pomiqrat написа:Thsmith написа:fcb_bg написа:Сигурно щото другите варианти излизат бая скъпо.
Нищо, да поканят Смит да им разясни работите за отворени и затворени въздушни пространства. Гледай какви теории нарисува човека у форума.
Няма теория, а факт. Освен ако не смяташ, че твоето жилище само на теория влиза този, който пуснеш, а иначе е вход свободен.
* Иначе супер поведение от руснаците. Силно се надявам (но ще си остана с надеждите) да наложат "санкции" и да забранят изобщо преминаването през тяхна територия на колкото е възможно повече държави. После да им се отговори по същия начин и да се изолират максимално. Какво по-хубаво от това?
И да спрат доставките за газ за месец към Европа.
Не само за месец, за постоянно! Аз съм за.
fcb_bg написа: Международната авиация и неприкосновеността на твоя имот, имат толкова общо колкото ти имаш с църковна литургия или родилен дом.
Къде са авиационните компании да те послушат и да сторят тъй. След ковид нокаута, викам ще вържат без дори да цъфтят.
На църковна литургия не съм бил, а от родилния дом не помня нищо и не съм компетентен. Знам обаче, че въздушното пространство е суверенно и никой не е длъжен да те допуска или не.