Тема за политика - България

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
rhaegar
Контакти:

Re: Тема за политика - България

Мнениеот rhaegar » 31 май 2021 19:29

Warped написа:Значи на тая касова бележка д всеки може да види за кого си гласувал.
А отделно не се знае какво отчита машината. Тази хартия като се хвърли в урната няма шанс да не се отвори. Треа да я сгъна като дъвка :lol:

Те не се слагат в урната за бюлетини, а в една непрозрачна кутия. Наистина нищо не се вижда, а и както казах никой никъде не ги отваря. Гледа се крайния протокол от машината.
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

Изображение

Warped
Контакти:

Мнениеот Warped » 31 май 2021 19:34

8-) значи няма да има и прозрачна Луна това са неща които все трябва да се пишат в сайта на цик ама няма
Непринуден:
Нямам време за странични неща. В момента най-важното е това на снимката. Гледам го, любувам се и бия чикии.

Потребителски аватар
pomiqrat
Контакти:

Мнениеот pomiqrat » 01 юни 2021 10:51

[offtopic]
Thsmith написа:
pomiqrat написа:
Thsmith написа:
pomiqrat написа:
Thsmith написа:
pomiqrat написа:
1. Каракачанов е просто един министър и тъпите опити за сарказъм не минават
2. Някакъв от Лясковец разстреля командос и рани петима в пълно бойно снаражение с преправена ловна пушка

Треперим от страх https://tenor.com/view/soldier-kick-fun ... f-16411305 и от френските командоси, които Бай Иван само не изчука. Много трудно е да извършиш две движения за две секунди, за да заредиш пистолет и да стреляш по хора, които нямат чиста видимост към теб. Ти не осъзнаваш колко нелепо звучиш със сухопътна армия, която си тръгва с подвита опашка от всяко кътче по света и дори не може са се справи с кубински селяни с вили.

Някакъв психичноболен се барикадирал и стрелял по барети, които се опитвали да го измъкнат от там е равносилно на това чичо Ваньо да скочи да спасява цеха срещу тежко въоръжени войници, които нахлуват без предупреждение и му навират автоамт в лицето? Доообре.
И не, Каракачанката не е просто министър, а отражение на средностатистически пазач на обект, които взима минимална надница за да лежи на кушетка.

Жалко е, че няма как да се чуете от страни и да осъзнаете колко нелепо звучите.

---
Кой точно е избягал от кубински селяни? Доколкото мога да прехвърля на ум познанията си по история, последното действие на американски войски на остров Куба е по времето на Маккинли и с участието на Лудия кавалерист - Теди Рузвелт :lol: Тогава ако се не лъжа Испанската империя претърпява крах и губи Куба :lol: Все пак може Аладиновата история да предлага и други "факти" :lol:

Средностатистическия софиянец може да изглежда като каракачанов, но това не е съвсем така за останалата част от България. Все пак градско момче от София заобиколено от всички известни на правозащитните организации полове няма как да знае това. Бай Иван,ойто до вчера си е орал нивата вече са му завирали оръдия пред лицето и е пращал завиращите на гости при прадедите им.

Аз съм чувал, че Кастро показа океана на американците преди 60 години и до ден днешен американците се страхуват от мъже с бради. Добре, че Путин не се е сетил да си пусне брада, че щеше да има масови самоубийства в педерастическото им общство.

Брей тоя Бай Иван ще да е владял света след като така добре се е оправял с оръдията. Как така станало, че продължава да "оре" и му се налага да лежи на кушетка в някоя съборетина? Чудна работа.

--
Така ли си чувал? Брей... ами значи трябва да си изчистиш ушите освен. Аз за Американски войски да са влизали или излизали от Куба преди 60 години не съм чувал, явно просто защото са толкова реални колкото и възможността на Жечко да нападне мъже с автомати.
п.с Естествено това има едно голямо изключение. В Куба все пак има Американски военни, които пребивават там от кажи речи 1 век. Имат и военен затвор, а всички опити на Брадатия Дявол да ги "помоли" да напуснат са свършвали със среден пръст и съобщение какво може да направи с желанието си. Естествено същия не е решил да прати кубинския Ставри да се пробва срещу янките, а си е останал с мрънканто и тропането по масата. Колко любопитно само! :lol:

На Бай Иван след 1878 са му назначени малоумни царе, които понеже не могат нищо са пратени в България да се развихрят. Както някой някога е казал: "Не ме е страх от армия лъвове, предвождани от овца. Страхувам се от армия овце, водени от лъв". А Бай Иван и с 650 лв. живее по-щастливо на нивата от Бай Айвън с 6500 лв., който като дойде тук и вика: "въй, колко свободно живейти".

Не знам кой плаща $50 млн. на Куба за военнопленници, а те по принцип уж не преговарят с терористи :lol: За какво му е на Кастро да праща Ставри? Американците са достатъчно тъпи да пазят Куба безплатно.

Аха.. на крив Иван космоса й пречи. Иначе не се съмнявам, че Иванчо живее много щастливо. Аз от кога казвам, че няма какво да реве за повече заплати. Тези са напълно достатъчни.

---
И аз нз, както и какви са тези военнопленници, които не са войници. Иначе не се и съмнявам, че са най-тъпите хора на света. Все пак само идиот може да командва парада, а този който лъска обувките винаги е най-умния и способен, но все космоса му пречи. От време на време му се налага да бяга със слалом между акули или през някой и друга стена под дъжд от куршуми в дома на най-глупавия, но то така се случва... съдба, да не си помислите нещо друго.

---
[offtopic]Ей, доволен съм! Отдавна не се беше получавал някакъв спор. FCB и компания ми липсват, няма с кого да се майтапа! Толкова обичам да споря с някого, че просто си нямаш идея. :lol:[/offtopic]

[/offtopic]

Факт е, че Бай Иван наби френските кмандоси и щеше да набие американските в цеха за олио, но имаха късмет, че Бай Иван не беше там. Както е факт, че Бай Иван е бил многократно превъзхождаща го армия по численост и снаражение, както че е тръгвал на нож срещу артелерийския огън и е побеждавал. Все неоспорими факти.

Това да ти го обеснявам е като генерал да обеснява на Хитлер, че зимата трябва да се прегрупираме и единственото, което трябва да правим е да пречим на доставките на съюзниците за Русия и на пролет да атакуваме.
4 000 и пак ми задай същия въпрос.

Става въпрос за 1989 г. :lol: :oops: :lol:
Drunken_Master написа:а доходът на глава от населението - 7500 долара годишно (повече, отколкото през 2011 г.)

Drunken_Master написа:България щеше да е 50-60 млн., ако не бяхме под Османско робство.

Потребителски аватар
Thsmith
Контакти:

Мнениеот Thsmith » 01 юни 2021 11:57

Трябва сериозно да обмислиш закупуването на тълковен речник и изучаването на думите "факт", "фантазия", "мираж" и тн :lol:

Сега да се върнем на космоса, който пречи на Бай Ваньо да не е губещ, да не копае картофи и да не спи на кушетката в някакъв разпадащ се цех :lol:
[center][wrapimg=]https://s31.postimg.cc/edpbxz4ob/Avatar_250.png[/wrapimg]

Sometimes democracy must be bathed in blood.

A.Pinochet[/center]

Потребителски аватар
pomiqrat
Контакти:

Мнениеот pomiqrat » 01 юни 2021 17:22

Бай Иван, ако беше в цеха щеше да срита задниците на американските войничета, които са дотолкова трайно неориентирани, че не могат да запомнят един тъп склад, а боя над френските командоси щеше да е като карате демонстрация. Това са фактите.

Drunken_Master написа:а доходът на глава от населението - 7500 долара годишно (повече, отколкото през 2011 г.)

Drunken_Master написа:България щеше да е 50-60 млн., ако не бяхме под Османско робство.

Потребителски аватар
Thsmith
Контакти:

Мнениеот Thsmith » 01 юни 2021 19:11

pomiqrat написа:Бай Иван, ако беше в цеха щеше да срита задниците на американските войничета, които са дотолкова трайно неориентирани, че не могат да запомнят един тъп склад, а боя над френските командоси щеше да е като карате демонстрация. Това са фактите.

Единствените факти тук са, че си прекалил с киното и не осъзнаваш значението на думата факт.
Иначе съм съгласен за демонстрация. Приемаме, че ти си Бай Иван, Петкан и те закарвам лично около Елиезер Папо, оставям те да минеш късо разстояние и да пробващ щурм да видим кога ще ти надупчат задника. Ако не си ти този митичен Бай Ван, намери един от тези щурмуващите оръдия и там какъв беше сюжета, нека той да пробва. Ако щурма успее ще го сваля до един Бордей на Баучер, само на 2 мин от там. :lol:

и... легендата за Бай Иван умря в този момент.

A.Pinochet[/center]

Потребителски аватар
pomiqrat
Контакти:

Мнениеот pomiqrat » 01 юни 2021 19:32

Thsmith написа:
pomiqrat написа:Бай Иван, ако беше в цеха щеше да срита задниците на американските войничета, които са дотолкова трайно неориентирани, че не могат да запомнят един тъп склад, а боя над френските командоси щеше да е като карате демонстрация. Това са фактите.

Единствените факти тук са, че си прекалил с киното и не осъзнаваш значението на думата факт.
Иначе съм съгласен за демонстрация. Приемаме, че ти си Бай Иван, Петкан и те закарвам лично около Елиезер Папо, оставям те да минеш късо разстояние и да пробващ щурм да видим кога ще ти надупчат задника. Ако не си ти този митичен Бай Ван, намери един от тези щурмуващите оръдия и там какъв беше сюжета, нека той да пробва. Ако щурма успее ще го сваля до един Бордей на Баучер, само на 2 мин от там. :lol:

Не е сюжет, а българска история

Потребителски аватар
Thsmith
Контакти:

Мнениеот Thsmith » 02 юни 2021 05:29

pomiqrat написа:
Thsmith написа:

Не е сюжет, а българска история

Ами обади се в историческото дружество да ти пратят някой, който да спира топовните залпове с гърди и да бие група войници с автомати : )

A.Pinochet[/center]

favaca8888
Контакти:

Мнениеот favaca8888 » 02 юни 2021 10:48

Я, днес ще има пак протест срещу каскета, който тотално е напълнил гащите.
Като гледам календара,то верно стана време пак да се излиза на улицата.
Повече от ясно е че Гешев няма да сдаде постта ако ще да му наврът кол отзад, ама пък ще е яко да видим как колът влиза там 8-)
На прокуратурата, да й го тура ! Днес 19:00 ч. пред Съдебната палата нека всеки ,който иска да изрази радостта си от работата на каскета, да заповяда ! Носете си яйца и домати, по възможност - развалени ! :mrgreen:
Никола Котков : "Локомотив" е моята вечна майка и аз ще я помня и обичам до края на живота си. Нека знаят всички - кръвта вода не става!

Real
Контакти:

Мнениеот Real » 02 юни 2021 16:20

Ся па и яйцата да си носим сами? Бай Васил не е ли подсигурил 2-3 тира? Басси организацията...

Върни се в “Свободна зона”