абе, Панов има и добри мачове ....ама вчера беше много зле и хубавото от цялата работа е тая, че след вчерашните му издънки очаквам Дичев да получава много повече шанс следващия сезон и се надявам не само да се затвърди, а и да израстне понеже е млад и има накъде да се развива, дано да си грабне шанса

затова казвам очаквам по-добър следващ сезон ...дано и тренера да се ядоса най-накрая и да разкара некадърниците и да вземе други играчи дето да вдигнат още малко класата и опциите от пейката

малко ме е яд за вчера понеже не мисля, че Арда са по-добри от нас, а можехме да вземем 350к евро в касата на отбора и да ги вложим в някакви играчи или нещо, да си върнем Курьор примерно или нещо, а и евротурнирите са стимул да дойдат играчи при нас ама как да е... и така ще се оправим криво ляво
след малко очаквам тема в гонг - Черно море освободи 5-ма играчи ден след баража с Арда ...примерно
аз съм оптимист все пак ...толкова много хубави неща направихме и толкова много се издънихме, че извадят ли се правилните изводи и вземат ли се правилни решения може да дръпнем другия сезон доста, а пък имаме и ВАР вече да не ни отнемат точки по съдийски начин