Колоездене
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Колоездене
Аз не знам какво ще правят словенците на Тура. Инеос не отиват там само с план Б ами и с план Д 
Еми да са си сглобили по- силни отбори другите, никой не им е виновен. А Инеос дори не са с най- силните си състезатели тук. Йъмбо Висма бяха мега силни на Тур-а миналата година и накрая не спечелиха. Не е само до отбора, ако лидерът издиша, колкото и да го дундуркат сътборниците няма как да спечели. Бернал в никакъв случай не отстъпва на никой от останалите си претенденти, въпреки по- слабите си няколко дни в третата седмица.
"Maybe this world is another planet's hell."- Aldous Huxley
Е сега да беше Камен СТанчев да види....
Непринуден:
Нямам време за странични неща. В момента най-важното е това на снимката. Гледам го, любувам се и бия чикии.
nghcvth написа:Еми да са си сглобили по- силни отбори другите, никой не им е виновен. А Инеос дори не са с най- силните си състезатели тук. Йъмбо Висма бяха мега силни на Тур-а миналата година и накрая не спечелиха. Не е само до отбора, ако лидерът издиша, колкото и да го дундуркат сътборниците няма как да спечели. Бернал в никакъв случай не отстъпва на никой от останалите си претенденти, въпреки по- слабите си няколко дни в третата седмица.
Най-голямата разлика между Инеос и Висма е, че първите атакуват когато са силни, а не се задоволяват само да водят. То и затова те имат толкова победи в обиколки, а ония предимно ги пропиляват. Роглич загуби едно Джиро, докато се гледаха с Нибали без да предприемат нищо, загуби и Тура, защото в нито един момент не атакува съперниците си, независимо че беше по-силен. За малко да загуби и Вуелтата, но на Карапаз малко не му стигна да пребори целия влак на Висма.
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

Висма могат единствено да завиждат на парите на Инеос. Аз мисля че това е най-силния Инеос в историята до момента и като предшественик на бившия Скай той Бернал може да не отстъпва на другите но другите отбори отстъпват на Инеос. Вярно, че се е случвало да спечелиш голяма обиколка без силен отбор, но това по-скоро е проява е шанс и е по-скоро изключение. Мисля, че това, което искат тази година на всяка цена е Тура. След миналогодишния провал знаят, че с този отбор нямат право повече на никакви грешки и са си направили сметките да са най-силни именно там и аз не виждам как Висма или някой друг ще им се опънат тая година.
Последна промяна от DanailG на 30 май 2021 15:20, променено общо 1 път.
Че той Брадли беше само допинг и никав скилл
Непринуден:
Нямам време за странични неща. В момента най-важното е това на снимката. Гледам го, любувам се и бия чикии.
Брадли също разполагаше с много силен отбор и Фрум също го влачеше по изкачванията. Но Брадли караше и часовници. Няма как да идва от пистата и да няма никакъв скилл. А дали е взимал нещо, със сигурност, но щом не са го хванали, значи е ОК.
То и много след него се шумеше за Скай, и по-конкретно за Фрум, хващаха го със забранени субстанции, после пък се оказа, че не били толкова забранени, ами имаше една как да rо нарека един чадър общо взето винаги над Скай от UCI подобни противоречиви решения да излизат все в тяхна полза то и затова през годините си спечелиха и омразата на много фенове, но темата със забранените субстанции и допинга като цяло е дълга.
Ae всички взимат, няма какво да си говорим. Аз и затова съм против тия проверки и отнемания на титли след години. Щом не са го хванали на момента, значи спечеленото си е спечелено. Или като вземеш титла на Ланс или Контадор и я дадеш на следващия, той е бил чист като сълза ли? Айде нема нужда да се лъжем.
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

Ами така е съгласен съм. Факт е обаче, че последните години нямаме подобни скандали и отнемане на титли. Но е факт, и че ги следят доста по-изкъсо от преди и ми се ще да вярвам, и че самите състезатели и отборите им са станали по-отговорни към този вид забранени вещества. Поне до следващия голям скандал ще си мисля, че е така.