Ще ги занеса в северен Лондон!

https://dsport.bg/tomas-tuhel-i-valsheb ... video.html
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
miro_rz написа:Май ще отскоча до моста да открадна тези маратонки!![]()
Ще ги занеса в северен Лондон!![]()
delqnski47 написа:Аз лично не искам да ви наказват без публика с нашия реванш,щот ще е тъпо за нас феновете на ЦСКА да сме сами на стадиона.
onegavon написа:На Гришата и свирки ще му правим....
rhaegar написа:Вернер не е за тази схема с един нападател, особено срещу прибрани отбори. Иначе аз не съм съвсем недоволен от него. Да, завършващият му удар беше потресаващ цял сезон и това е най-важното за един нападател, но всичко останало му беше топ. Движение, позициониране, скорост, освобождаване на пространства за другите, един от най-работоспособните на терена. С правилния партньор до себе си, ще вкарва и голове.
JackPackage написа:miro_rz написа:Май ще отскоча до моста да открадна тези маратонки!![]()
Ще ги занеса в северен Лондон!![]()
Е ти ще ги занесеш и вашия вълшебник ще почне да води мачовете с джапанки![]()
Red_Neck написа:rhaegar написа:Вернер не е за тази схема с един нападател, особено срещу прибрани отбори. Иначе аз не съм съвсем недоволен от него. Да, завършващият му удар беше потресаващ цял сезон и това е най-важното за един нападател, но всичко останало му беше топ. Движение, позициониране, скорост, освобождаване на пространства за другите, един от най-работоспособните на терена. С правилния партньор до себе си, ще вкарва и голове.
Нещо като Али Соу с тази разлика, че на Баче Али му свирят по една засада на 3 мача, а на Тимо по 3 засади на мач
... и си пропуснал "дрибъл"
Red_Neck написа:rhaegar написа:Вернер не е за тази схема с един нападател, особено срещу прибрани отбори. Иначе аз не съм съвсем недоволен от него. Да, завършващият му удар беше потресаващ цял сезон и това е най-важното за един нападател, но всичко останало му беше топ. Движение, позициониране, скорост, освобождаване на пространства за другите, един от най-работоспособните на терена. С правилния партньор до себе си, ще вкарва и голове.
Нещо като Али Соу с тази разлика, че на Баче Али му свирят по една засада на 3 мача, а на Тимо по 3 засади на мач
... и си пропуснал "дрибъл"
Манчестър Сити вече планира следващите си трансферни ходове това лято. „Гражданите“ възнамеряват да инвестират 310 милиона евро за привличането на Хари Кейн от Тотнъм, Джак Грийлиш от Астън Вила и Нуно Мендеш от Спортинг Лисабон.
delqnski47 написа:Аз лично не искам да ви наказват без публика с нашия реванш,щот ще е тъпо за нас феновете на ЦСКА да сме сами на стадиона.
onegavon написа:На Гришата и свирки ще му правим....
JackPackage написа:Манчестър Сити вече планира следващите си трансферни ходове това лято. „Гражданите“ възнамеряват да инвестират 310 милиона евро за привличането на Хари Кейн от Тотнъм, Джак Грийлиш от Астън Вила и Нуно Мендеш от Спортинг Лисабон.
Дали Плешивия наркоман ще удари 1.5 млрд шейхови пари преди да го пратят при камилите, как мислите?![]()
![]()
Отсега мога да се хвана на бас, че дори и без Реал, Барса и Юве догодина Плешивия пак няма да вземе ШЛ![]()
Ще реши да се прави на велик в някой мач и ще излезе я без ДХ и нападател, я без КДБ (отпадането им от картофите в ШЛ) - просто идиота е завършен дебил и се изумявам как още го търпят чалмите![]()
Да питам, за сектантите му, миналото лято много искаше и изсипа едни 40-ина млн за Аке от Борнемут - как се вписа в отбора, колко мача изигра, успешен трансфер ли му го броим и него?
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 0 госта