Serafim написа:И никой още не го знае кой е?
Знае се. И хубаво е че се пази в тайна. Да видим още колко време това ще остане така

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Serafim написа:И никой още не го знае кой е?
Serafim написа:mikata написа:Днес бъдещият нов собствник на Левски беше на Герена. Останал е впечатлен, особено от музея и отличията в него. Поради сложността и мащабността на сделката, оптимистичиния вариянт е да се случи другата седмица, а реалния е около две седмици...
И никой още не го знае кой е?
Непринуден:
Нямам време за странични неща. В момента най-важното е това на снимката. Гледам го, любувам се и бия чикии.
terata написа:Serafim написа:mikata написа:Днес бъдещият нов собствник на Левски беше на Герена. Останал е впечатлен, особено от музея и отличията в него. Поради сложността и мащабността на сделката, оптимистичиния вариянт е да се случи другата седмица, а реалния е около две седмици...
И никой още не го знае кой е?
Знаят бе, как, даже всички знаят ма се правят на ударени нарочно, сакън да не пропадне "сделката". Я помисли как милиардер каца на летището и със служебната Дачия отива да разгледа Герена. Ай стига глупости и постановки!!! Милиардер кацнал на летище София, отишъл до Герена, впечатлил се от кебапчета на пазарчето и никой освен Синя приказка не разбрал. И сроковете за "сделката" почнаха да растат нещо. Миналата година на вечер прехвърляхме по два пъти акциите, тука от половин година уж преговаряли и няколко седмици трябвало да се прехвърлят акциите. Хич не вярвам на цялата тая бутафория, дано да греша. А и един цитат на уж всичко знаещата Синя приказка - "Ако сделката пропадне, Наско няма да е виновен, а ще са го подвели!" - би трябвало да ви говори всичко!!!
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага
modor написа:Само като се сетя колко много вени ще се режат от неверниците в скоро време.
Eminem написа:Хахаха бил впечатлен от музея. Пита ли къде са купите и титлите ?
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага
Потребители, разглеждащи този форум: DoSomethingDifferent, Google [Bot] и 26 госта