Левски: Всичко около клуба
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
-
Plovdiv_1926
- Контакти:
Re: Левски: Всичко около клуба / DMS LEVSKI на номер 17777
Някой да запише този митичен представител на инвестиционен фонд на уроци по родния му английски, моля 
Един света, един света и черно-бяла е любовта...
Това изглежда много аматьорски написано. Ако е истина е ебси гаврата ама едва ли 
Това са някакви долни сценки и номера от селски вечеринки. Но кой ли стои зад тях..........
Лично мнение - от самото начало ми бие на някаква партенка, вероятно с цел имитиране на дейност......
Лично мнение - от самото начало ми бие на някаква партенка, вероятно с цел имитиране на дейност......
Според мен тоя "имейл" от "Джо Диксън" е някаква подигравка с медиите, която цели и да всели смут.
1. Откъде накъде директно кандидат-собственика ще пише по разни БГ медии за такова нещо, че и за каквото и да е. Няма ли си хора за това?
2. Наличието на правописни грешки като "bussiness", или неправилно структурирани изречения.
3. Наличието на "Г-н Георгиев" си е 100% знак че това е някаква шега.
Наско въобще не трябваше да казва НИЩО по тази тема докато нещата не са НАИСТИНА финализирани, контракти, споразумения са подписани. Виждаме какво става, всеки почва да бълва едни помии, медиите не знаят кво се случва, четат по форумите и пишат статии с предположенията на хората. Поредния цирк с Левски. Накрая ми се струва че нищо няма да стане и ще берем още срамоти.
1. Откъде накъде директно кандидат-собственика ще пише по разни БГ медии за такова нещо, че и за каквото и да е. Няма ли си хора за това?
2. Наличието на правописни грешки като "bussiness", или неправилно структурирани изречения.
3. Наличието на "Г-н Георгиев" си е 100% знак че това е някаква шега.
Наско въобще не трябваше да казва НИЩО по тази тема докато нещата не са НАИСТИНА финализирани, контракти, споразумения са подписани. Виждаме какво става, всеки почва да бълва едни помии, медиите не знаят кво се случва, четат по форумите и пишат статии с предположенията на хората. Поредния цирк с Левски. Накрая ми се струва че нищо няма да стане и ще берем още срамоти.
Нищо ново под слънцето "Държим да отбележим, че в последните дни членове на борда на УС на Сдружение Ботев предприеха действия, несъгласувани с нас и против нашия имидж....Категорично заявяваме, че към този момент, получавайки това отношение, ние сме поставени в позиция да замразим бъдещите си преговори за придобиване на мажоритарния пакет акции и инвестиции в ПФК Ботев Пловдив."
Тоя мейл е от оня дето не си е получил заплатата. Сега чакаме друг от оня доволния.
После питате защо Сираков толкова иска да не се знае името.. Ми заради това. Поредната партенка
110 години любов!
metodito написа:А за мен той си остава назначение на #знаешкой. Дали е случайно и кога се махна в действителност? Щото той се маха от кога, обаче минаха изборите и... Иначе и аз не разбирам отношението към Васко Зара, като един бащица, на който не са му дали възможността да ни спаси.[/offtopic]
ПК е нечие протеже, най-вероятно на същия #който споменаваш, и от ден първи говори за нов стадион. Преди няколко дена пуснах 3 линка от три поредни години, в които говори за това. Иво Тонев номер 2, който не се задоволява с един сектор. И това е най-притеснителното около така нареченият нов собственик, че всичко минава през събаряне на съществуващ стадион и правене на нов. Всеки знае, че пари се крадат най-много през строителство. Не случайно Батков като взе парите от шампионска лига, вместо да ъпгрейда отбора, и почна да строи общежития за прочутия план 2007. Та сега предстои да видим в каква схема ни вкарват и ще излезем ли живи от там. Много е дразнещо, когато разни глашатаи на ръководството обясняват, че едва ли не това е единственият вариант и край. Нямало други алтернативи и Сираков залагала всичко или нищо. Въпреки че от него се чу, че имал и резервен вариант, което едва ли е вярно. Но цялата ситуация изглежда така, сякаш са намерили подходящ човек за схемата и това им е единственият шанс да я направят. Левски не е отбор като Локо София примерно, за да го пратят с лека ръка във В група. В Левски все още има потенциал, който почтен собственик би могъл да използва. Сираков е всичко друго, но не и почтен.
Plovdiv_1926 написа:Някой да запише този митичен представител на инвестиционен фонд на уроци по родния му английски, моля
++++++++++++++++
Те че ритнитопковците не са особено умни и ученолюбиви, ама този текст е като писан на шопски и след това това е преводаяа на гуглето.
А ако е истина, то тогаз сгуваме цирка, а този да изчезва с 200.
Олимпий Панов -Опълченец в 1-ва рота на 1-ва Опълченска дружина, член и секретар на БРЦК. Участник в боевете при Ст. Загора, Шипка и Сливница. Майор Панов е родоначалник на българската артилерия. Продължител на делото на Левски и борците за свобода.