Селекцията в Ливърпул
Модератори: Gil-galad, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
- KOPScousers
- Контакти:
Re: Селекцията в Ливърпул
Ей, човек да не пусне слухче... Тази вечер в Туитър има доста слухове за Дака в Ливърпул, но като се замисля как предстои КАН през януари и Мане и Салах, че и Кейта ще заминат за 1 месец по средата на сезона, направо се изривам... Да не говорим, че има теоретичен шанс Конате да реши да играе за Мали и просто ще стане перфектно, още един африканец ще ни дойде доста в повече... 
:mrgreen:Los Che написа:Цар Поп може да си снима извлечението от банковата сметка, нали печели 1000 пъти повече от нас нисшите.
[center][wrapimg=]https://64.media.tumblr.com/a41d2b9b2ef5da9269e970939b73eb12/fba1847d5f32aa89-b3/s400x600/b801d85a34567902da1b9c5a80dc6f6c37c40ad8.gif[/wrapimg][/center]
- Liverpool_EC
- Контакти:
daduradam написа:Red_Neck написа:По линии:
Аз се надявам на разкешване на Матип ( 30М макс) и активиране на клаузата на Кабак.
Как 30 за Матип , бе, кой ще е толкова заспал за тоя куц кон да изсипе 30 милионаИначе Кабак нали го върнахме, пишеш се, че нямаме интерес за постоянно да го взимаме, знае ли се
За Кабак още преди официално да се откажат, се чуваше, че понеже Шалке изпадна ще се направят на луди да платят 18те млн и сега ще се мъчат да ги изнудват да го вземат за по-малко пари. А могат да го покрият спокойно с трансфера на Матип...и ще спестят от разликата в заплатата
KOPScousers написа:Ей, човек да не пусне слухче... Тази вечер в Туитър има доста слухове за Дака в Ливърпул, но като се замисля как предстои КАН през януари и Мане и Салах, че и Кейта ще заминат за 1 месец по средата на сезона, направо се изривам... Да не говорим, че има теоретичен шанс Конате да реши да играе за Мали и просто ще стане перфектно, още един африканец ще ни дойде доста в повече...
Патсон Дака е от Замбия, а те не се класираха за финалния турнир и няма да играе на африканското януари
- lyubomir_v
- Контакти:
Догодина като почнат да се контузва халфовете(които се броят на пръстите на едната ръка), ще преквалифицираме ЦЗ като полузащитници
Конате снощи беше капитан на Франция 21,но отбора му отпадна на 1/4 финала от Нидерландия. Конате имаше някой чудесни прояви, но задряма при първия гол, а при втория с Упамекато се отплеснаха в атака в последната минута и нидерландците ги наказаха на контра.
Аз за халф съм си заплюл онова високо, тъмно момче на 19 години от Аякс 
Лошото е, че Мино Пиявицата му е агент
[offtopic][youtube]https://www.youtube.com/watch?v=Nojpj_XU28c[/youtube][/offtopic]
Лошото е, че Мино Пиявицата му е агент
[offtopic][youtube]https://www.youtube.com/watch?v=Nojpj_XU28c[/youtube][/offtopic]
"Левски срещу мракобесието - борба на волята срещу системата, доброто срещу злото! Това е заложено при нас. Отборът на народа срещу апарата, най-общо казано."
Из размислите на един „Дисидент“, или Как отборът на МВР и ДС пребори комунизма.
Из размислите на един „Дисидент“, или Как отборът на МВР и ДС пребори комунизма.
-
kircho_baretata
- Контакти:
Май никога не сме купували футболист представляван от тоя. Наколко европейски клуба директно си казват, че няма да преговарят за футболисти на тоя мениджър. Ливърпул не са казвали такова нещо, но си го спазват като чели.
kircho_baretata написа:Май никога не сме купували футболист представляван от тоя. Наколко европейски клуба директно си казват, че няма да преговарят за футболисти на тоя мениджър. Ливърпул не са казвали такова нещо, но си го спазват като чели.
I
След плюнките , които хвърли по Клоп и клуба заради един свой играч /Балотели/ едва ли е нужно да афишираме, че няма да работим с Лайнола
-
kircho_baretata
- Контакти:
jelew73 написа:kircho_baretata написа:Май никога не сме купували футболист представляван от тоя. Наколко европейски клуба директно си казват, че няма да преговарят за футболисти на тоя мениджър. Ливърпул не са казвали такова нещо, но си го спазват като чели.
I
След плюнките , които хвърли по Клоп и клуба заради един свой играч /Балотели/ едва ли е нужно да афишираме, че няма да работим с Лайнола
Еййй тоя Балотели го бях забравил.
- SgtLiberty
- Контакти:
Много силни слухове за Рафиня от Лиидс за 30-35 милиона, ако е вярно съм много за!!!
SgtLiberty написа:Много силни слухове за Рафиня от Лиидс за 30-35 милиона, ако е вярно съм много за!!!
Мисля, че е редно да си пускате източниците, защото буквално няма нито един достоверен, който да е казал нещо за Рафиня.