Колоездене

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
rhaegar
Контакти:

Re: Колоездене

Мнениеот rhaegar » 28 май 2021 17:56

Много силно проведен етап от Инеос, но на Бернал не му е леко. Утре трябва да ги спукат от атаки. Ако го пробият рано, може да му вземат фланелката, или ако не, ще са много близо за часовника. Бахрейн, БЕ и Куикстеп ако обединят сили, ще им е доста тегаво на Инеос.
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

Изображение

DanailG
Контакти:

Мнениеот DanailG » 28 май 2021 20:02

Инеос са много силни тук то се видя как като остана чисто сам финалните 400м загуби 15 сек просто те го държат в състезанието а кризата при него е голяма. Да видим утре какво ще се случи.

Потребителски аватар
Pichichi
Контакти:

Мнениеот Pichichi » 28 май 2021 20:19

Е добре де на часовника нали ще трябва да е сам. 30 км. си е доста, може да се правят разлики само че от опонентите му кой го бива там?

nghcvth

Мнениеот nghcvth » 28 май 2021 21:26

Еми колкото и да е закъсал фактите са, че след днешния етап увеличи разликата си с второто място. Дори когато остана сам, тези зад него не го застигнаха.За мене Карузо или кара много страхливо, или просто не вярва, че би могъл да разклати Бернал. Не смятам, че колумбиецът ще бъде съблечен или доближен утре. Най- много пак да загуби до половин минути, ще влезне в часовника с комфортна преднина и ще носи розовата фанелка на подиума в Милано. Височините утре също не са възможно най- тежките, въпреки че са в серия. Ако Йейтс или Карузо искат не подуим, а да спечелят обиколката трябва да пръснат групата на първата височина и да атакуват, не да чакат последното изкачване.
"Maybe this world is another planet's hell."- Aldous Huxley

DanailG
Контакти:

Мнениеот DanailG » 28 май 2021 22:04

Важен е първо утрешния етап за да видим кой с каква разлика ще влезе в часовника. Всички са уморени, единствено за йетс отгатнахме, че е пазил формата си за третата седмица, но към момента той е все още далеч от розовата фланелка, и не вярвам бернал да загуби от него 3 минути, колкото и зле да е, а карузо също му е тежко и едва крета последната седмица тъй че да видим утре би трябвало след всички промени до момента да е най-тежкия етап в джирото тъй че много неща могат да се случат и след това да видим какво да очакваме за часовника.

Warped
Контакти:

Мнениеот Warped » 29 май 2021 09:11

Тва с пръсването на група не се е случвало от 2010.
Сега се сетиех за един опит от Мувистар преди 2 год. на Тура.
Щях да напиша за допинг на Бернал и тн, ама той е по добър е от другите.
А в отбора на Израелската академия ще се ритат шишета по пода, и ще летят банки с кръв по леглата 8-)
До преди 3-4 години Акулата и Висконти тая височина я взимаха на задна гума и с натиснати спирачки
Непринуден:
Нямам време за странични неща. В момента най-важното е това на снимката. Гледам го, любувам се и бия чикии.

Потребителски аватар
rhaegar
Контакти:

Мнениеот rhaegar » 29 май 2021 09:40

Е, единственият начин да му направят повече от минута е да му разбият грегарите от атаки. Но това изисква работа в екип и то от повече отбори, които да имат сходни интереси. За мен има предпоставки за такова нещо на теория, но на практика трудно би станало. Бахрейн останаха с много къс състав, БЕ като че ли взеха своето, Куикстеп си похабиха потенциала да дондуркат Ремко. Имаше един подобен случай в Тура, когато испанците работеха заедно срещу Кадел, който тогава нямаше читав отбор в Лото и го свалиха от върха.

Изображение

DanailG
Контакти:

Мнениеот DanailG » 29 май 2021 11:44

To няма и кой да я пръсне тая група. Тя колкото и пръсната да е винаги от Инеос остават с най-много състезатели, но пък това наистина е единствения шанс на някой да притисне Бернал. Проблема е че, освен ВЕХ другите отбори изглеждат гроги. Ясно е, че те ще карат днес, но им трябва поне още един отбор, за да задържат темпото достатъчно високо. Куикстеп работиха много здраво вчера и не знам колко сили ще имат за днес, а и всичко при тях зависи как се чувства Алмейда и дали ще има сили за етапа, защото това е единствената причината отбора му да работи, Бахрейн са с много къс състав, а отделно не мисля, че Карузо има апетити към розовото трико, за него ще е ОК просто да бъде на подиума. За ВЕХ остава надежда някой измежду Астана и ЕФ да имат сметки за днешния етап и да застанат да контролират. Видно е, че Бернал е разклатен, въпроса е има ли кой да го съблече, или отбора му е достатъчно силен да се справи с всички атаки и да го закара отново до финала.

Потребителски аватар
rhaegar
Контакти:

Мнениеот rhaegar » 29 май 2021 18:59

Много голям Карузо. Страхотна победа. Изглежда че няма да бъде достатъчна за крайния успех, но пък утре Дани Мартинез и Кастровиехо няма да са до Бернал.

Бахрейн наистина с много силен отбор и добра подготовка за това Джиро, жалко че паданията ги оставиха с толкова къс състав.

Изображение

DanailG
Контакти:

Мнениеот DanailG » 29 май 2021 19:15

Браво на Карузо аз не вярвах че ще издържи до края но заслужаваше да стигне до тая победа но спортния им директор си го каза на тях плана им днес е бил просто да атакува и да се бори за етапа явно в отбора са отписали първото място и не вярват че могат да съблекат Бернал до края. Еми няма как те го носят, те реално не трябва да се борят само с него ами с целия отбор и то не просто да ускорят и да ги ръсят един по един там отбор е много класен един го носи по спускането друг го носи в изкачването аз съм сигурен, че ако беше в друг отбор Бернал нямаше да спечели това Джиро той нямаше в момента да е в розово сигурно аз мисля че много трябва да благодари на отбора след края на обиколката.

Върни се в “Други спортове”