Шампионска лига (сезон 2020/21)
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Шампионска лига (сезон 2020/21)
Aз като фен на Сити ще изразя своето мнение преди финала. Отбора загуби двата последни мача срещу Челси, но това не трябва да заблуждава. По-рано бях писал в другата тема притесненията ми относно тези две срещи и по-точно си задавах въпроса знае как Пеп да надиграе този Челси. Резултата и играта в тези двубой на пръв поглед наистина биха будели притеснения, но един по-дълбок анализ показва, че този Ман сити от утре няма нищо общо с отбора, загубил двата мача, нито тактически нито като изпълнители. Има и логика в това, и двете предходни срещи не бяха приоритетни за испанеца и той можеше да си позволи да зачеркне един турнир и загуба без значение в първенството за сметка на това отбора му да бъде съхранен от полезрението съперника в директни двубой и в същото време да добие в игрова атмосфера различни евентуални варианти, защото отбора бе представен в чуждите за него постройки от 4-4-2 до 3-5-2, а голяма част от изпълнителите му бяха резервни състезатели. Нещо повече, тези дни в свое интервю Гуардиола ясно заяви , че отбора ще изглежда по съвсем друг начин от предходните сблъсъци със съперника си от утрешния финал. През сезона, по-конкретно през втората му част, Сити се представи стабилно във важните си мачове и според мен отбора и треньорът са напълно уверени в качествата и играта си. Гуардиола няма въпросителни преди мача за играчи от титулярния си състав, тъй, че ще има на разположение най-доброто. Личното ми мнение, е че напрежението ще бъде в Челси и Тухел, и че Сити ще спечели купата.
Последна промяна от DanailG на 28 май 2021 21:53, променено общо 3 пъти.