Щом един път е допусната грешка ,значи трябва да се допусне и нова , заради старата такава... Реал е велик заради титлите и успехите в миналото, но и защото когато всичко опира до един мач, дори и без да разполага с голямо качество... с воля, решителност и желание постига нужния резултат.
И да, това е темата за Шампионската лига, в нея Реал Мадрид има запазено място, дори и да не е главен участник в големия мач... това е неговият турнир... Реал Мадрид е шампионската лига и който се осмели да го оспори, да не се задълбава в историята...
Шампионска лига (сезон 2020/21)
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
- Furious_Monk
Re: Шампионска лига (сезон 2020/21)
Дали Кроос и Модрич все още са най-добрите? В сравнение с кого?
Анчелоти.
Анчелоти.
Тва че имаме поне двойно повече титли в ШЛ от почти всички не прави турнира наш или нещо подобно. Просто означава, че сме най-титулувани и дотам. Колкото до купата на Челси, тя е напълно заслужена и е несериозно да се омаловажава заради тяхното класиране във ВЛ. Та те победиха точно първенеца на въпросното първенство.
Победа срещу шампиона на Испания, шампиона на Англия и срещу Реал Мадрид. Супер път за трофея! 
Sisi 1914 написа:Иначе Ливърпул показа с играта си как се побеждава лидера във Вл.
Честито на всички, които подкрепят отбора от Бирмингам!
хаха шокиран съм от някои коментари тук!
ЧЕЛСИ достигна финала в надпреварата и го спечели с много силна игра срещу всички съперници, с които игра.
На 1/8 финалите беше победен настоящия шампион на Испания и то по един убедителен начин. Да, наистина не домакинстваха в Мадрид, но в първата среща освен едно положение на Суарес към Лемар не си спомням нищо от тях, а едва ли има разумен човек, който да си мисли, че Атлетико Мадрид е хубав жребий!
На 1/4 финалите имахме трики жребий срещу отбор, който играе нисък блок и можем много лесно да се самоубием с него - свършихме работата още в първия мач и минахме сравнително лесно, защото отбора така си го направи.
На 1/2 финала срещу най-титулувания отбор в турнира, с играчи, които имат повече купи отколкото футболистите на ЧЕЛСИ голове в турнира бяхме категорични, макар и не достатъчно клинични. Да, резултата не беше толкова стряскащ, но чисто игрово бяхме много по-добри от Реал Мадрид - настоящия състав с най-много опит в надпреварата.
Вчера бяхме много по-желаещия отбор и това беше един от най-спокойните финали на ЧЕЛСИ, евър! А срещу нас беше отбор, който имаше сезон, за който всеки фен си мечтае - 21 поредни победи във ВЛ и титла; купата на лигата; 1/2 финал в ФА и финал в ШЛ! Това е достатъчно за тяхната класа и какво е постигнал треньора там!
Относно Пеп Гуардиола нека кажем първо една шега
Човекът наистина е гении, сега всички говорят, че са загубили, щото не са играли с DM, иначе очевадно ЧЕЛСИ нямаше да има шанс. Не знам дали това е релевантно след трета поредна загуба, неговите фенове да си преценят.
Аз не харесвам Пеп и той е може би най-големия дразнител за мен(е, май не повече от Пул, но зависи), радвам се, че точно ЧЕЛСИ го би на финал, но тук се пишат крайни глупости. Ман Сити имаха феноменален сезон, а финал в ШЛ всеки може да загуби, макар че Реал М още не са го правили хах. Цялата идея на стартовия състав на Пеп вчера беше продиктувана от головете/проблемите, които допусна ЧЕЛСИ срещу Арсенал, Лестър и Вила при изнасянето на топката. Гуардиола заложи много на това, че ще се огънем на пресата на Сити, но след първите 15мин. ЧЕЛСИ се справи много добре. Никой не може да печели винаги.
Според мен, дори резултатите да не са 8-2 или 7-1 (от два мача) ЧЕЛСИ беше по-добрия отбор срещу всеки съперник, с който игра в турнира и купата е спечелена К А Т Е Г О Р И Ч Н О! За разлика от 2012, когато успехът дойде като край на един цикъл в отбора, сега тя идва в началото на един проект, който може да бъде много, ама много успешен. Трябват 2-3 много класни играчи и ЧЕЛСИ ще е огромен фаворит да доминира Англия и Европа, ако се намерят точните играчи. Лукаку изглежда задължителен, трябва централен бранител и халф.
За финал, дори да не ми харесваше много, много решението на клуба да назначи Тухел, то се оказа решаващо и основната причина за добрите резултати на отбора се дължат на Томас Тухел. ЧЕЛСИ в момента е колектив, за начало на този проект е спечелването на ШЛ и със сигурност отбора ще инвестира още, за да е на най-високо ниво следващите години!
Пореден сезон, в който първо трябва да страдаме, за да дойдат добрите резултати и купи!
ПП Казах ви 2012, че ЧЕЛСИ ще чака по-малко за втората купа от някои по-титулувани отбори и това вече е факт
ЧЕСТИТО на всички сини фенове!
ЧЕЛСИ достигна финала в надпреварата и го спечели с много силна игра срещу всички съперници, с които игра.
На 1/8 финалите беше победен настоящия шампион на Испания и то по един убедителен начин. Да, наистина не домакинстваха в Мадрид, но в първата среща освен едно положение на Суарес към Лемар не си спомням нищо от тях, а едва ли има разумен човек, който да си мисли, че Атлетико Мадрид е хубав жребий!
На 1/4 финалите имахме трики жребий срещу отбор, който играе нисък блок и можем много лесно да се самоубием с него - свършихме работата още в първия мач и минахме сравнително лесно, защото отбора така си го направи.
На 1/2 финала срещу най-титулувания отбор в турнира, с играчи, които имат повече купи отколкото футболистите на ЧЕЛСИ голове в турнира бяхме категорични, макар и не достатъчно клинични. Да, резултата не беше толкова стряскащ, но чисто игрово бяхме много по-добри от Реал Мадрид - настоящия състав с най-много опит в надпреварата.
Вчера бяхме много по-желаещия отбор и това беше един от най-спокойните финали на ЧЕЛСИ, евър! А срещу нас беше отбор, който имаше сезон, за който всеки фен си мечтае - 21 поредни победи във ВЛ и титла; купата на лигата; 1/2 финал в ФА и финал в ШЛ! Това е достатъчно за тяхната класа и какво е постигнал треньора там!
Относно Пеп Гуардиола нека кажем първо една шега
Аз не харесвам Пеп и той е може би най-големия дразнител за мен(е, май не повече от Пул, но зависи), радвам се, че точно ЧЕЛСИ го би на финал, но тук се пишат крайни глупости. Ман Сити имаха феноменален сезон, а финал в ШЛ всеки може да загуби, макар че Реал М още не са го правили хах. Цялата идея на стартовия състав на Пеп вчера беше продиктувана от головете/проблемите, които допусна ЧЕЛСИ срещу Арсенал, Лестър и Вила при изнасянето на топката. Гуардиола заложи много на това, че ще се огънем на пресата на Сити, но след първите 15мин. ЧЕЛСИ се справи много добре. Никой не може да печели винаги.
Според мен, дори резултатите да не са 8-2 или 7-1 (от два мача) ЧЕЛСИ беше по-добрия отбор срещу всеки съперник, с който игра в турнира и купата е спечелена К А Т Е Г О Р И Ч Н О! За разлика от 2012, когато успехът дойде като край на един цикъл в отбора, сега тя идва в началото на един проект, който може да бъде много, ама много успешен. Трябват 2-3 много класни играчи и ЧЕЛСИ ще е огромен фаворит да доминира Англия и Европа, ако се намерят точните играчи. Лукаку изглежда задължителен, трябва централен бранител и халф.
За финал, дори да не ми харесваше много, много решението на клуба да назначи Тухел, то се оказа решаващо и основната причина за добрите резултати на отбора се дължат на Томас Тухел. ЧЕЛСИ в момента е колектив, за начало на този проект е спечелването на ШЛ и със сигурност отбора ще инвестира още, за да е на най-високо ниво следващите години!
Пореден сезон, в който първо трябва да страдаме, за да дойдат добрите резултати и купи!
ПП Казах ви 2012, че ЧЕЛСИ ще чака по-малко за втората купа от някои по-титулувани отбори и това вече е факт
[rimg]https://media.giphy.com/media/9vIL25IitVIoU/giphy.gif[/rimg]
[rimg]https://media.giphy.com/media/UuWYtmkzvT68w/giphy.gif[/rimg]
[rimg]https://media4.giphy.com/media/GCp2YAIRzqV9K/200.gif#19[/rimg]
Радвам се за Тухел. В ПСЖ бързо достигна зенита си и едва ли можеше да подобри нещо. Но там обстановката си остава особена. Със сигурност е сред топ треньорите в момента. Още по-доволен съм за Тиаго Силва. За 8 месеца в Челси постигна това, което не успя след 8 години в ПСЖ. Декларациите му след мача и уважението към бившия му отбор бе истинска класа, въпреки че, както той сам заяви често бе сочен за виновник за провалите в ШЛ и много други на негово място щяха да си излеят яда. Аз също си признавам, че съм критикувал не малко пъти, особено след ремонтадата
Тези два случая говорят колко странен е контекста на работа в ПСЖ и колко трудно биха могли парижани да спечелят ШЛ.
Честито на Челси и феновете им!
- insaneboy1
- Контакти:
boys85 написа:Радвам се за Тухел. В ПСЖ бързо достигна зенита си и едва ли можеше да подобри нещо. Но там обстановката си остава особена. Със сигурност е сред топ треньорите в момента. Още по-доволен съм за Тиаго Силва. За 8 месеца в Челси постигна това, което не успя след 8 години в ПСЖ. Декларациите му след мача и уважението към бившия му отбор бе истинска класа, въпреки че, както той сам заяви често бе сочен за виновник за провалите в ШЛ и много други на негово място щяха да си излеят яда. Аз също си признавам, че съм критикувал не малко пъти, особено след ремонтадатаТези два случая говорят колко странен е контекста на работа в ПСЖ и колко трудно биха могли парижани да спечелят ШЛ.
Че той снощи се контузи, като нищо щеше да доведе до още един провал ако беше останал до края. В ПСЖ определено си записа име на ботлър.
[wrapimg=]https://encrypted-tbn0.gstatic.com/images?q=tbn%3AANd9GcTgeRES7WfrIeE2Qzeot_8QxtSWJDD-scT3VA&usqp=CAU[/wrapimg]
Anulo mufa
Anulo mufa
insaneboy1 написа:boys85 написа:Радвам се за Тухел. В ПСЖ бързо достигна зенита си и едва ли можеше да подобри нещо. Но там обстановката си остава особена. Със сигурност е сред топ треньорите в момента. Още по-доволен съм за Тиаго Силва. За 8 месеца в Челси постигна това, което не успя след 8 години в ПСЖ. Декларациите му след мача и уважението към бившия му отбор бе истинска класа, въпреки че, както той сам заяви често бе сочен за виновник за провалите в ШЛ и много други на негово място щяха да си излеят яда. Аз също си признавам, че съм критикувал не малко пъти, особено след ремонтадатаТези два случая говорят колко странен е контекста на работа в ПСЖ и колко трудно биха могли парижани да спечелят ШЛ.
Че той снощи се контузи, като нищо щеше да доведе до още един провал ако беше останал до края. В ПСЖ определено си записа име на ботлър.
пф, кви хора сте, бе? Как може да има хора, които да говорят така, за футболист, който напуска финал на ШЛ контузен...няма значение дали е Тиаго Силва, КДБ или Меси/Криско (някой по-мразен) трябва нещо да си бъгнат, че да ти минават такива мисли! Бляк!
[rimg]https://media.giphy.com/media/9vIL25IitVIoU/giphy.gif[/rimg]
rhaegar написа:Furious_Monk написа:[
Парите покваряват, след време ще се получи ситуация фенове срещу фенове...
Каза фен на най-бедния отбор в света.
Честото бре Регерче, в трети мач им скривате топката!
Не съм ви фен, но ме изкефихте!
rainman написа:В Байерн все отпадаше от по-слаби отбори, тази вечер загуби финал от такъв отбор.
Добре де, мислите ли ги тези работи, преди да ги пишете или всъщност нарочно, за да "захапе" някой
Бих поспорил и затова колко по-слаб отбор е Челси, въпреки че разликата идва от това, че лондончани са още в началото на проекта си, докато Сити са почти завършен такъв в момента
Най-големите му издънки в ШЛ дойдоха в Сити и мачовете с Монако и Лион. Монако бяха страхотен отбор с Фалкао и Мбапе и спечелиха титлата във Франция, но реваншът в Княжеството беше лична издънка на Пеп. Мачът с Лион си беше както негова, така и на играчите издънка, най-болезнения им провал, откакто работят заедно. В мачовете с Ливърпул си бяха надиграни от надигащия се ураган, воден от Клоп , който впоследствие донесе ШЛ и титла в Англия за мърсисайдци, а в мачовете с Тотнъм и късметът не беше на негова страна. Реваншът на Етихад си е класика от ШЛ
Последна промяна от CSKA69 на 30 май 2021 10:00, променено общо 1 път.

Пепо реши да измести фокуса от бъдещата победа върху себе си и се насра с 15-тте крила, с които излезе. А да оставиш Агуеро резерва при положение, че вероятно е футболистът, който най-много е желал купата...
Това беше поредния тъп финал. Добре, че е Бундеслигата да отсрамва футбола.
Стърлинг преди две години доста хора сме го проклели.
Снощи Джошуа нокаутира тежко Пулев.
Това беше поредния тъп финал. Добре, че е Бундеслигата да отсрамва футбола.
Стърлинг преди две години доста хора сме го проклели.
Снощи Джошуа нокаутира тежко Пулев.
4 000 и пак ми задай същия въпрос.
Става въпрос за 1989 г. :lol: :oops: :lol:
Става въпрос за 1989 г. :lol: :oops: :lol:
Drunken_Master написа:а доходът на глава от населението - 7500 долара годишно (повече, отколкото през 2011 г.)
Drunken_Master написа:България щеше да е 50-60 млн., ако не бяхме под Османско робство.