Висша лига - сезон (2020/21)

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

CSKA69
Контакти:

Re: Висша лига - сезон (2020/21)

Мнениеот CSKA69 » 31 май 2021 18:45

insaneboy1 написа:Ето затова е най-добрият треньор - провален сезон е когато е взел само 2 трофея и на други 2 е играл финал/полуфинал. При никой друг няма толкова високи очаквания. :mrgreen:

Всички се равняват по ГУАРДИОЛА - все пак той налага стандарта в играта от една декада насам 8-) ;)
Изображение

Изображение

Потребителски аватар
ivan56
Контакти:

Мнениеот ivan56 » 31 май 2021 19:01

^^^^
Сектанти :lol:
Тука вече е с тризнаци Сиса :lol:
Drunken_Master написа:
SSS написа:Ти сам натъртваше,че си адски сериозния човек с тризнаци и си управител на гурме ресторан

това е от един друг форум,момчето тръгва да звъни на бившето ми работно място "за да докаже нещо"...

Потребителски аватар
insaneboy1
Контакти:

Мнениеот insaneboy1 » 31 май 2021 19:09

[ESPN] The last 7 teams to make their debut in a UCL Final have all lost ❌ 2000, Valencia ❌ 2002, B. Leverkusen ❌ 2004, Monaco ❌ 2006, Arsenal ❌ 2008, Chelsea ❌ 2019, Spurs ❌ 2020, PSG ❓ 2021, Man City

Почти всеки дебютант във финал се проваля, следващият път ще го вземат, въпросът е колко трябва да чакат до следващ финал.
[wrapimg=]https://encrypted-tbn0.gstatic.com/images?q=tbn%3AANd9GcTgeRES7WfrIeE2Qzeot_8QxtSWJDD-scT3VA&usqp=CAU[/wrapimg]
Anulo mufa

Потребителски аватар
JackPackage
Контакти:

Мнениеот JackPackage » 31 май 2021 19:10

insaneboy1 написа:[ESPN] The last 7 teams to make their debut in a UCL Final have all lost ❌ 2000, Valencia ❌ 2002, B. Leverkusen ❌ 2004, Monaco ❌ 2006, Arsenal ❌ 2008, Chelsea ❌ 2019, Spurs ❌ 2020, PSG ❓ 2021, Man City

Почти всеки дебютант във финал се проваля, следващият път ще го вземат, въпросът е колко трябва да чакат до следващ финал.

Колкото Леверкузен и/или Тотнъм - избери си ти :lol: :mrgreen:
delqnski47 написа:Аз лично не искам да ви наказват без публика с нашия реванш,щот ще е тъпо за нас феновете на ЦСКА да сме сами на стадиона.
onegavon написа:На Гришата и свирки ще му правим....

[center][wrapimg=]http://i.imgur.com/G65A5Mg.png[/wrapimg][/center]
[center][wrapimg=]http://atleticofans.com/wp-content/themes/af/images/adlogo.png[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
miro_rz
Контакти:

Мнениеот miro_rz » 31 май 2021 19:20

Като е толкова добър Пеп да хване Севиля, Баиер Л или Тотнъм и да ги направи шампиони. То голяма работа, че винаги е в най-богатите отбори с най-скъпите и високоплатени играчи!
Изображение

Потребителски аватар
KOPScousers
Контакти:

Мнениеот KOPScousers » 31 май 2021 19:54

miro_rz написа:Като е толкова добър Пеп да хване Севиля, Баиер Л или Тотнъм и да ги направи шампиони. То голяма работа, че винаги е в най-богатите отбори с най-скъпите и високоплатени играчи!

Остави ги, нека си вярват... :lol:

С онзи отбор на Барселона, който Пепо води едно време, щях да спечеля не повече от 1-2 трофея по-малко. С Байерн, който наследи от Юп, сигурно пак нямаше да имам проблеми да печеля титлата всяка година, а когато похарча 640 милиона нетно за нови играчи в Сити, и титлата в Англия щеше да piece of cake, дет' се вика. :lol:

Лесно е, когато си мениджър на най-богатия отбор в света и играчите, които можеш да си позволиш са класи над останалите в първенството. Ще го призная за наистина велик мениджър едва тогава, когато поеме някой клуб в критично състояние, като вас, Тотнъм, или пък в Италия Рома, Наполи, дори и един Милан, който макар и да се класира в Топ 4 този сезон, все още има много какво да се желае. Ако успее и с такива отбори да постигне същите неща, които постигна досега с Барса, Байерн и Сити, без да разполага с най-добрия състав и най-много средства за трансфери, чак тогава ще кажа, че съм бъркал за него.
Los Che написа:Цар Поп може да си снима извлечението от банковата сметка, нали печели 1000 пъти повече от нас нисшите.
:mrgreen:
[center][wrapimg=]https://64.media.tumblr.com/a41d2b9b2ef5da9269e970939b73eb12/fba1847d5f32aa89-b3/s400x600/b801d85a34567902da1b9c5a80dc6f6c37c40ad8.gif[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
miro_rz
Контакти:

Мнениеот miro_rz » 31 май 2021 20:02

KOPScousers написа:
miro_rz написа:Като е толкова добър Пеп да хване Севиля, Баиер Л или Тотнъм и да ги направи шампиони. То голяма работа, че винаги е в най-богатите отбори с най-скъпите и високоплатени играчи!

С онзи отбор на Барселона, който Пепо води едно време, щях да спечеля не повече от 1-2 трофея по-малко. С Байерн, който наследи от Юп, сигурно пак нямаше да имам проблеми да печеля титлата всяка година, а когато похарча 640 милиона нетно за нови играчи в Сити, и титлата в Англия щеше да piece of cake, дет' се вика. :lol:

Лесно е, когато си мениджър на най-богатия отбор в света и играчите, които можеш да си позволиш са класи над останалите в първенството. Ще го призная за наистина велик мениджър едва тогава, когато поеме някой клуб в критично състояние, като вас, Тотнъм, или пък в Италия Рома, Наполи, дори и един Милан, който макар и да се класира в Топ 4 този сезон, все още има много какво да се желае. Ако успее и с такива отбори да постигне същите неща, които постигна досега с Барса, Байерн и Сити, без да разполага с най-добрия състав и най-много средства за трансфери, чак тогава ще кажа, че съм бъркал за него.

[offtopic]Точно!
За мен Тухел, Конте и тренера на Лил свършиха по-добра работа от великия Пеп![/offtopic]
Изображение

Потребителски аватар
pomiqrat
Контакти:

Мнениеот pomiqrat » 31 май 2021 20:03

Освен Де Бройне, Агуеро и Фернандиньо кои други са световна класа в Сити? Какво е виновен, че заради Перез и Абрамович едно дърво струва 30-40 млн?
4 000 и пак ми задай същия въпрос.

Става въпрос за 1989 г. :lol: :oops: :lol:
Drunken_Master написа:а доходът на глава от населението - 7500 долара годишно (повече, отколкото през 2011 г.)

Drunken_Master написа:България щеше да е 50-60 млн., ако не бяхме под Османско робство.

CSKA69
Контакти:

Мнениеот CSKA69 » 31 май 2021 20:11

KOPScousers написа:

С онзи отбор на Барселона, който Пепо води едно време, щях да спечеля не повече от 1-2 трофея по-малко. С Байерн, който наследи от Юп, сигурно пак нямаше да имам проблеми да печеля титлата всяка година, а когато похарча 640 милиона [b]нетно за нови играчи в Сити, и титлата в Англия щеше да piece of cake, дет' се вика. :lol: [/b]

Какво чакаш още, а не си пуснал СиВито до Фенуeй Спортс Груп да гонят бързо зъбатия немец, дето за 6 години начело на Ливърпул има само една титла на Англия и една ШЛ :lol: Глупости на търкалета и един мармот завиваше станиол и тн :lol: :arrow:

Що се касае до парите - качествен футбол се играе с много пари - справка новия европейски клубен шампион, който похарчи 300 милиона за трансфери преди началото на сезона :idea: Втората справка с Клоп и Ливърпул да я споменавам ли изобщо, че истинските успехи дойдоха след като се развърза кесията :?: Както обаче великият Кройф обичаше да казва - никога не съм виждал торба с пари да вкарва гол :mrgreen: Трябва и да знаеш как да ги харчиш тези пари и как да изстискаш максимума от полученото качество. В това отношение Пеп е един от най-добрите в занаята ;)
Изображение

Изображение

Потребителски аватар
KOPScousers
Контакти:

Мнениеот KOPScousers » 31 май 2021 20:41

CSKA69 написа:Какво чакаш още, а не си пуснал СиВито до Фенуeй Спортс Груп да гонят бързо зъбатия немец, дето за 6 години начело на Ливърпул има само една титла на Англия и една ШЛ :lol: Глупости на търкалета и един мармот завиваше станиол и тн :lol: :arrow:

Що се касае до парите - качествен футбол се играе с много пари - справка новия европейски клубен шампион, който похарчи 300 милиона за трансфери преди началото на сезона :idea: Втората справка с Клоп и Ливърпул да я споменавам ли изобщо, че истинските успехи дойдоха след като се развърза кесията :?: Както обаче великият Кройф обичаше да казва - никога не съм виждал торба с пари да вкарва гол :mrgreen: Трябва и да знаеш как да ги харчиш тези пари и как да изстискаш максимума от полученото качество. В това отношение Пеп е един от най-добрите в занаята ;)

Това биха го казали много други освен мен, така че няма нужда да си пускам CV, аз си харесвам и уважавам треньора на Ливърпул и не искам да го сменя някой, още по-малко пък аз. :mrgreen:

Клоп не е развързвал кесията, тук мога много да те оборя. Тук гледам някаква статистика, не знам колко е точна, но според нея е похарчил от януари 2016-та насам 155 милиона паунда нетно, което е съвсем малко по-малко от 557-те милиона паунда, които е похарчил Пеп за същия период. Вчера някой сподели подобна статистика, но там парите бяха в евро, затова по-горе писах 640 млн. Трансферите на Алисон и Ван Дайк бяха избити от продажбата на Коутиньо. Споменавам тях, защото те са единствените трансфери в историята на Ливърпул, които са направени срещу по-модерните съвременни цени, а не суми от порядъка на 30-40 милиона, каквито по принцип плаща клуба. 155 млн. паунда нетно за 5 години и 11 трансферни прозореца - 12-тият предстои - не е нищо за клуб от ранга на Ливърпул. Пред него са отбори като Уест Хам, Брайтън, Уулвс, Астън Вила, Евертън... Сам си прави сметка колко харчи Клопо и с какви средства бори (и на моменти успява да пребори) Пепо и Сити. :oops:
Los Che написа:Цар Поп може да си снима извлечението от банковата сметка, нали печели 1000 пъти повече от нас нисшите.
:mrgreen:
[center][wrapimg=]https://64.media.tumblr.com/a41d2b9b2ef5da9269e970939b73eb12/fba1847d5f32aa89-b3/s400x600/b801d85a34567902da1b9c5a80dc6f6c37c40ad8.gif[/wrapimg][/center]

Върни се в “Архив”