Лято 2021 - морски трансфери, мачове и вълнения :)

Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist

ShooterMan
Контакти:

Re: Лято 2021 - морски трансфери, мачове и вълнения :)

Мнениеот ShooterMan » 24 май 2021 18:55

Селекцията много ще зависи от това дали ще спечелим срещу Арда. Ако участваме в ЕКТ при нас ще дойдат съвсем различен тип играчи - мотивирани, можещи и търсещи изява. Какъвто впрочем в Наско Илиев и въпреки, че е сърдит - като излезе опцията ЕКТ, а с Ботев да си седи на село - нещата от кариерна гледна точка изглеждат ясни и бързо ще си преобърне мнението. Освен всичкото това - най-добрите ни сегашни играчи със сигурност ще останат - като Младшия най-вече, всеки вижда разликата когато не играе и не можем да си позволим да изпуснем такъв футболист. Ако не спечелим срещу Арда - ще дойдат туристи масово от които я излезе нещо, я не. Говоря за чужденците, които Илиан би довел, като също - ако сме в ЕКТ - чужденците, които биха дошли ще са съвсем друг калибър, а иначе - Вилела ще е максимума
"Ако ние сме като ПСВ, то Черно море е като Байерн (Мюнхен)" - Славиша Йоканович,наставник на Левски.

Потребителски аватар
'enki'
Контакти:

Мнениеот 'enki' » 24 май 2021 23:21

Vladislav написа:На Самсунспор им се прееба работата с влизането във Висшата им лига... Та дали Матиас не може да се върне лятото. Човека от едно положение вкарваше два гола, сега от десет я вкараме едно, я не.

Матиас ако се върне ще бъде най-добрият трансфер, който може да си пожелаем. След бюста на Адмирала може да нередим и този на Курьор. Неговото продаване е една от най-големите глупости, които сътворихме.

ShooterMan
Контакти:

Мнениеот ShooterMan » 24 май 2021 23:23

Това лято не бива да пипаме отбора. И ако влезем в ЕКТ ще е гаранция за това. Дано не вършим още глупости, като например продажба на Младшия. Имаме нужда от това да запазим, да надградим, на този отбор му трябва един защитник и един да вкарва - и е готов за медали!
"Ако ние сме като ПСВ, то Черно море е като Байерн (Мюнхен)" - Славиша Йоканович,наставник на Левски.

Потребителски аватар
Готвача
Контакти:

Мнениеот Готвача » 25 май 2021 10:11

ShooterMan написа:Това лято не бива да пипаме отбора. И ако влезем в ЕКТ ще е гаранция за това. Дано не вършим още глупости, като например продажба на Младшия. Имаме нужда от това да запазим, да надградим, на този отбор му трябва един защитник и един да вкарва - и е готов за медали!

Илиан някъде каза,че търсим ЦЗ.Други играчи,ЕВЕНТУАЛНО АКО продадем някой.Значи се подготвя НЯКОЙ за трансфер.Не зная дали е на всяка цена,или както при трансфера на Мартин Минчев,но при добра оферта за клуба и играча,продажба ще има.Илиан Младши изглежда незаменим на този етап,както бе и с Мартин/още не можем да запушим дупката оставена от него/.Макар и Родриго и Леандро да притежават голяма част от качествата му.Просто Илиан е друга класа футболист.Както бих казал аз-БАЩИЧКО.Но не решаваме ние.Радващото е,че Пабло изглежда от класата на Патрик.Почти същото присъствие на терена и в двете фази.Поредното много добро попадение на Илиан.Всички ние знаем колкоо дълго търси ЦЗ и виждаме че Дробаров е добро попадение.Сега се надяваме да не е спирал търсенето и вече да има готови имена за трансфер.
Живей днес,защото вчера няма да се върне,а утре може да не дойде!
В сайт за запознанства-"Търся жена която може да лови ,чисти и готви риба.Да може да копае червеи и да обича секса.Да има мотор и лодка.Моля постнете снимки на мотора и лодката!"

Потребителски аватар
Готвача
Контакти:

Мнениеот Готвача » 25 май 2021 10:55

Освобождават Кристиан Добрев от Ботев.В ръцете на Илиан,това момче може отново да стане звезда.Той е точно от типа играчи ,които Илиан харесва и налага.
В сайт за запознанства-"Търся жена която може да лови ,чисти и готви риба.Да може да копае червеи и да обича секса.Да има мотор и лодка.Моля постнете снимки на мотора и лодката!"

Потребителски аватар
Eastern
Контакти:

Мнениеот Eastern » 25 май 2021 12:49

Готвача написа:Освобождават Кристиан Добрев от Ботев.В ръцете на Илиан,това момче може отново да стане звезда.Той е точно от типа играчи ,които Илиан харесва и налага.

+1913
Доста бърз и експлозивен играч.
Само че ми се струва че Киров ще го лапне веднага във Арда.

ShooterMan
Контакти:

Мнениеот ShooterMan » 25 май 2021 14:13

Ролята на Илиан Младши е по-трудно заменима от тази на Марто Минчев. Продължавам да стоя на своето, че Илиан тепърва поема ролята на мозък на отбора и да се развива като "бащичко", но ако отиде в чужбина - има много голям риск да седне яко на пейката, защото на 21 г. и чужденец - просто няма такъв случай. Поне още година тук трябва, да свикне с лидерска роля, да носи отговорност (т.е. отбора). Той е момче за голям футбол и ще преуспее и тук, и навън. Но ако надградим и с него вътре - можем да вземем медал или Купа, защото такива футболисти правят разликата във важните моменти, а до трофеите не се стига без да преминеш през поне 2-3 такива момента. И аз съм ЗА Крис Добрев! Според мен е добър и талантлив и доближаваше Марто Минчев, те вървяха заедно, но ето пример - момчето рано излезе навън и не му се получи, а като се върна - попадна на онзи физкултурник и бездарник - Валентич и предишните физкултурници упражняващи се на гърба на Ботев....и беше съсипан почти. Вярвам, че Илиан, един доказан специалист в работата с млади играчи може и ще му помогне да върне бързо нивото си. Отделно - ние имаме нужда от едно добро крило. Касми си подобри нивото, също и Леандро, но не смятам, че са нещото, което ни трябва за високи цели.

deadlock
Контакти:

Мнениеот deadlock » 26 май 2021 17:42

Изобщо не трябва да се мисли за Добрев - на момента трябва да се свържат с него и да му предложат договор.

Потребителски аватар
Готвача
Контакти:

Мнениеот Готвача » 27 май 2021 10:32

deadlock написа:Изобщо не трябва да се мисли за Добрев - на момента трябва да се свържат с него и да му предложат договор.

Освен безспорните футболни качества на Кристиан,момчето има в себе си и финансов потенциал за бъдещ трансфер.Играч на 21 с визитка в която фигурира и гранд е по лесно продаваем от анонимници.Аз съм твърдо да се вземе,още повече свободен агент.Конкуренти обаче виждам в Славия,1948,Берое и Арда,без да броим разбира се и новите Локо сф и Пирин.Въпрос на предлагане.

Потребителски аватар
ogrizko
Контакти:

Мнениеот ogrizko » 30 май 2021 08:57

Спортно-техническият щаб на Черно море е решил да се откаже от услугите на защитника Мирослав Енчев. След три години и половина в клуба договорът му няма да бъде подновен и онзи ден му е съобщено, че е свободен да си търси нов отбор.

„Това е доста емоционална раздяла. Той беше с мен и в Стара Загора и не ми беше лесно. Пожелаваме му успех и съм сигурен, че притежава качества да играе на добро ниво още няколко години. На този момент няма решение за други, които да освободим“, коментира Илиан Илиев пред „Мач Телеграф“.

Друг, чийто договор изтича в края на сезона е нападателят Георги Божинов. Той обаче отново е сериозно контузен и не е ясно колко време още ще се възстановява. Стигалият и до националния отбор софиянец има проблеми с ахилеса. През зимата той се възстанови и отново подписа с варненци. Той получи шанс в няколко мача, но отново се контузи и не е ясно дали отново ще може да играе на високо ниво.

-=-=-=-=-=-=-

хммммм.... това е добре, освобождава се място да привлечем някой по-качествен защитник евентуално ....само не се сещам кой е тоя Георги БожиНов ....явно някой в гонг го сърби за БожиНов, а при нас има БожиЛов доколкото помня :oops: честно казано аз дори забравих, че Божилов играе при нас .....извинявам се за приноса му към спечелването на купата и дългите му години тук, но според мен трябва да го освободим и него, защото не се сещам да е играл от контузии... а пък така ще се освободи една заплата да привлечем някой дето може да помогне на отбора с нещо към настоящия момент :roll:
ИзображениеИзображениеИзображение

Върни се в “Черно море”