NOMER14 написа:Напоследък, да не кажа ВИНАГИ, ШЛ/КЕШ се взема от най-заслужилия отбор.
НЕвинаги. Скандалния мач Байерн - Лийдс.
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
NOMER14 написа:Напоследък, да не кажа ВИНАГИ, ШЛ/КЕШ се взема от най-заслужилия отбор.
rhaegar написа:Е тва кой с колко купи е ташак аргумент. Утре в групите ако се паднат Стяуа и ПСЖ, кой ще е фаворит?
NOMER14 написа:KOPScousers написа:NOMER14 написа:Напоследък, да не кажа ВИНАГИ, ШЛ/КЕШ се взема от най-заслужилия отбор.
Ами да, от 2000-та година общо взето само Ливърпул през 2005-та и Челси през 2012-та и 2021-ва спечелиха ШЛ в ролята на аутсайдер. В смисъл, и трите случая Милан, Байерн и Сити бяха фаворити на букмейкърите, а може би и с право, но в крайна сметка духаха супата. Такива неща се случват много рядко в ШЛ и сравнително често в ЛЕ/УЕФА. Например едва ли някой е очаквал Севиля да спечели 4 пъти ЛЕ между 2014-та и 2020-та, още повече срещу Ливърпул и Интер, Виляреал срещу Юнайтед и т.н
Милан и Ливърпул бяха равностойни.
Първия път в Челси играеше най-добрият футболист - Дрогба, с решаващи голове. В плюс на баварците бе само домакинството. Вчера Челси излезе за мача след 2 победи над Сити, след безапелационно отстраняване на двата трудно за побеждаване испански отбора. Челси бе фаворит вчера, защото вече е бил носител на ушатата, а за Сити бе първи финал.
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага
rhaegar написа:Милан през 2005 беше най-добрият отбор в света. Нито играчите, нито самият мач бяха равностойни, Ливърпул имаше 10 от 120 минути доминация, но писано е било да се случи чудо и да вземат купата. През 2007 пък бяха далеч по-завършен отбор, но загубиха финала.
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага
rhaegar написа:Е то оставаше и да не сте онеправдани.
locke написа:kingofpop написа:
П.П. Честита купа на Челси, напълно засужена, въпреки че е ясно, че никой не ги слагаше в сметките
Велик комарджия като тебе не прояви ли предвидливост да сложи некой лев![]()
ralka_levskarka написа:Голяма радост. Човек ще си помисли, че вкарват на Тер Щеген заеби.. След няколко месеца Вила да не се чудят откъде им е дошлоИначе малките не цъкат лошо. Елиът изпъква и всичко хубаво идва от него.
JackPackage написа:Какво става клетници - сектата на плешивия наркоман жива ли е, има ли прерязани вени![]()
![]()
![]()
Камилите го зоват, [u]след още 1 млрд[/u] може пак да се добере до финал, на който да бъде пребит
ralka_levskarka написа:Голяма радост. Човек ще си помисли, че вкарват на Тер Щеген заеби.. След няколко месеца Вила да не се чудят откъде им е дошлоИначе малките не цъкат лошо. Елиът изпъква и всичко хубаво идва от него.
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 13 госта