 юни 2021 14:21

mikata написа:Вчера имаше снимка в топспорт на Сираков и Мъри заедно.

Тъпспорт изобщо не ги чета, но резонния въпрос е от кога е снимката и защо са били заедно. Може да са извадили някоя стара за илюстрация. Ако и Джизъса или Диксън бяха на нея, това вече е нещо ново.

Потребителски аватар
mikata

Мнениеот mikata » 02 юни 2021 14:21

vvessel написа:
mikata написа:Вчера имаше снимка в топспорт на Сираков и Мъри заедно.

Тъпспорт изобщо не ги чета, но резонния въпрос е от кога е снимката и защо са били заедно. Може да са извадили някоя стара за илюстрация. Ако и Джизъса или Диксън бяха на нея, това вече е нещо ново.

Сираков е със същите дрехи

[offtopic]Изображение[/offtopic]
България има природни богатства,

България има народ несломим,

България има от всичко по малко

но само един - ЛЕВСКИ футболен тим !

vvessel
Контакти:

Мнениеот vvessel » 02 юни 2021 14:31

LoveAndPeace написа:Сребролюбец , сребролюбец , но отказа на Лудогорец :?

Сега потърсих защо им е отказал и познай защо - от сребролюбие :)
В договора имало клауза за неустойка 3 месеца, ако го освободят по-рано, а той искал до края на контракта. Освен това пишеше, че щял да взима към милион евро на година за 2,5 или 3,5 години. Определено не е имал морални задръжки :)
Иначе тая чорбарска помия в лупа навява на мисълта, че те яко бълват партенки и фактът че са снимали всички освен него все пак е съмнителен. Пак казвам, че мътилката е голяма и не е в полза на клуба.
п.п. Доживяхме в разни жълто- кафяви сайтчета да търсим новини за отбора и да предполагаме какво се случва по изгрухтяване на кочинопоклонник или по разни мътни снимки от някой, някъде си.

Warped
Контакти:

Мнениеот Warped » 02 юни 2021 14:50

Лицето Станимир Стоилов е класика по леженето на стари лаври...
1. Имаше големи провали
2. без пари няма да иде и до тоалетната
Непринуден:
Нямам време за странични неща. В момента най-важното е това на снимката. Гледам го, любувам се и бия чикии.

Върни се в “Левски”