Мнениеот SkyQuest » 27 май 2021 10:23
Един доста зле ръководен тактически мач! Не съм очаквал трофей във втората година на Оле, но имахме възможността срещу не толкова претенциозен противник и се ОСРАХМЕ! Ама се осрахме ТЪПАНАРСКАТА!
Рашфорд е престъпник! Този просто трябва да бъде резерва в най-добрият случай. Така му изгря звездата, така нека си и остане! Аз чак толкова некадърен нападател в Юнайтед не съм виждал, наистина. Уж ляво крило, пък го гледам и на дясното играеше, че и нападател, че и какво ли не! Никакво спазване на инструкции, никакво покриване на зона, нищо! Иска да "блести" по целия терен с тъпи финтове! Добре е за Инстаграм и Тик Ток! Реално, вчера бяхме с 10 човека, а Виляреал с 12 заради Рашко. Юноша е, хубаво! Англе е, хубаво! Черен е, още по-хубаво! Ама ЧАК пък толкова да бъде бутан на терена... не бива и така! Искрено се надявам това да беше последният му мач за Юнайтед, но надали.
И не, това решение не е на Оле, повярвайте ми! Това е маркетинг, солидарност, BLM, United against racism и пр. чудесиите. Такава некадърност няма как да се търпи дори и от Вили Вуцов! Имам чувството, че съставът ни не се реди от треньора, а от някой си! Който продава най-добре, той ще играе! Некадърен? Няма значение! Ще донесе някакви милиончета от реклами и всички сме доволни!
За Де Хеа какво да се каже... Не го обвинявам за изпуснатата дузпа, ама от 10 дузпи да не хванеш нито една малко не върви! И се водиш най-скъпоплатеният вратар на света и искаш дори и ОЩЕ пари! А разбирам да нямаме друг вратар, но уви! Де Хейчо! Искрено се надявам това да беше последният му мач!
Линдельоф, престъпник! Поредното му увисване, поредната му неправилна преценка на ситуацията! Определено Магуайър липсваше вчера в защитата. Може би този гол нямаше да падне, но искрено се надявам и на него това да му беше последният мач за Юнайтед!
Погба мен лично не ме впечатли вчера, но предполагам вече някои са видели защо Шоу е играч на сезона за Юнайтед? МайТоминей и Бисака със зверско представяне също. Кавани, човечеца, чакаше нещо, но така и не дочака, а гледаше безсмислените финтчета на Рашко и как осира положение след положение. Бруно със слаб мач: само лежеше и симулираше и просто търсеше дузпичка или нещо такова! Супер капитан си имахме вчера, чудесен пример за подражание.
Оле? Какво да се каже! Осра се с гръм и трясък. Много страхливо излезе, много демотивирани бяха повечето от играчите. Все едно, тая купа не ми требе, не е на моето ниво! Да изкараш най-добрите си играчи на терена и да ги замениш с дефанзивни... безценно! Чакаше някакви дузпи, където всеки знае, че е руска рулетка. На моменти чак се чудех как може толкова безидейно да разцъкване пред 10-те в отбрана на Виляреал. Пасове, пасове, пасове и НИКАКВА идейка как можеш да пробиеш тази защита. Много тактически слабо изигран мач от страна на Оле. Пробавяме и някои
Изобщо, като цяло много срамен завършек на сезона! Отново казвам: не съм очаквал трофей още във втория сезон на Оле, но когато изгубиш финал по този начин е много дразнещо и не говори добре за теб! Нито за играчите, нито за треньора! Следващият сезон повече и много се надявам да не видя много от играчите, които бяха вчера на терена.