paceto написа:А само като се сетя какви номера въртяхте, за да го вземете, а онзи пък дори видеа заснемаше първо как остава, после как си тръгва.![]()
Точно за това говоря. Това отврати много фенове, не само мен.
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
paceto написа:А само като се сетя какви номера въртяхте, за да го вземете, а онзи пък дори видеа заснемаше първо как остава, после как си тръгва.![]()
:mrgreen:Los Che написа:Цар Поп може да си снима извлечението от банковата сметка, нали печели 1000 пъти повече от нас нисшите.
KOPScousers написа:Интересно ми е сега Попа дали ще плюе по "мизерника" Вайналдум или ще му се кефи.![]()
Между другото, някъде мернах, че Вайналдум се е навил на намаление на заплатата, за да подпише с Барса... Нормално ли е това, или само аз го намирам за нелепо? Не искаше да преподписва с Ливърпул, защото смята, че заслужава да взима повече, а в същото време е готов да намали и сегашното си заплащане, за да си осигури трансфер в Барселона... За латиносите ми е ясно, че като чуят "Барса" и припадат от кеф, но от Джини не го очаквах, дано е било просто партенка и реално нещата да не стоят по този начин, защото доста ще ми падне в очите.
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 1 гост